Холивуд осъмна с Уайнстийн по халат и пантофи

Авторът на "голия Тръмп" изтипоса продуцента преди "Оскар"-ите
2 мар 2018 12:00,
6

Снимка: Reuters

Почти не минава ден без новина за "секс гуруто" на Холивуд Харви Уайнстийн. Днешната е свързана с позлатена статуя на продуцента, който предстои да отговаря по 11 обвинения в секс тормоз.

На монумента той се е разположил разголен, по халат и с пантофи на краката, а в едната си ръка държи статуетка "Оскар", съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Един от авторите на скулптурата, Джошуа "Джинджър" Монро заяви по повод появата на творбата: "Образът на седящия върху постелята Уайнстийн олицетворява методите, които се използват в Холивуд от такива могъщи люде.

Те имат пари и власт, за да раздават роли. Всичко това се използва за собственото им сексуално удовлетворение. Това такива хора най-добре постигат с помощта на кастингите".

През 2016 година Монро стана известен с поставянето на статуята на голия Доналд Тръмп в няколко града на западното крайбрежие на САЩ. 90-тата церемония по раздаването на тазгодишните "Оскар"-и ще се състои на 4 март в "Долби тиътър" в Лос Анджелис. Водещ на събитието ще бъде Джими Кимъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
scott преди 6 години
на заслужилите, издигнатите хора, покрити със слава - ИМ ПРАВАТ СТАТУИ!А СТАТАЯ НА ИЗНАСИЛЕНАТА И НА МОНИКА ЛЮИНСКИ: нема да има.еваларката харви. още пет статуш да ти дигнат.
3
2
 
3
 
! Отговори
Евала преди 6 години
Сега ще си напише автобиография и ще заснеме по нея филм и хоп още няколко стотин милиона ще припечели
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман вече с тая пропаганда. Явно доста е бръкнал на някого в спокойствието,че се води многомесечна пропаганда срещу него. Сигурно не е единствения в САЩ направил такива работи. Но него ще го изядат него и Кевин Спейси. 100% не са единствените в Холивуд
1
3
 
23
 
! Отговори
... преди 6 години
Най-тъпите хора на света живеят в САЩ! Факт!