Уникална простотия от Кулагин, изтипоса човек-лампа!

ВИП унижение за младеж в кулинарно предаване
15 фев 2018 10:00, Александър Попов
65
Уникална простотия от Кулагин, изтипоса човек-лампа!
Кадър: Нова тв

От началото на седмицата хиляди възмутени зрители следят поредна ВИП драма, в която няма нищо ВИП. Уж кулинарно предаване, а в него е налазила уникална простотия, която няма нищо общо с чесъна и макароните, за които разбрахме от актуалната Мис Плеймейт, че били за простолюдието.

Всъщност драматичния сюжет със селски привкус се движи именно от Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин.

Черешката на простотията бе снощи, когато този Кулагин посрещна гостите у дома. Някак с пренебрежение ще подмина факта, че в прайм тайма се появява някакъв хубавец с впит клин, който иска да демонстрира "пакета" си. Ще го подмина, защото напоследък сме много докачливи на тема трети пол, джендъри и права.

Ще подмина и факта, че Кулагин бил най-добрият гримьор в България. Ако не вярвате - вижте какво се пише за него в социалните мрежи. Представят го като гримьор на звездите, но явно звездите умело крият при кого се гримират. Или пък всичко е някакво уникално самохвалство.

Разбрахме, че има шофьор, който изпълнявал и ролята на бодигард. От какво го пази - не е ясно. Може би от собствената му незначителност?

Опитва се да ни предложи някакъв стил, явно му се иска да се доближи до Евгени Минчев, но не е дори и бледо копие. Дори и копие не е. Мисли се за скандален, иска му се да е известен и ще си получи едноседмичната слава.

После бързо ще се завърне в социалната си кочинка, в която е най-добрият гримьор – според мненията в социалните мрежи.

Ако проследите някои от неговите изказвания в тези социални мрежи ще забележите хамалски език, претенция, надменност. Иначе казано, поредният измислен герой на родния шоубизнес. С подобни похвати той се мъчи да стане популярен от години и нормално така и си остана в миманса. Но сега му позволиха достъп до национален ефир и може би е за добро. Да видим какви фалшиви хора се смятат за най-добрите в своята професия. Да ме извиняват добрите гримьори.

Най-голямата простотия на този Кулагин е как реши, че да унижаваш човек било изкуство. На вечеря, в която водещи трябваше да бъдат ястията, които е приготвил - той изтипоса до хранещите се мъж по боксерки. Увит като коледна елха с лампички, да свети на господаря си. Светна му и на момчето, че го унижават и смотолеви, че нямал идея, че ще бъде лампа на ВИП трапезата. А Кулагин се обиди - да не мислел, че ще бъде нещо друго?

Но всъщност гримьорчето си прилича по нещо на родните ВИП-ове, които са известни с известността си. Страхува се някой да не го помисли за беден. Живее в лукс, сервира най-скъпия шоколад, някаква ванилия за 1500 евро в него и още незначителни подробности. Без да съзнава, че голите му амбиции и простащина крещят и заглушават скъпите продукти. И да, трябва да сме благодарни, че се появи в национален ефир, защото такива като Кулагин трябва да се познават. Да се дават за пример. И нека всеки сам си прецени за какво - според възпитанието и възприятията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
28
 
! Отговори
Омонимен преди 6 години
До П.Петров...Моля те не демонстрирай слаба памет относно Черната Златка и затова колко беше и е ограничена. Когато на човек му липсват първите 7 години, ако ще и пет висши да завърши, той си остава посредствен. Що се отнася до елемента с готвенето - съм съгласен. Всъщност, ако искаш от една жена само да готви, мълчи и "другото задължение", то ти си прав за Златка, ако искаш нещо повече от това, сети се изцепките и от близкото минало...Поздрави!
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За внимание го е направил и ето че си го получи вниманието !
23
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто си Омирам от смях с този лигльо и онова другото парвеню, където не спря да се тъпче и да говори с пълна уста. Адмирации за търпението на останалите участници. Аз подобно самоизтъкване от хора с нулева възможност за самооценка, без елемнтарно възпитание, изказ и такт, няма да изтърпя и 5 минути в едно помещение и сигурно ще се изложа повече и от тях самите, като ми падне пердето.
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо от какъв пол е ?
21
7
 
