Бившата на Гришо с бившия на Пипа Мидълтън

Мария Шарапова с един от най-ухажваните мъже на Острова
29 яну 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
39
Бившата на Гришо с бившия на Пипа Мидълтън
Снимка: Splash

Руската тенисистка Мария Шарапова отново откри любовта, след като през 2015 г. се раздели с Григор Димитров. Според западните таблоиди тя се среща с основателя на аукционната къща Paddle8 Александър Гилкс, като двамата бяха засечени да разговарят и интимничат на летището в Лос Анджелис.

Гилкс е един от най-ухажваните мъже на Острова. Той е приятел на принцовете Хари и Уилям, а в един момент беше гадже и със сестрата на Кейт – Пипа Мидълтън.

Друг любопитен факт е, че неговата бивша съпруга Миша Нона пък е приятелка на Меган Маркъл и именно тя запознала актрисата и принц Хари.

През 2016 г. Гилкс се разведе с Миша, като това бе сериозен удар за него. Тя е била неговата първа голяма любов.

Явно с Шарапова са готови за връзка, макар досега да не са потвърдили официално, че са заедно.
Александър се запознал с Маша по време на изложба в Ню Йорк.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VSICHKO E CIRK...
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Миша на Маша :)
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сензационна новина!!! Айде сега дайте нещо за Найм Сюлейманов.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 27 Е как ще сравниш Шарапова с Федерер? Тя има едва 5 титли от Големия Шлем, а той 20. Да беше сравнил Федерер с Щефи Граф с 22 титли от Голям шлем...по щях да те разбера.
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът ГРИГОР , се прибрал вкъщи ..............в Монако !!!!!!, седмица преди да откаже софийския пазарлък .
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни интересува грившата на Бившо?
9
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маша изглежда страхотна жена, Григор не беше умрял за нея по време на връзката им. Когато се осъзнае ще е вече късно. А на нея и желая щастие, според мен го заслужава
8
2
 
15
 
! Отговори
Автора преди 6 години
До Да са живи и здравиДа де, ама леко си пропуснал по колко живеят бактериите и другите подобни добичета.Верно, някои живеят по-дълго от човека, но повечето мрът в рамките на няколко дена.Заради твоите щуротии с кондоми обаче се сетих за оня, дето викал на жена си: "Ако е с кондом, не е изневяра", пък тя му отговряла "Ако е със заглушител, не е убийство"
7
4
 
38
 
! Отговори
Автора преди 6 години
Тоя пък ... първата му жена Миша, втората - Маша.Стана миш-маш ...
6
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Не знам :)Но е редно да цениш високо жена си, защото е проявила достатъчно доблест да сподели с теб, че е имала гаджета по-рано. И все пак са само трима. Много девойки днес имат по 33-*** още преди да са завършили гимназия. На този фон твоята е като безгрешна монахиня от Ранното Средновековие.
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 от 6..Чакай малко сега, а на устата какво да си слагам като целувам жена си, като знам, че са я целували 3-*** поне преди мен? )))
4
13
 
5
 
! Отговори
До 5 и 6 от 4 преди 6 години
Защо да съм изперкал?Пиша какво прочетох, не е мое откритие или хипотеза!Затова, мислете кога да слагате презерватив и кога да не слагате. Да не се окаже после, че сте поели бактериите на половината град, та даже и биологични елементи от чужбина, като се има предвид, че половин България учи или работи зад граница :)
3
9
 
7
 
! Отговори
Демек, все едно, че преди 6 години
сега Никол прави секс с всички, с които Маша е имала вземане-даване през последните пет години, а Александър Гилкс все едно, че спи с всички мадами, които са били гаджета на Гришо след 2011-2012 г. Маша пък все едно, че си има работа с всички гаджета на Пипа от последните пет години.Ясно ли ви е сега за какво става въпрос? Или по-точно казано, последиците са като след мега-групов секс на стотина и повече човека, повечето от които не се познават!Да не говорим пък, ако Миша е била с Хари и т.н.
2
10
 
14
 
! Отговори
Да са живи и здрави преди 6 години
и Гришо, и Маша, и бившите им, и настоящите им!Но докато четях текста, се сетих за нещо, което прочетох преди време и ме досмеша. Прочетох някъде, че ако правиш секс без кондом, все едно, че го правиш с всички партньори/партньорки/, които този човек е имал през последните пет години! Защото, ако той/тя е правил(а) секс с всички тях, без да използва презерватив, в тялото му съществуват различни бактерии и не знам още какви неща, които е поел от техните тела, дори да са имали близост само веднъж!
1
32
 
14
 
! Отговори
Лечител преди 6 години
Има ли нещо по- гадно от рускиня.