Уникална простотия от Кулагин, изтипоса човек-лампа!

ВИП унижение за младеж в кулинарно предаване
15 фев 2018 10:00, Александър Попов
65
Уникална простотия от Кулагин, изтипоса човек-лампа!
Кадър: Нова тв

От началото на седмицата хиляди възмутени зрители следят поредна ВИП драма, в която няма нищо ВИП. Уж кулинарно предаване, а в него е налазила уникална простотия, която няма нищо общо с чесъна и макароните, за които разбрахме от актуалната Мис Плеймейт, че били за простолюдието.

Всъщност драматичния сюжет със селски привкус се движи именно от Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин.

Черешката на простотията бе снощи, когато този Кулагин посрещна гостите у дома. Някак с пренебрежение ще подмина факта, че в прайм тайма се появява някакъв хубавец с впит клин, който иска да демонстрира "пакета" си. Ще го подмина, защото напоследък сме много докачливи на тема трети пол, джендъри и права.

Ще подмина и факта, че Кулагин бил най-добрият гримьор в България. Ако не вярвате - вижте какво се пише за него в социалните мрежи. Представят го като гримьор на звездите, но явно звездите умело крият при кого се гримират. Или пък всичко е някакво уникално самохвалство.

Разбрахме, че има шофьор, който изпълнявал и ролята на бодигард. От какво го пази - не е ясно. Може би от собствената му незначителност?

Опитва се да ни предложи някакъв стил, явно му се иска да се доближи до Евгени Минчев, но не е дори и бледо копие. Дори и копие не е. Мисли се за скандален, иска му се да е известен и ще си получи едноседмичната слава.

После бързо ще се завърне в социалната си кочинка, в която е най-добрият гримьор – според мненията в социалните мрежи.

Ако проследите някои от неговите изказвания в тези социални мрежи ще забележите хамалски език, претенция, надменност. Иначе казано, поредният измислен герой на родния шоубизнес. С подобни похвати той се мъчи да стане популярен от години и нормално така и си остана в миманса. Но сега му позволиха достъп до национален ефир и може би е за добро. Да видим какви фалшиви хора се смятат за най-добрите в своята професия. Да ме извиняват добрите гримьори.

Най-голямата простотия на този Кулагин е как реши, че да унижаваш човек било изкуство. На вечеря, в която водещи трябваше да бъдат ястията, които е приготвил - той изтипоса до хранещите се мъж по боксерки. Увит като коледна елха с лампички, да свети на господаря си. Светна му и на момчето, че го унижават и смотолеви, че нямал идея, че ще бъде лампа на ВИП трапезата. А Кулагин се обиди - да не мислел, че ще бъде нещо друго?

Но всъщност гримьорчето си прилича по нещо на родните ВИП-ове, които са известни с известността си. Страхува се някой да не го помисли за беден. Живее в лукс, сервира най-скъпия шоколад, някаква ванилия за 1500 евро в него и още незначителни подробности. Без да съзнава, че голите му амбиции и простащина крещят и заглушават скъпите продукти. И да, трябва да сме благодарни, че се появи в национален ефир, защото такива като Кулагин трябва да се познават. Да се дават за пример. И нека всеки сам си прецени за какво - според възпитанието и възприятията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
Вальо учеше във ФСГ-Хасково /бившият Икономически техникум/ в клас само с момичета. Беше с твърде слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 кл. той нападна момиче от 11 кл. Хвърляше евтин сок /от 0,10 лв./ върху момичето, обиждаше го и се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за "ВИП". Попитайте майка му за Вальо Подмола.
44
2
 
10
 
! Отговори
МММ преди 6 години
Тази телевизия трябва да се извини. Имаше кадри които не бяха за часовия диапазон на предаването. Има репортажи с укор към тези или онези порядки на обществото, все едно медията не е част от него, в същото време те заливат с тази уникална простотия!
43
1
 
9
 
! Отговори
хюго бос до 38 преди 6 години
Нора е българка. Какво е нейното обяснение??
42
3
 
30
 
! Отговори
От кухнята преди 6 години
А Кулагин е "уникален" гримьор, колкото аз съм Бионсе. Естеството на работата ми е такова, че работя с доста от т.нар бг моделки, плеймейтки и др. и идват при мен с вече завършена визия-прическа, грим. След Кулагин положението е плашещо. Като самия него.
41
4
 
21
 
! Отговори
От кухнята преди 6 години
Малко след като Нора стана мис плеймейт се свърза с Кулагин да я гримира. Много си паснаха, имайки предвид че дежурното му обкръжение е от точно такива кухи патици. Скоро след това самият той качи нейна снимка с негов грим. Въобще в средите това бяха новите "дружки". Неслучайно са едновременно в черешката. Скандалите в предаването, писаниците из фейса са лъжа, всичко е добре уговорено, за да насочат всички вниманието си към тях. До там им стига мозъкът на двамата.
40
6
 
