Хайди Клум – с краката нагоре в спалнята!?

44-годишната звезда с еротична атака в мрежите
30 яну 2018 22:49, Екип на Tialoto.bg
18
Хайди Клум – с краката нагоре в спалнята!?
Снимка: Instagram

Сигурно ви е попадало твърдението, че 40 е новото 20. Има и едноименен сериал. Точно в тази стилистика се държи и 44-годишната Хайди Клум, която въобще не се притеснява от възрастта си и провокира своите почитатели по подобие на двойно по-младите плеймейтки и красавици.

След наградите "Грами", на които заслужено попадна в класацията на най-зле облечените звезди, Хайди реши да разгорещи обстановката с кадри директно от спалнята. В Instagram тя пусна снимки, на които позира по бельо и високи обувки, наблягайки на изгледа си отзад. На другия фотос Клум пък вдига градусите с гръдната си обиколка.

Не всички обаче харесаха еротичната инвазия на Хайди Клум и дори отправиха коментари, че едва ли трябва да се гордее с тези снимки.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига глупости. Хората не търсят разпорена от тиган двуцевка.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гайди(ми се). Глум.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Това, че у ваше село не сте чували за Germany next top Model не значи, че кратун не е 100% прав! Бpaнтията наистина е гадна - като фелдфебел ... и роди 4 таанета - вече не помня от кои шимпанзета - прокажению Сийл беше от първите.Иначе още става за ръгане!Съучениците на децата и ще онаниpат по снимките и!
10
1
 
14
 
! Отговори
БАй Х@й преди 6 години
Няма нищо чудно - на тази възраст двуцевките са добре протрити а идва и страха, че всеки път може да за последно (На езика на психиатрите се казва страх от затворените врати) и правят страхотни изпълнения.
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена, която е била с африканци, араби, турци и всякакви други подобни вече не е жена!Да не говорим за такива, които имат деца от африканци, араби или турци!Свършиха мъжете, Хайди решила да роди деца на някакъв, дето в тъмното не може да го видиш...айде нема нужда!
8
4
 
7
 
! Отговори
94 преди 6 години
тааа ше сложи половината студентски град у 94 и ше ги прати у софииския
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази откакто се имаше с тюленомаймуняка ми стана противна.
6
4
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Тази взе да залязва и става все по-смешна в опитите си да поддържа репутация на елитна манекенка. Само, явно вече няма много предложения щом започна вече да рекламира за Лидл. По немската ТВ върви едно реалити, където тя е водеща. Направи ми много лошо впечатление със злобното си и високомерно държание. Изключително неприятна жена.
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След Клинтън вече няма кой да и плаща за междурасовия
4
4
 
11
 
! Отговори
От 4 преди 6 години
Иначе Хайди изглежда много гореща и с удоволствие бих и примерил температурата.
3
8
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Случва се глобалозация и интернетизация(от Интернет ), със всичките си плюсове и минуси. Като например тази статия и факта, че самотни души, които нямат какво да правят по това време имат възможността да коментират и да водят неформални диалози под такива статии. Общи взето това се случва по твоя въпрос
2
3
 
6
 
! Отговори
... преди 6 години
Не, да се проветри, че и замирисало
1
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък се чудя... Дали преди десетина години на някого би му хрумнало да напише и публикува новина за това какво някаква продънена кофа поства в тъпия си профил в някаква онлайн клоака? Какво се случи с тоя свят...