Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
читател преди 6 години
Въй!
134
0
 
11
 
! Отговори
истината преди 6 години
Нищо красиво не виждам в тези "девойки", които приличат на травестити....гнус! Но не се изненадвам, тъй като т.нар им родители са долнопробни чалгарки
133
0
 
10
 
! Отговори
zadaven преди 6 години
Ужас... нямам думи...
132
0
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 6 години
От древни времена е имало такива жени. Тези просто започват кариерата от рано с идея да се развият по-бързо в нея. Може и да стават, ако си пийнал качествено. Екстра си е
131
1
 
11
 
! Отговори
risto преди 6 години
Докато *** медии пишат за тези *** и пълнят пространството с ***, така ще е. В ерата на екстремното самопромотиране поне новинарските сайтове може да не качват този най-долен junk! Родители ли са чалгарите, децата им деца ли са? Заченати в ***, израснали на бара , образовани от facebook. Винаги е имало пачи и полуграмотни типове..но като гледам 90% от тийнейджърите в БГ са мега примитивни и ограничени. Тези двете критерсчета едва ли са отваряли книга през живота си.
130
0
 
11
 
! Отговори
младен преди 6 години
Ама не са си барали снимкмката....хм...интересно. 99.9% от тия после си пипат селфитата с програмка на огризката и заприличват като държани с години в подземие. Хич не мога да схвана защо всяка една селфиетка го прави. Толкова ли са слепи че не виждат на какво заприличват.
129
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези на снимката са полубългарки.Чуждата им кръв надделява във визията им.
128
6
 
3
 
! Отговори
Тюрк преди 6 години
До 126 АнонименВсички сме от Синдзян-Уйгурската АССР!
127
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Копирали са майките си защото бащите им(единият наркотрафикант,другия оплодител на чалгарки)такива харесват.
126
3
 
10
 
! Отговори
red charger преди 6 години
До Едно не ми е ясноизпоачавате и четете написаното от мен както Дяволът - Евангелието. Казах,че не може всички да са интелектуалки, очевидно, защото интелигентните жени не изглеждат по този евтин начин. Сега стана ли ясно?
125
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клонингите атакуват!
124
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леки жени с тежки погледи
123
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тези при.мати? Без косми приличат даже на човеци. Медицината бързо се развива, просто не мога да я следя! Говорят ли?
122
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тези ***? Без косми приличат даже на човеци. Медицината бързо се развива, просто не мога да я следя! Говорят ли?
121
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не им завиждам на момичетата,до 25-30 години ще са морално разложени и ще пият по една шепа хапчета,а без грим ще приличат на 60 годишни.
120
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама вие какво сте очаквали,да си направят селфи докато четат някоя книга, нали ако го хванат с книга майките им ще ги изхвърлят на улицата.
119
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полусига нета - монголоиди.Се ено са докарани от Синдзян-Уйгурската АССР.
118
2
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Крушата, дървото и кората на л**ното. Доста ми евтинеят тези млади дами, а колко много креватно джудо има пред тях...
117
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дага! Дайдайдайдайдай!Оп, са! Оп, са!А сега покажи на тия ора как са гмуркаш! Как га работиш!У, бряаа! Их, лелей!
116
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тийнейджър (teenager) - на български това го наричахме "пуберитет" или галено "пубер", а физически погледнато - индивид във възрастта на животното.Продължава неопределено време.