Бивша на Гари Олдман го обвини в тормоз

Доня Фиорентино нарече "кошмар" брака си с актьора
5 фев 2018 19:15,
9
Бивша на Гари Олдман го обвини в тормоз
Снимка: Rеuters

Бившата съпруга на актьора Гари Олдман - Доня Фиорентино, нарече четиригодишния си брак с него "кошмар". Тя го обвини, че я е тормозел емоционално и физически, а след това е използвал славата и влиянието си, за да получи попечителство върху децата им, съобщи в. "Мейл он сънди".

"Той открадна децата ми и съсипа живота ми" - заяви Фиорентино и настоя Олдман да поеме отговорност за действията си, макар и винаги да е отричал всичко. Фиорентино и Олдман имат двама сина, които са на 20 и 18 години.

Бившата манекенка се омъжи за актьора през 1997 г. само след 4-месечна връзка. Тя описа брака им като "катастрофа", от която е останала "съсипана". Когато подаде молба за развод през 2001 г. Фиорентино заяви, че Гари Олдман харчи хиляди за алкохол и проститутки през уикендите, но той отрече обвиненията и обясни, че тя злоупотребява с пиене и хапчета и не е добра майка.

Доня Фиорентино обясни, че е проговорила за брака си с Гари Олдман, защото разказите на други жени са й дали сили.

"Искам синовете и светът да знаят истината" - заяви тя и призна, че има принос за съсипания си живот и съжалява, че не е била майката, която заслужават децата й.

Преди Доня Фиорентино, Гари Олдман е женен за актрисата Лесли Манвил, от която има син - Алфи. Актьорът има брак и с колежката си Ума Търман. През 2008-ма той се ожени за певицата Александра Идънбъро, с която се разделя преди три години. Миналата година, през септември, 59-годишният Гари Олдман сключи брак с изкуствоведката Жизел Шмит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка забравена актриса изведнъж се сети ,че преди 20,30,40 години е била жертва на тормоз. Как се доказва тормоз отпреди толкова време? Или просто са решили сега да си направят малко реклама.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо съдията е решил да даде попечителството над ДВЕТЕ деца на бащата, след като той не е стока? В съда не може да се отправят необосновани твърдения. Приемат се само неща, които подлежат на доказване.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факта, че е женен 5 пъти говори за това, че обича да сменя жените. Ако погледнеш какви са жените, за които се е женил и сам би се усетил защо ги сменя.
4
9
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Това , че е талантлив актьор не го прави добър човек. Факта , че се е женил 5 пъти , говори, че има нещо гнило в него.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това стана като епидемия. Всяка дърта к***а останала без внимание и спонсори се опитва да стане интересна представяйки се за жертва. Грозна работа. Не знам дали разбират, че с това, което правят реално правят истинските жертви на насилие да изглеждат лъжливи овчарчета.
2
1
 
12
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Ами другия път се опитай да опознаеш партньора повече....брак след 4 месеца връзка е леко несериозно...
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече едва ли има съдия дето да го приеме в съда на нормална страна.