23
 
! Отговори
бг преди 6 години
Етиката е християнска норма,от която днес имаме огромна нужда!Бог е в основата на абсолютната истина и добро!Всъщност хомосексуалната ориентация е видно какво парадира-къде са и моралът и добродетелите?Мъжеложството е грях
39
0
 
14
 
! Отговори
знае ли някой, преди 6 години
Кои са продуцентите на "Черешката на тортата".
38
1
 
17
 
! Отговори
М преди 6 години
ПенделъкЗа първи път го чувам този... срам и позор.Кой е приятел с него въобще?!*** и плашило смешно
37
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво може да се очаква от подобен *** - руснак.
36
2
 
35
 
! Отговори
ДЖЕНДЪРИТЕ преди 6 години
Предаването е по сценарий хора, защото продуцентите са наясно със ситуацията в България - а тя е, че простотията и .. продават в БГ. Защо няма исторически или научни предавания по националните телевизии, а същевременно пошлите и гнусни пародии се радват на невиждан зрителски интерес?!?Сами си направете изводи, дали вървим на добре.......
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То Босфор тв и Нова Бардак тв се надпреварват в подобни просташки предавания.Продуцентите им са виновни защото са алчни.И готвачът Манчев се поддаде на унижение за пари.С това само пада реномето му до това на подобни карикатури като тези.Отдавна не гледам точно тези две тв.,за гафовете им научавам от сайтовете.
34
1
 
23
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Браво, добре написана статия!
33
3
 
21
 
! Отговори
една_жена преди 6 години
Струва ми се, че "селянията" не е на село, а в града, показана от т.н. "граждани". Лъсна "елита" на България (да ме извини истинския елит). Хубаво е, че ни ги показаха и дано подобните им се замислят и спрат да се боготворят. Може би има смисъл в точно това предаване.
32
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Донякъде е хубаво да се изтипосат тези мислещи се за ВИП, та да е ясно, че просто са няккви *** без грам възпитание. Този *** дори по халат ходи да пазарува. С извинение "простият" ми дядо не смееше *** да изхвърли по анцуг. Само както по-долу е писано - къде е СЕМ? Как може такова издевателство над човек, че да го правиш на лампа, докато ти си обядваш. Това не е изкуство, а изродство
31
1
 
41
 
! Отговори
Да ама не преди 6 години
Който иска да е благодарен, че му показват такива нещастници по телевизията!Аз лично въпреки че харесвам предаването, не успях да издържа на толкова простотия и превключих на друг канал!Съдържанието по националните ни телевизии постепенно върви към опростачване!!!А между другото такива ВИП-ове като тоя преди си получаваха заслуженото в казармата...!
30
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля, че предаването е игра като " Биг Брадър". Това е сценарий. На тези хора им е платено да се излагат.И лошата реклама си е реклама. Продуцентите са тези, които стават супер богати, а помията е за зрителя. Е, добре, че има и други програми.....
29
3
 
22
 
! Отговори
Явор преди 6 години
Мдам. Тези неща се правят за да се говори за тях.И вие - Днес.БГ се храните от същата тази простотия, защото пишете статии за това и по този начин популяризирате предаването. Междувременно трупате съдържание, зареждания на страницата, цъкане по реклами и т.н. И докато сочите с пръст и критикувате, сте абсолютно същите, с тази разлика, че паразитирате върху чуждата простотия. Жълти сте, като жълтия сняг зимата. Съжалявам, но жълт сняг не ям.
28
5
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ОмонименНе следя развитието и, признавам. Вярно, не блести с интелект, но и интелигентността не е всичко, особено в нейната работа. Споделям само впечатление от конкретното предаване, държа се нормално, без лигавщини и превзетост, приготви вкусна храна, посрещна си гостите добре, изненада ме приятно, това е. Очаквах много по-малко от "плеймейтка".
27
1
 
58
 
! Отговори
emotttion преди 6 години
Рейтинга на въпросната телевизия излъчваща това предаване, според мен ще спадне. Аз харесвам такъв тип кулинарни предавания, макар не всички участници да са много VIP или да имат място там, но за последната седмица смятам че сценаристи, режисьори и продуценти са за УВОЛНЕНИЕ. Като зрител да ме заливат и облъчват с тази помия е обидно и повече от очевидно - подигравка! Една от силните телевизии си позволява много повече от допустимото за такъв часови диапазон.
26
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамата с Нора са утайката на тинята.