Ум като бръснач: Нора Недкова е бедствие на седмицата

Плеймейтката шокира с познания и поведение
18 фев 2018 16:03, Александър Попов
54
Ум като бръснач: Нора Недкова е бедствие на седмицата
Снимка: Facebook

Тази седмица станахме свидетели на истински панаири в кулинарно предаване. В което до този момент винаги са били водещи рецептите, храната и закачките между участниците. Е, последните 5 епизода са истинска черешка на тортата.

Вече писахме за безумствата на хвалещия сам себе си гримьор Валентин Кулагин, сега е ред и на неговият "достоен" опонент Нора Недкова. Актуалната Мис Плеймейт.

Когато става въпрос за носителки на подобни "престижни" титли не трябва да сме максималисти. Но наистина няма да бъде излишно девойките да бъдат препитвани и от психолози, не само да им мерят гръдните обиколки и кубиците силикон.

Нора веднъж избухна с прозрението, че над 7 милиарда българи са емигрирали, като простата математика показва, че населяваме цялата планета. Не звучи зле, а?

В кулинарните разговори пък стигна до заключението, че макароните са храна за простолюдието. Явно визира българите, но какво да кажем за италианците?

След злоупотреба с алкохол пък стигна до бой с Кулагин само да докаже тезата, че двамата са си лика-прилика.
24-годишната танцьорка произлиза от заможно семейство, но видимо натоканата блондинка има проблем пред камерите.

Да вееш бюст не е достатъчно. Няма да е лошо Норчето да отиде на няколко урока по етикет между посещенията в козметичните салони, солариума и фризьорите. Нито ще й увиснат гърдите, нито ще й излезе целулит. Но пък може да понаучи нещо.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари