След компанията на Уайнстийн и фондацията на Кевин Спейси спря

И двамата кинаджии са обвинени в секс тормоз
28 фев 2018 15:05,
7
След компанията на Уайнстийн и фондацията на Кевин Спейси спря
Снимка: Rеuters

Секс скандалите в Холивуд, които вървят от миналата година, явно берат червивите си плодове вече. Фондацията на актьора Кевин Спейси, срещу когото бяха отправени обвинения в сексуален тормоз през 2017-та, преустановява дейността си.

В изявление на сайта на организацията се посочва, че тъй като дейността й вече не е осъществима, фондация "Кевин Спейси" се закрива днес, съобщава БТА.

Управителният съвет също така изказва благодарност към всички партньори и организации, с които фондацията си е сътрудничила през през годините, за отлично свършената работа.

Фондация "Кевин Спейси" съществува от 2008 г., докато изпадналият в немилост актьор е творчески директор на лондонския театър "Олд Вик". Целта й е да подпомага млади актьори и обещаващи таланти в киното, сценичните и изпълнителските изкуства.

Още по темата

Преди дни и филмовата компания на Харви Уайнстийн, от когото тръгнаха секс скандалите в меката на киното, стана ясно, че банкрутира, което ще бъде оповестено. Продуцентът още веднага, след обвиненията, я напусна, но последиците явно тепърва предстоят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз година една от моделките носеща Оскар на актьорите ще е транс ! Все повече и повече ще вземат да ни откажат да гледаме филми май
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,много "важно".Друг ще ги смени и толкоз.В меката на лицемерието и разврата Холивуд е така.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия скандали се правят с цел разчистване на сметки и елиминиране на хора които не са от "нашите" и не са удобни на някои други по политически възгледи. Във великия САЩ винаги така са се разчиствали сметки
3
0
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
След като е било широко известно, че "Уайнстийн си е такъв", не става дума за сексуален тормоз, а за склоняване към проституция, защото актрисите, които са го потърсили, реално и съзнателно са му "пуснали", за да получат кариерно развитие, като по този начин вероятно са отишли с "едни гърди напред" пред други по-талантливи, но не толкова дашни актриси.
2
0
 
19
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
То човек вече, да не смее да го извади,камо ли да го размаха!
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извратеният бизнес на хомосексуалистите *** на краварите от фашистката *** не ни интересуват.