Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
8
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
...ох,милите, толкова са добрички, но трябва вече да пият на дядо млякото, точно като мама,... да пораснат благодарение на витамините в него... :)
94
14
 
5
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
До АнонименАко съдя по някои публикации, то аз, като начин на мислене, обем на хранене, тип трениране и агресивност в поведението трябва да съм мъж, обаче...Вие кога за последно познахте, че жена е в овулация? Само по миризмата ли беше или само по усещане? Факт е, че любовта от пръв поглед има научно обяснение. Лошо няма. Но да се върнем на темата- девойките, най-малкото, нямаше да провокират толкова коментари, ако бяха очилати зубърки, снимани на литературно четене. Много са си добре.Пу пу
93
4
 
29
 
! Отговори
red charger преди 6 години
Докато слабоумните престъпници тиквеници, у нас наречени "бизнесмени", имащи интелект по-нисък от този на магаре, харесват подобни женски *** с джуки като маймунска задница, ще има и такива на "пазара" за ко*ри. Ясно е , че не може и не трябва всички жени да са интелектуалки, но нашенската простотия вече минава всякакви граници
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛилитАко съдя по някои публикации, чиито автори са с медицинско образование, на подсъзнателно равнище нашите организми и днес се "надушват".Така обясняват силното влечение към определени хора от другия пол, които понякога дори не отговарят на личните ни критерии за красота. Счита се, че тялото ни усеща заедно с кого може да създаде най-жизнеспособно поколение.Пишат също, че мъжете усещат, без да го осъзнават, кога жената е в овулация и точно тогава я желаят най-силно.
91
4
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Какво развитие какви 5 лева? Технологичния напредък не означава социално развитие.
90
18
 
8
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
До 86Не толерирам, защото, за човешкият род, времената, в които самецът е подушвал самката, са отминали преди повече от 250 000 години. В светлината на развитието на нашият вид в последните поне 40 000 години взаимоотношенията са от друг порядък. Ако вие се чувствате анималистично- ваш проблем. Най-вероятно сте жив фосил. Похвално.Настоявам, че момичетата са си ОК. Това са видели, това им харесва, на това подражават. И няма нищо лошо в това. Понеже сами сме си виновни за това бъдеще.
89
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приличат на мумии!!!
88
0
 
26
 
! Отговори
Родителите градят преди 6 години
манталитета на децата си.През соца ученичките по принуда бяха по-скромни, но още в 7-и, 8-и клас си проличаваше акълът на майките им. Дете само не си купува дрехи. Във всяка паралелка имаше поне по 2-3, които, щом започнат да носят сутиен, слагаха и обувки с токчета, на врата им висва златен медальон.Помня, че веднъж даскалът по физкултура кресна, че тук сме в училище, а не във вариете, защото тези не искаха да сложат гуменки в неговия час, а се явяваха с обувките с токчета за физическо възпит
87
2
 
40
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Задавам си следния въпрос: Защо майките са допуснали 14-годишните им дъщери да заприличат на 30-годишни каки, работещи най-древната професия? Много жалко изглеждат. А и не само те, пълно е с такива подути със силикон и нацапотени с всякакви бои "каки", превърнали устните си в подобие на най-милото си.Язък за децата! Язък и за България с такова подрастващо поколение, продукт на скапания манталитет, дефектирал почти целия народ!
86
1
 
5
 
! Отговори
До бг # 87 преди 6 години
Хайде, очакваме интелигентният ви и подобно мотивиран коментар върху този покъртителен материал!
85
6
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Пантерката набляга на красотата вместо на акъла. Нейното е бизнес: красота срещу пари. Грижата и възпитанието искат акъл. Красотата поколения не гледа.
84
5
 
16
 
! Отговори
До Мъж # 84 преди 6 години
Мисля, че е напълно ясно какво иска да каже Пантерата. Ролите са ясни от ерата на пещерните хора: жената ражда и се грижи за поколението, мъжът осигурява прехраната. Много от съвременните мъже оставиха на жената да се грижи за прехраната, не могат да поемат другата роля по обективни причини, но пък искат да командват парада. Е, не става. Не се правете, че не разбирате.
83
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките те, изглеждат с десет години по-големи. Детството е хубаво време и жалко за тези които не могат да го изживеят пълноценно, то никога не се връща. След 25 г. докато си жив си все възрастен.
82
6
 
7
 
! Отговори
бг преди 6 години
Абе коментирайте статията,че опростачването е голямо-кви са тея пантери и някъв мъж?Искам да чета коментари по темата,които да са обосновани и интелигентно написани без заяждане,присмех и осъждане!
81
4
 
2
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Твой проблем като не толирираш. Като хора сме, част от природата.
80
5
 
7
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
До МъжТова, с феромоните, като го започнете и вече знам кой гледа Нешънъл джиографик, и кой Блумберг тв. Аз лично предпочитам мъжът да наблегне на гледането с разбиране на втората телевизия. Пантерата е обяснила защо.Фрустрации и императивни умозаключения, подкрепени с обяснения за животински начин на живот, не толерирам. Според менмъжът трябва да си е готов продукт. Без дефекти, липси и неосъществени амбиции. Така ще си живеем хармонично, а не на строителна площадка.
79
9
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Пантерке. Значи искаш да ми кажеш, че щом ти раждащ значи си повече човек от мъжа? Интересна логика. Все едно аз да кажа: защо жените до преди 100 години нямахте почти някакви права сте равни? Т.е. щом през цялата история на човечеството сте били мачкани и репресирани от мъжете не сте ни равни? Женска логика....
78
1
 
17
 
! Отговори
Гучи Мейн преди 6 години
И 2-те имат комплекси и то големи, щом постоянно 2 тона грим и всякакви корекции имат по лицата от малки още ! Химията дето си слагате по лицата мили дами е свързана после с болестите които получавате след някоя и друга годинка ама откъде мозък при вас :) ! Всичко що е "КОЗМЕТИКА" е синтетични продукти дето бавно , но славно ви убиват а вие даже си плащате за това ! Каквито майките такива и децата = сбъркани създания на които ментето "ДЕМОКРАЦИЯ" им даде крила изкуствено ! Срам ме е от вас ! 359
77
4
 
13
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Бизнес като всеки останал. Красотата и младостта срещу пари... Повечето от жените са стока.
76
9
 
10
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжНе помня някой да е поставял тези условия. Плащам сама сметките, сама гледам децата, имам кола, жилищА и бизнес. Въпросът е същия.И още нещо, с оглед пълнота на изложението - бившият ми съпруг силно вярваше в равенството на половете и във финансовата независимост на жените. Така и не можа да ми обясни защо все аз трябва да раждам, щом сме равни :)))