Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари