Алисия заряза Бирмата. Не искал сватба

Фолкпевицата не успя и при третия опит да стигне до олтара
23
Алисия заряза Бирмата. Не искал сватба
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Алисия и милионерският наследник Георги Станоев, известен с прякора си Бирмата, вече не са двойка. Те не са заедно вече почти месец, след като изживяха бурна връзка с раздели и събирания.

Виновник за краха на отношенията им е Алисия, която не срещнала разбиране в плановете си за сватба с Бирмата, пише "България днес".

Певицата, която днес има рожден ден и навършва 35 години, мечтае за семейство. Отказът на Станоев да се задоми накарл певицата да сложи финалната точка помежду им.

"Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка", признава Алисия.

Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка. Тя има син от футболиста Валери Божинов. Алисия имаше връзка и с вратаря на националния отбор Николай Михайлов, но и него не успя да го закара до олтара. Той пък се завърна в постелята на плеймейтката Николета Лозанова. Георги Станоев е пък нейният трети неуспешен опит да чуе Менделсон.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: АлисиявръзкиБирмата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Алисия, Николета, Божидар, Ники, Бирма, Преслава. Тия що не си направят една комуна да си заживеят заедно и да почнат да си се връткат да си се менкат да си правят джендърски оргии и да се приключи с тая драма.
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръчмарските певачки и плеймейтки са само за временно ползване от някой които не си е изкарал парите с честен труд. Кой сериозен мъж ще се радва да вземе за съпруга някоя която се чекне да забавлява пиянки по кръчметата или се е обезобразила със силикон за да радва ръкоблудстващите?
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрият и сериозен мъж също търси такава жена , а не втора и трета употреба както си ти. По точно т.н. Алисия търси какъвто и да е мъж , но да е милионер. Това е истината.
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце." забрави да напишеш че и пари трябва да има, но не някой програмист- "клошар" с 4000 лв. заплата, а някой със солидна сметка...
13
2
 
19
 
! Отговори
10 преди 6 години
Стара мома...,пък той "Ален Делон".
12
5
 
7
 
! Отговори
Киро Х преди 6 години
До Shark: Батка, щом седиш и си губиш времето с писане на коментари и тоя пропаднал сайт значи много добре знаеш кой е Бирмата, както и също така много добре знаеш коя е Алисия! Не се прави на девствен!
11
1
 
34
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Кой нормален човек ще се хване с такава? Доста смешна картинка.
10
2
 
18
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Тя изостави сина,хвана майка му. Те са едни обяснения, клетви - вечни в любов,подаръци.
9
1
 
46
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Коя е Алисия?? И кой е Бирмата?? И защо трябва да са в новините, с какво са интересни, че не се сещам?? Какви са тези световно неизвестни, за които трябва да ни интересува. Аз не се майтапя, наистина за Бирмата сега прочетох за първи път, не знам кой е този човек, и не ме интересува, честно. За Алисия съм чувал, чалгаджийка една май беше, ама и за нея не знам и не ме интересува да знам.
8
1
 
35
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Страда жената! И с право!Няма любов на тоя свят!Само използвачи!Пфу!
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази преди Менделсон ще чуе Шопен!
6
1
 
30
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Хахха аман от прости *** ама и нашия мега красавеца че и милионерче случайно. Тя таз кво мисли годините минават хората в перспектива мислят.
5
1
 
15
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
Na mama ubavecha. Iavno gi pecheli s durjanie
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах само пее или свири?
3
2
 
37
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Aми да хване Младия Гущеров,той май е ерген.
2
1
 
31
 
! Отговори
по сличая преди 6 години
рИвъ неутешимо...хлъЦ.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ооооо милата тя! Буца проста