Рапърът DMX влиза в затвора

Обвинението срещу него е за 1,7 милиона долара
31 яну 2018 14:45,
9
Рапърът DMX влиза в затвора
Снимка: Rеuters

Ърл Симънс, по-известен като DMX, ще лежи в затвора, след като неколкократно е излъгал съдията, че ще спазва условията за пускането си под гаранция, предаде "Асошиейтед прес", цитирана от БТА.

Съдия Джед Рейкаф постанови рапърът да остане в затвора до обявяването на присъдата му през март. Обвинението срещу DMX е за данъчни измами в размер на 1,7 милиона долара. Опасенията на съдията са, че американецът може да напусне пределите на страната.

Защитникът на певеца Мъри Ричман каза, че изпълнителят е взимал наркотици, за да се справи със стреса покрай влизането в болница на едногодишната му дъщеря през месеца. Момиченцето било с треска и 40 градуса температура.

Именно тогава рапърът напуснал клиниката за рехабилитация, за да види дъщеря си в Ню Йорк. Съдията каза обаче, че рапърът е дал положителна проба за употребата на кокаин, опиати и оксикодон миналата седмица. А от съда DMX е изведен с белезници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 6 години
А за Меси няма затвор.Навсякъде е така, за кокошка няма прошка
8
0
 
2
 
! Отговори
до к преди 6 години
Ами, можеше да си останете със "Зелената карта".Мнозина в САЩ го правят съвсем съзнателно именно поради облекчените данъчни процедури.
7
1
 
10
 
! Отговори
к преди 6 години
когато бях нов имигрант в САЩ, за да мина тънко оставих един пакистанец да ми прави данъчната декларацияслед 1 година данъчните ме глобиха 3000 $, накараха ме да платя 1200 $ данъци, които е трябвло да платя и ми начислиха 12.5% лихва върху цялата сума терора над обикновенния човек в САЩ е страшен !обаче това не важи за еврейската мафия - те не плащат данъци и свободно си прехвърлят парите зад границадори да имаш сметка в чуждестранна банка не е позволено на обикновенния Американец !
6
3
 
9
 
! Отговори
k преди 6 години
това е правосъдието в САЩ - евреите от Айпъл скатаха 100 милярда данъци обаче това нещастно негро отива в затвора за 1.7 милиона ...... евреиската мафия е над закона, това е истината !
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКак не е знаел на свинята Марковски да се обади, даже щяха да им платят и да го изкарат по-невинен и новородено...
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ме фара за рапъра БМХС този цвят - там са много в затвора!Изкарал шебека милиони - *** и той да послъже!Кандисване нямат!
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахаха :)Стресиран е човекот, не е наркоман! Аз така вчера изпуснах автобуса и от стрес реших да си набия една спринцовка, да се успокоя малко :DАма и адвокатът си е уцелил фамилията де.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТам беге номерата не минават ...
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нямаше ли съдия българин, адвокат. Има много да учи това момче