Пухкавата Ейми Шумър каза "Да" на шеф готвач

Актрисата и Крис Фишър са двойка едва от няколко месеца
16 фев 2018 13:15,
7

Снимка: Instagram

Частна церемония в Малибу събра холивудски звезди, за да станат свидетели на сватбата на Ейми Шумър. Актрисата се омъжи за Крис Фишър, с когото са двойка едва от няколко месеца, съобщи "Асошиейтед прес".

Сред 80-те гости бяха Дженифър Анистън, Джейк Джиленхол, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу, които били поканени само два дни преди церемонията и то с текстово съобщение.

Крис Фишър е шеф-готвач. За връзката му с Ейми Шумър се заговори през ноември миналата година, когато бяха забелязани да вечерят в Ню Йорк. Официално тя обави, че има връзка с него чак тази неделя, като сподели снимка как се прегръщат на партито за 60-годишнината на Елън де Дженерис.

Актрисата сподели и снимки от сватбения си ден в Instagram и се пошегува, че не е бременна, но благодари за интереса. Сериозно призова обаче желаещите да направят дарения за по-безопасно използване на огнестрелните оръжия в контекста на поредната стрелба в училище във Флорида.

Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Ейми Шумър имаше връзка около година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 г.

Актрисата е единствената жена в топ 10 на класацията на сп. "Форбс" за най-високоплатени комици за миналата година.

Шумър заема петото място с приходи от 37,5 милиона долара. И още нещо: за нея казват, че е единствената известна личност, която не се срамува от килограмите и голотата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 6 години
ей, *** много обичат да им викат "шеф"*** къф шеф си ти - работник кухня...От всичко измислиха да правят пари! Не сготвят някоя сносна манджа, ами все едни изкилиферцани неща, дето не можеш се наядеш с тях, от странни съставки, довлачени от екзотични дестинации на безумни цени...И всичко това ни го предлагат като някакво висше изкуство едва ли не...И лапнишараните по нашите географски ширини и те в захлас подражават...Шеф, та шеф...Шеф Манчев, Шеф Петров... Хелс кичън и всяя глупост!
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
37,5 милиона долара защо трябва да и пука как изглежда.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и ще става все по-пухкава, едва ли ще спре до тук.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това не е сериозно-да не може да напишеш ***.А.К.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Простак и комплексар. Сигурно си магнит за жените
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пухкава е възглавницата, бита сметана, памук, вълна.Това си е просто сланина. Със съпровождащите екстри - целулит, стрии и здраво потене.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мноооого пухкава булката бре!