След сложна година Селена Гомес се бори с депресия

До нея е и Джъстин Бийбър
2 фев 2018 22:30, Петя Славова
25
След сложна година Селена Гомес се бори с депресия
Снимка: Facebook

След напрегната година Селена Гомес реши да обърне внимание на здравето си и се обърна към специалист. Тя обяснила, че страда от чувство за тревога и постоянна депресия, съобщават нейни приближени пред People.

Според източник на изданието Селена изкарала двуседмичен курс за борба с депресията, който се е състоял в Ню Йорк. В продължение на това време певицата яла здравословна храна, медитирала и се занимавала с йога.

В момента звездата се чувства добре и изглежда великолепно. Сега работи и над нови песни, отбелязал източникът и добавил, че Джъстин Бийбър я поддържа и иска лечението ѝ да продължи. Също така той я кара тя да се грижи предимно за себе си.

През декември музикантите се били обърнали и към семеен психолог. В отношенията им се появили проблеми, свързани с тяхното минало. Селена очевидно ревнувала своя приятел от бившите му прегрешения и това сериозно застрашавало доверието ѝ в него.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе, ти недей така, депресията (не меланхолията) е ужасяващо заболяване, което ти отнема удоволствието от живота - дори това, което ти е доставяло каквато и да е форма на наслада, ти става апатично, и сутрин се будиш с разочарованието, че не си умрял в съня си. Едвам издрапах от това, с помощта на психолог и психиатър.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
First world problems...кой се бори с депресия, кой с глад...
18
2
 
5
 
! Отговори
Гунчо преди 6 години
Аз и предлагам да иде в Австралия, да стане фермер и да се съблече гола (вж. статията за голите фермери и депресията)
17
8
 
5
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
По-вероятно е да се бори с венерически болести. Доста са "поработили" дългочленести индивиди върху нея...
16
4
 
6
 
! Отговори
Lan преди 6 години
17,бедността не е порок, богатството - също. Никой не може да си купи щастие или здраве. До колко още си човек се разбира по съпричастността към другите...Предполагам, че не обиждаш бедните болни, не виждам защо трябва да обиждаш богатите.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18-тиКъде видя да се оплаквам?Отивай в ШвейцарияИли не става?
14
4
 
1
 
! Отговори
до 17-ти преди 6 години
В Швейцария хиляди живеят като в рая - ти какво се оплакваш
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Lan Шъ мъ извиняваш друже.... ама у нас хиляди измират от болести...липса на лекарства и пари...някак си не мога да съчувствам на ненадръгнатата милионерка мювендия
12
1
 
20
 
! Отговори
Lan преди 6 години
14Селена Гомес е болна от Лупус и през тази година и правиха трансплантация на бъбрек...Нещата не винаги са както ти ги виждаш. Момичето е преживяло много, дано да се възстанови!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ви ли омръзна да натрапвате западни сапунки
10
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква ще да е тази "сложна година"?!? Лек за рака ли е измислила, студен ядрен синтез ли е открила, пътуване между Вселените ли?!?А, чекнала се е и се е чудила на чии да седне... мда, "сложна" година!!!
9
8
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ако беше женена за някой чобанин и да трябваше да бачка по цял ден ( градината , животните ,децата ) , после готвене , пране , па като си дойде мъжа и може и да отнесе някой зад врата , ако не се е справила , нямаше и да се сети за депресията !
8
2
 
1
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Троша камъни в бъбреците. Капаро. Гаранция.
7
3
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Весела тревица май е помирисало девойчето,мда.
6
4
 
4
 
! Отговори
АЗ СЪМ НАПОЛЕООООООН преди 6 години
БАЯ ЗА ДАЛАК, ЗА МЕРАК, ЗА УРУКИ И ЗА СТОМАШНО РАЗСТРОЙСТВО,РАЗПРЕДЕЛЯМ МЕДАЛИТЕ В ПЬОНГЧАНГИ АЗ ЩЕ ВИ КАЖА КОЙ Е ТРЕТА, ПЕТА И СЕДЕМДЕСЕТ И ОСМА РЪКА НАРОД !ЧУХТЕ ЛИ БЕ, ЕЕЕЕЕЙ!ЯД ЛИ ВИ Е, А? ЯД ЛИ ВИ Е ?ЯД ВИ Е, АМА НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ НАСТИГНЕТЕ, ЗА ДА МИ СЛОЖИТЕ ПАК УСМИРИТЕЛНАТА РИЗААААА !УНИКАЛЕН СЪМ !АЗ СЪМ БАШ ПАЦИЕНТЪТ НА КАРЛУКОВО,УРААААААААА
5
6
 
16
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Квадратната глава била депресирана???Кой го брига за тази и за жена и Жаскан Бобър какви били-депресирани ли,клонирани ли,зомбирани ли...Защо постоянно ни занимавате с разни кроманьонци?
4
3
 
20
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Да ми дойде на гости ще я излекувам.Всяка вечер салата ракийка чист въздух в искърското дефиле.През ден ще прониквам в нея.Ще я излекувам набързо.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Без българияРазбрахме, че си Перко.Спри да се мориш. последвай съвета, който ти беше даден - пий си хапчетата и лягай да спиш.Утре ще се събудиш бодър и ще буйстваш по сайтовете колкото си искаш. Внимавай само да не започнеш да скандираш по улиците, че не се знае на кого ще налетиш и какви ще са последиците.
2
1
 
7
 
! Отговори
Перко Наумов преди 6 години
Подкрепям!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли, бе?В САЩ и изобщо на Запад се живее зле, има проблеми, хората получават депресии.Стойте си тук и не се оплаквайте!