Дъщерята на Сия от "Тоника" загина в катастрофа в САЩ

Годеникът й загубил контрол над колата
1 фев 2018 09:00,
74

Певицата Лиа Лабел Владовски и годеникът й - звездата от НБА Ресуъл Бътлър, загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от баскетболиста.

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника" и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните "Сребърните гривни" и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 различни отбора, сред които и славния "Чикаго Булс", пише "24 часа". Последният му отбор е "Сан Антонио Спърс".

В края на миналата година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, но катастрофата отне животите им, преди да сбъднат всички свои общи планове.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на булевард Вентура и се е ударил в загражденията на паркинг. От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.

Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл.

Че ще бъде певица става ясно още на третото издание на American idol - едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.

Хитът на ЛаБел "Sexify" влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Ужасно! Милиони хора загиват в тия тенекиени кутии на четири колела! Бързото средство за придвижване струва прекалено скъпо!
21
0
 
3
 
! Отговори
cantstumpthetrump преди 6 години
(Някой отново е написал че спортистите не стават за нищо. Прав е, но само за рекламните божиновци в Бг се отнася.)Да почиват в мир!
20
1
 
19
 
! Отговори
OF преди 6 години
БОЖЕ.....КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ...БОЖЕ....ЧОВЕК УМИРА.....И БОГАТ......И БЕДЕН....И СИ ОТИВА,НОСЕЩ СВОЯ КРЪСТ...ПО-ВАЖНОТО Е ДА СИ БИЛ ПОТРЕБЕН,ПРЕДИ ДА СТАНЕШ ШЕПА ПРЪСТ....ПОКЛОН......И СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ.....СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ....
19
3
 
14
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 6 години
ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКЪСНЕЕШ,ОТКОЛКОТО ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПРИСТИГНЕШ.....ЖАЛКО....МЛАДИ ХОРА..ЖИВОТА Е БИЛ ПРЕД ТЯХ....ДА ПОЧИВАТ В МИР.....СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ....
18
3
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Човек никога не знае до къде му е драснато - ако беше останала в България вероятно някой български комплексар щеше да я затрие в бързото си БМВ или пък Мерцедес.И вероятността точно в България да й се беше случило хич не е била малка. В Америка поне нещо е постигнала лека й пръст.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТттБОГ така е отредил.Лека и пръст.
16
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех ,ако знае човек..,ако не бяха заминали за Америка,това красиво дете нямаше да е с този...и може би щеше да е живо и да радва родителите си...съболезнования!
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдба.Лека и пръст.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Била е единствено дете за родителите си.
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много неприятно- жалко за хубавите младежи,Бог да ги прости!...
12
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко на този свят е суета и жалко,че повечето хора не го осъзнават.Какво значение има дали си богат или известен? Накрая те хвърлят гол в дупката и край.
11
1
 
39
 
! Отговори
mm преди 6 години
Красива, млада и талантлива, нямам думи. За съжаление животът не е справедлив, всичко може да се случи на всеки.
10
11
 
42
 
! Отговори
... преди 6 години
Бог да го прости това прекрасно момиче, но много лош избор на съпруг- някакъв спортист, а те нямат много мозък и просто не стават.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мислещЯЗЪК......
8
2
 
38
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
ЩО Е ТРЯБВАЛО ДА КАРА ТОЛКОВА БЪРЗО - ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА
7
3
 
70
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Кофти нещо е живота. Хората понякога си заминават ей така, когато най-малко очакваш... времето си лети. Момичето е две години по-голяма от мен, много е неприятно когато млади хора си заминат ей тъй...
6
4
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жалко!Бог да ги прости!Съболезнования на родствениците.
5
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко и за двамата.
4
6
 
37
 
! Отговори
123 преди 6 години
You never know your destiny. RIP
3
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ карат според правилата..със 120 Максимум. Тоя е летял с 150 минимум