Дъщерята на Сия от "Тоника" загина в катастрофа в САЩ

Годеникът й загубил контрол над колата
1 фев 2018 09:00,
74

Певицата Лиа Лабел Владовски и годеникът й - звездата от НБА Ресуъл Бътлър, загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от баскетболиста.

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника" и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните "Сребърните гривни" и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 различни отбора, сред които и славния "Чикаго Булс", пише "24 часа". Последният му отбор е "Сан Антонио Спърс".

В края на миналата година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, но катастрофата отне животите им, преди да сбъднат всички свои общи планове.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на булевард Вентура и се е ударил в загражденията на паркинг. От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.

Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл.

Че ще бъде певица става ясно още на третото издание на American idol - едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.

Хитът на ЛаБел "Sexify" влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да смажеш Рейндж Роувър и да загинеш, значи доста бързо е карал. Един приятел със 140 смаза такъв и излезе невредим.Жалко за хората. Да почиват в мир!
1
4
 
141
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Жалко, наистина много жалко за това младо, красиво и талантливо момиче.