Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй сега кво е - от фирма за "Call girls" ли, що ли.
114
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедствие! Добре, че ще се гътна до към 2030 г. и няма да съм свидтел на моралния разпадък на България!
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаем кои са тези Анелия и Лияна, лелки са... Като връстник на дъщерите им нямам и представа кои са те... Защо изобщо пишете за тях?
112
0
 
17
 
! Отговори
Бор преди 6 години
Много си били добре ... муахаха. Една жена ако не се чувства красива и с тонове грим и операции няма да е ок. Пък и отде накъде тея работи да са от прехода. Помните и Дами канят .. и не само.
111
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Домашно насилие?Преди време прочетох някъде, че от години в Мексико е станало традиция момичетата да получават като подарък за 15-ия си рожден ден пластична операция на носа.Голяма част от хората там са от смесен расов тип и това обяснява нещата.Най-вероятно повечето мексиканки се замомяват на 15 г. Но ми е интересно колко ли струва в Мексико една такава операция и какъв е средният доход на човек и на семейство там?
110
6
 
16
 
! Отговори
Домашно насилие? преди 6 години
Истинкият въпрос е:- Може ли деца на 14 и 15 гдини да се подлаган на хирургия (пластична), без медицинска необходимост? Не съм специалист обаче.. носовете, скулите и линията на челиюстта изглеждат оперирани. Устните са безумно напълнени и разтеглени с хилиуронови инжекции.Ако момичетата искат това (наистина), нека на 18 да си подпишат сами съгласие за операциите. Иначе това е чисто домашно насилие!
109
2
 
37
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
И по стара кифленска традиция селфито е направено в *** на чалготеката . Любимо място на такива като тях да се покажат колко са вървежни . А може би миризмата ги привлича .......
108
0
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Чалгапростотия.та в действие.
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛилитМадамМММ ЛилиТТТТ.......Колко струва парчето!
106
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааууу че вампири що плашите хората с тези крокодили отврат
105
6
 
15
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Някои хора не знаят що е то ирония. Затова казвам да наблягате на четенето.
104
4
 
10
 
! Отговори
Черна котка преди 6 години
Моля, аФтУрът на минуса за "Едно не ми е ясно"#109 да се мотивира. Предлагам, че е интелектуален титан :)
103
11
 
4
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
До МъжПрав сте, очевидно не трябва да имам никакви очаквания към мъжете с мислене, подобно на вашето. В крайна сметка кому е притрябвал *** в хейтърско настроение? Да си го обича майка му и това е. :)Уважаема Розова пантеро,Както правилно сте отбелязала, сандалките за стотачка, за съжаление, са своеобразен връх в житейското постижение на някои мъже. За съжаление обикновено този връх е провокиран от мързел, липса на амбиции или високо самомнение.Иначе- бедността не е порок. Вярвам в това.
102
2
 
22
 
! Отговори
Едно не ми е ясно преди 6 години
До red chargerЗащо всички си мислят, че умната жена с добро образование непременно е грознаи че блондинките по правило имат между ушите си въздушен коридор?И какво в крайна сметка обозначавате с думата "интелектуалка"? Такава, която чете книги ли? Човек ще си помисли, че някои очакват една жена да се срамува и да крие, че обича да чете!
101
6
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Лилит :D.Ахх милата тя, че и очаквания имала към мъжа. Парата командва играта, не красотата! Пантерке: Добър опит за ирония не ти се отдвава ;).
100
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били дъщери на"известни личности",няма никаква логика, ако бяхте написали дъщери на ***.....УТкИ всичко се връзва.
99
3
 
15
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжТочно така - всички жени са демонично подли, искат да ви съблазнят и подмамят да им купите сандалки с всичките си 100 лева. Добре е, че сте умен и много досетлив :)))
98
23
 
7
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
100% съм като тях- жена съм. :)И няма лошо в това да търся чичко паричко. Най-малкото, което очаквам от един мъж, е да може сам да се грижи за себе си. Още по-добре ще е този представител на силния пол да има и допълнителни качества. Като способност да изкарва повече пари от средностатистически си конкурент, или да пише прекрасна поезия, или да мечтае да отиде на луната. Но аз няма да му купувам сейфа, химикалките или пауса.Подозирам, че горепосочените девойки мислят по същия начин.
97
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо лошо. Важното е да са дашни. Щот повечето такива като им го изкараш и не знаят какво да го правят. Най - добрата с коята съм бил в леглото беше доста грозновата.
96
6
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Не девойките, а такива като тебе и пантерката провокират толкова коментари. Ясно е, че сте такива като тях и не си купувате сандалките сами, а търсите чичко паричко. А може би сте и един и същ човек (трололо).