Милионите на Джони Холидей – повод за съдебна битка!

Децата му Лора и Давид, и вдовицата Летисия имат претенции
15 фев 2018 11:40,
3
Милионите на Джони Холидей – повод за съдебна битка!
Снимка: Rеuters

Недвижимите имоти на Джони Холидей, починал през декември миналата година, са на път да станат причина за съдебна битка между двете му деца Лора и Давид от една страна и вдовицата му Летисия - от друга.

Половинката на френския рокаджия бе собственик на две имения - в Лос Анджелис и на остров Сен Бартелеми, където той беше погребан. Сумата на всеки един имот е между 10 и 15 милиона евро.

Към състоянието, което Джони Холидей остави след себе си, са още огромни къщи край Париж, луксозни автомобили, мотоциклети и авторски права върху повече от 1000 песни.

За 70-годишния период наследството на звездата се оценява на десетки милиони евро, предаде Франс прес. Изпълнителят почина в имението Марн-ла-Кокет, което се намира близо до Париж, и още през 2014-та е дарил на съпругата си.

Макар певецът да пребиваваше там, когато бе във Франция, то бе обявено за продан за около 15 милиона евро от няколко години. Джони Холидей притежаваше също вила в швейцарския ски-курорт Гщаад, която продаде за 10 милиона евро през 2015 г.

Рокаджията притежаваше автомобили и мотоциклети в Лос Анджелис, но във Франция шофираше "Бентли" за около 350 хиляди евро.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
Фен преди 6 години
До АнонименТрябвало е като всеки разумен човек приживе да реши проблемите със завещание,но........?!?!
2
0
 
27
 
! Отговори
до1 преди 6 години
е оставил е завещание, не знам защо авторът на тази непълна статийка не пише за това. Само дето в това завещание не оставя нищо на законните си деца /две на брой/, а е завещал всичко на 3-тата си съпруга, с която нямат деца /освен 2 осиновени виетнамчета/ . Нормално е децата му да се чувстват прецакани. Защо е решил така само той си знае
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eй, това човешката алчност няма граници. Не знам какъв е случаят, но ако си ги разделят по равно никой няма да е беден. Но, всеки иска повечето. Джони трябваше да остави завещание, както правят много знаменитости за да няма недоразумения.