Аштън Кътчър на 40: Новият голям мъж в "Двама мъже и половина"

Ето най-интересното за популярния американски актьор
Обновена: 7 фев 2018 07:14 | 7 фев 2018 07:06, Красимир Ангелов
38

Снимка: Reuters

Виж други галерии »

На днешния 7 февруари рожден ден празнува един от най-популярните съвременни актьори - Аштън Кътчър. Роден през 1978 година в Сидър Рапидс, САЩ, той започва прословутата си актьорска кариера през 1998 година.

В своята кариера участва в редица култови ленти, като "Пич, къде ми е колата", "Бракувани", "Ефектът на пеперудата", "Спасителен отряд", "Да си остане във Вегас", "Просто секс", "Джобс", както и ситкомът "Шеметни години". Актьорът замества и Чарли Шийн в култовия сериал "Двама мъже и половина".

Ето най-важното за популярния американски актьор:

Бъдещата звезда расте в сравнително скромно семейство. Майка му работи в популярна компания за препарати за дома, а баща му е работник във фабрика.

Баща му е от чешки произход, а майка му е от ирландско, немско и чешко потекло.

Кътчър расте в консервативно католическо семейство. Той има по-голяма сестра и разнояйчен брат близнак Майкъл, който претърпява трансплантация на сърце, когато братята са били малки деца.

Като гимназист е тренирал борба. Признава, че не е бил голям талант, а контузия го кара окончателно да спре със спорта.

През 2005 година актьорът се жени за холивудската звезда Деми Мур. Бракът им продължава 8 години. През 2015 година се жени за Мила Кунис, от която има 2 деца.

Като млад, за да се издържа, е работил доста неща, включително и метач и мияч на под.

През 1997 година печели конкурс за модели в своя щат Айова. Така той започва модна кариера в Ню Йорк, още преди да стане актьор.

Твърди, че като студент дори му се е наложило един път да даде кръв за пари, които са му били необходими.

Малцина знаят, но Аштън е бил фаворит за ролята на летеца Дани във филма "Пърл Харбър". В крайна сметка обаче продуцентите в последния момент избират за ролята Джош Хартнет.

Едно от първите му гаджета като актьор е покойната Британи Мърфи.

Голям фен е на отбора по американски футбол "Чикаго Беърс".

Убеден демократ и привърженик на президентите Бил Клинтън и Барак Обама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха Чарли Шийн не бил известен преди сериала, да бе ,направо ти повярвах,точно си беше супер star от края на 80-те и началото на 90-те
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той затова няма нито един получен Оскар не става
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
логично беше сериала да свърши без заместител.същият продължи повече от десет години детето порасна.Чарли вече поради ред причини не отговаря на визията за неустоим плейбой.може би много хора недооценяваха ролята на брат му Алан който 50% носеше сериала.а след продължението изцяло.а след това не са правили по добър комедиен сериал.
21
8
 
1
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Ами Чарли Шийн пък в кои филми е известен освен в Двама мъже и половина? Аштън Кътчър играе главни роли в Ефекта на пеперудата, Джобс, Професия жиголо, Бракувани, Дъщерята на шефа, Почти любов, Да си остане във Вегас , Убийци. Там е разликата, че Чарли Шийн стана известен с Двама мъже и половина, а Аштън Кътчър беше известен много преди това !
20
0
 
8
 
! Отговори
пляс,пляс педалите преди 6 години
Ментето е на светлинни години от оригинала !Чарли е велик !
19
0
 
4
 
! Отговори
Чарли преди 6 години
Бегай с тоя набеден статист, бе...
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"...например няма логика защо той не гони брата на Чарли, хайде на Чарли му беше брат."Ами защото след като изгониха Чарли Шийн, изритаха и оня малкия и ако бяха изгонили и брата сериала трябваше да се прекръсти на "Богат *** си купува къща в Малибу".
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чарли Шийн играеше себе си в Двама мъже и половина. Не беше възможно да бъде заместен. Просто в един момент до такава степен се е напивал и дрогирал, че е идвал на снимки в окайващо състояние. Жалко - можехме да чуем още хиляди бисери от неговата запазена марка.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аштън е посредстевен актьор има няколок блудкави роли, отделон водеще американския аналог на "сладко отмъщение" и десетина години бе любовник на Деми Мур, а после - на Мила Кунис. ИЗвън това няма да го запомните на ЕКрана не блести с нищо. Има филма, с кевин костнър, но звездата във филма е Кевин костнър, аАштън само го допълва.Смешките в двама и мъже и половина с него не са смешни - например няма логика защо той не гони брата на Чарли, хайде на Чарли му беше брат.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Чарли серила няма смисъл, спрях почти веднага да го гледам.Сериала бе смешен именно с това че Чарли го играеше *** и плейбой, но вътрешно имаше нежна душа и не можеше да изгони брат си (когото презираше) и племеника си.някои мадами се задържаха по-дълго при Чарли от други например съдийката изиграна от Минг На, а също и Челси. В крайна сметак Чарли шийн се раздели със сериала не заради слаб рейтиниг, а заради високомерие и желание за високи хонорари.Аштън не е на неговото ниво.
14
1
 
13
 
! Отговори
Холивуд преди 6 години
Чудя се след 15-20 години дали ще се сети че някоя холивудска красавица го е тормозила сeксуaлно и така си е получил ролите? Сигурно ще я обвини в изнaсилвaне, в Холивуд лицемерието няма край.
13
26
 
2
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Аз пък много повече харесвам сериала като Аштън влезе в него, някак си му предаде нов вид и живец. А с чичо Чарли алкохолика сериала си копаеше на едно и също място....
12
4
 
3
 
! Отговори
bibbo преди 6 години
До АнонименКакъв ти е проблема с Гришу бе ***?
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Lina 10Изгониха го защото каза на продуцента Чък Лори, че е евреин. Продуцента се обиди и го изгони. А Чарли просто каза истината.
10
0
 
43
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Чичо Чарли си е единствено и само Чарли Шийн, Аштън беше някакъв напън, абсолютно неуспешен.Така и не разбрах това лицемерие в Холивуд - изгониха оригиналния чичо Чарли заради алкохол и евтини жени, той в сериала не правеше ли същото? Свещено лицемерие ?
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм убеден, че е сбъркал с ролята. Ако не беше я поел, щяхме ли сега да говорим за него, а повечето изобщо нямаше да сме го чували.
8
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мен ми е страшно антипатичен. Посредствен актьор, блудкава визия, бабоеп, типичен холивудски безполезник.
7
0
 
29
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Нещо доста важно сте пропуснали - голяма част от хонорарите си е инвестирал в компании от силициевата долина. От там и изкарва доста пари (освен от ролите). Иначе не е лош актьор, но според мен сбърка с двама мъже и половина. Няма как той да замести чичо Чарли. Трябваше да изберат друг бохем на който ролята да му идва от сърце.
6
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кътчър не е никакав артист, просто се прочу като любовник на Деми Мур.Нещо като Дришу с Маша Шарапова.Иначе Чарли Шийн е велик. След него не гледам вече Двамата мъже и половина.
5
2
 
39
 
! Отговори
въпреки всичко преди 6 години
не важи пред Чарли Шийн