Джон Леджънд и Криси Тейгън с дарение за насилвани гимнастички

Семейството даде 200 хил. долара за националите на САЩ
30 яну 2018 13:10,
7
Джон Леджънд и Криси Тейгън с дарение за насилвани гимнастички
Снимка: Rеuters

Джон Леджънд и съпругата му, манекенката Криси Тейгън, дариха 200 000 долара на движението "Времето изтече", учредено от влиятелни представителки на шоубизнеса в подкрепа на жертвите на сексуален тормоз, съобщи Контактмюзик.

Американският певец и половинката му са направили дарението в полза на гимнастичките от националния отбор на САЩ броени дни след като бившия лекар на тима Лари Насар беше осъден на 175 години затвор заради сексуални посегателства срещу млади състезателки.

Междувременно изданието, цитирано от БТА, съобщи, че бременната Криси Тейгън е разкрила пола на второто си отроче.

32-годишната манекенка е публикувала в Instagram своя снимка със съпруга си от галата на Клайв Дейвис преди наградите "Грами", придружена от надписа "Мама и нейното момченце", като очевидно няма предвид Джон Леджънд.

Почитателите й едва ли са изненадани от "разкритието", тъй като още от миналата година се знае, че звездната двойка, която години наред имаше проблеми със зачеването, е съхранила един ембрион от мъжки пол за оплождане ин витро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Е, барем не разполагат ракети.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните лигьовци, решили да се направят на интересни.
1
1
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
"...са направили дарението в полза на гимнастичките от националния отбор на САЩ броени дни след като бившия лекар на *** Лари Насар беше осъден на 175 години затвор заради сексуални посегателства срещу млади състезателки."----Леле, че са кофти тия американци :) Този лекар, след като си е падал педофил по млади гимнастички да беше дошъл в БГ-то да ги тренира. Тук като го хванат, нашия съд ще го осъди строго и справедливо на 4 години условно, ха да види "кък я" :)))))))))))))