Фокуси: Деси Банова асистирала на Астор

Магът ще я кани на юбилей с Плевнелиев през ноември
62
Фокуси: Деси Банова асистирала на Астор
Кадър: Нова

Преди да стане говорителка на времето, Деси Банова е понатрупала малък опит и в света на магиите. Тя е асистирала на прочутия ни маг Астор, но пътищата им се разделили и тя застанала пред екрана с температурите, пише Tialoto.bg.

"Деси Банова ми беше асистентка, правихме фокуси. Когато се запознахме, бях с Орфи, имахме представление. И в разговор след него двамата се впечатлихме от Деси и ѝ предложихме да ни бъде асистент. За кратко беше, много ми помагаше на сцената, но не съм я рязал на две. За съжаление се разминахме после, защото отидох в чужбина по работа и после нещата се разсъхнаха. Но не съм лъгал нито нея, нито никого. Аз на сцената само мамя, иначе не", заяви Астор пред "България днес".

Деси Банова е едно от лицата, които са впечатлили с излъчването си мага. Тази година през ноември той смята да я покани с Росен Плевнелиев на двойния си юбилей – 75 години и 55 години на сцената.
Спектакълът ще бъде в Народния театър.

Световноизвестният фокусник ще събере различни епохи, ще покани и своя учител Мистер Сенко, починал през 1987 г., да се появи на сцената и да свали главата си. Коронният номер на легендарния илюзионист ще бъде дублиран – Астор също ще отпрати главата си далеч по сцената. И не само това, ами тя ще заживее самостоятелен живот, като се впусне в разговор с асистентите и публиката.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: АсторДеси Банова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
35
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Тоя и преди ми беше противен, но откакто е с тази направо ми се повдига от него. Много смешен и жалък човек.
5
4
 
50
 
! Отговори
Гнусно е! преди 6 години
Рядко дразнещи, негативни и неприятни са ми тези двамката. Един крадец и предател + една златотърсачка. Драйфаммммммм!
4
3
 
53
 
! Отговори
Роско Мачото преди 6 години
Роско Мишока пак ли си е платил да го показват с наетата от него "сътрудничка"?Какво иска да прави този? Няма шанс да се върне в политиката. Хората го мразят. Само троши пари за глупости! Да ходи да харчи откраднатото в чужбина. Това е най-умното, което може да направи.
3
3
 
49
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Деси Банова: Изоставих Бербатов заради гръцки бизнесмен!Христо Стоичков ме е возил в колата си, но гаджета не сме били, твърди палавата синоптичка.
2
3
 
60
 
! Отговори
Факира Мити преди 6 години
Деси добре, нека да е асистент, но и за Росен не е зле, колегата Астор да му свали главата, и да инсталира по-умна.
1
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето защи така е омагьосала и Плевнелиев.