36
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Още от анонса за седмицата, реших да пропусна Черешката, защото си личеше какъв фалш, простотия, селяния и снобарщина ще е.Предната седмица Черната Златка ме изненада приятно, очаквах да е кифла, а се оказа свястно момиче и много добра домакиня.
20
13
 
48
 
! Отговори
Dd преди 6 години
Хора, като гей мъж искам само да ви помоля да не правите заключения за цялата общност на базата на един такъв индивид (това е все едно да заключим какви са всички българи на базата на Бай Боко или какви са всички хетеросексуални мъже на базата на Валерката Божинов). Не съм гледал предаването, но ако това, което е написано в статията е вярно, не приравнявайте ЛГБТ хората с такова държание. Това не е нормата.
19
4
 
34
 
! Отговори
Попа преди 6 години
И после ни се сърдят заради това че не харесваме .... Ами как да ги харесваме? Ето, видяхме всички каква стока са. Да си изповърнеш червата. Гнусно създание..
18
7
 
28
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
А гледа ли ги някой тези пошли предавания - ха ха ха ха ,както и брадъра - ден и нощ - като две капки вода - пълна порнография с едни и същи... участници
17
6
 
38
 
! Отговори
куката преди 6 години
Добре че спряха подписването на анадолската конвенция, иначе този като нищо ще се кандидатира за президент! Рядко ***, безочливо нагъл /не само хомосексуалист/ с невероятно самочуствие!Не че журвето му отстъпва по нещо!И още нещо, Манчев да си върти черпаците в ресторанта и да остави правенето на телевизия за малко по-можещите!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руъско ли е е политнекоректно. Дори и гейовете им са полит некоректни. За лесбийките им не знам - те там са друга категория хора. Трябнва експертно мнение по въпроса ;)
15
13
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЖТЕ ЩО ЗА СТОКА Е ТОЯ ВАЛЕНТИНЧО КАЛУГИН И СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКА КАКВО НИ ЧАКА ,АКО НИ Я ПРОБУТАТ ТАЯ ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ,ЗАЩОТО ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА ВСИЧКИ ТРАНСДЖЕНДЪРИ.
14
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ще кажете за миската?И тя е пълна простакела кота него.Не спира да говори.УЖАС.А поведението им подрастващите го вземат за чиста монета.
13
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как няма да го пази. С тази голяма уста и нежноо руско дупее ..На всякъде е потенциална мишена. Уникално тъпоо човече.
12
3
 
16
 
! Отговори
дедо гоше преди 6 години
не е ли подсъдно това...
11
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво още трябва да измислят в това предаване, че СЕМ най-после да се самосезира?
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ле лв лв лв ле ле??????????¿??!Това простотията,за нищо я немат!Хайлайф?Не Хай ***
9
1
 
80
 
! Отговори
. преди 6 години
Явно от "кулинарното" предаване са заложили на схемата "простотията продава"
8
8
 
43
 
! Отговори
man преди 6 години
Факта, че му се отделя цяла статия означава, че е постигнал целта си. няма лоша реклама :)
7
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако въпросната глупост е "по сценарий", СЕМ най-сетне трябва да се поразмърдат и да свършат малко полезна работа. След случая с Биг Брадър и Дебора трябва малко да се досетят, че се минава определена граница. Ако пък е станала без знанието на въпросния човек, да даде под съд Кулагин и да го одруса със солидна кеш пара за публично унижаване на достойнството.
6
7
 
28
 
! Отговори
фгбфб преди 6 години
Абе хора защо гледате телевизия? Там само пропаганда се прави