Бивш на Памела Андерсън се сгоди отново

За Томи Лий това ще е четвърти брак
16 фев 2018 13:52,
4
Бивш на Памела Андерсън се сгоди отново
Снимка: Instagram

Барабанист на хеви метъл групата "Мотли Крю" (Motley Krue), която през 2015 г. организира прощалното си турне, се сгоди за пети път. Поредната дама, с която 55-годишния музикант ще мине под венчило, е 31-годишната комедийна актриса Британи Фърлан.

Рокаджията й е предложил брак на Деня на влюбените, след продължила по-малко от година връзка, предава БТА. Фърлан лично се е похвалила с годежа, публикувайки в Instagram видео на пръстена си, който е с огромен сърцевиден диамант.

Бивш на Памела Андерсън се сгоди отново
Снимка: Instagram

"Това определено е по-добро от шоколад. Поздравете бъдещата госпожа Лий", пише брюнетката, която се омъжва за първи път.

Въпреки че се стяга за четвърта сватба, Томи Лий е предлагал брак пет пъти. С три от годениците си - модела Илейн Берген и актрисите Хедър Локлиър и Памела Андерсън, музикантът е заставал пред олтара.

С четвъртата - София Туфа, за която се сгодява през 2014 г., Лий така и не сключва брак. Двойката се разделя през 2016 г., припомня изданието.

Въпреки че през леглото му са минали безброй жени, Томи Лий споделя, че е много претенциозен по отношение на представителките на нежния пол. Рокаджията обаче не крие, че след няколко питиета критериите му често са занижени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
До KomentatorТо затова пише "бивш", а не "бившият". ;)
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям барабанист. Заслужаваше гърдите на Памела.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На летището във Варна за малко не предложи на една от служителките. Прегърна я през кръста и си я подведе нанякъде. Мацката беше мн готина, но гледаше като гръмната
1
1
 
7
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Тя Памела Андресен да не е имала само един бивш? Ако тръгнат да обявяват какво се случва с всеки един от тях, dnes.bg, по-добре отворете нова рубрика или нов уеб сайт.