Причина за раздялата: Джен и Джъстин година без секс

Теру държал съпругата си "на сухо", бил все стресиран
6 мар 2018 22:54, Екип на Tialoto.bg
28
Причина за раздялата: Джен и Джъстин година без секс
Снимка: архив, Reuters

Любовта и привличането между Дженифър Анистън и Джъстин Теру дотолкова са изчезнали, че двамата не правели секс близо година.

"Те спяха в различни спални в редките случаи, в които се озоваваха под един покрив", разкри източник пред RadarOnline.

По думите му, Анистън напълно се отказала да вкара в леглото си своя съпруг, който вечно се оправдавал, че е изморен и стресиран. На нея ѝ писнало да се опитва да го съблазни.

"Липсата на желание за секс с Дженифър бе една от основните причини, поради която Джъстин прекарваше много време в Ню Йорк. Дженифър се надяваше искрата отново да се разпали помежду им, когато са на едно място, но това така и не се случи", добави информаторът.

Двойката призна, че се разделя на 15 февруари тази година след двегодишен брак. Хора от обкръжението на звездите разкриха, че малко след празниците двамата са имали грандиозен скандал заради нещо дребно, който ескалирал с изнасянето на Теру на хотел.

Вижте още новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
:))) преди 6 години
В предишна публикация на тази тема,имаше един кандидат за Анистън от Перник.Та ако толкова сайта тъжи за липсата и на сексуален живот може да ги свърже.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След развода си с Брад Пит тя доста мъже съблазни но само за по веднъж.Никой не успя да задържи.А с Теру връзката си беше сделка,те дори нямат официален брак.
15
3
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Тоя джъстин явно залита към ЛЕВИЯ БРЯГ! Но и дженифър не изглежда да е ДАЩНА! Така че, каквото повикало такова се обадило!
14
1
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Холивудските звезди са твърде заети, затова трудно могат да бъдат щастливи ...
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой нормален човек ще иска гъркиня, тя с подлостта си стресира всеки! За секс ли да мислиш или каква подлост и е в главата.
12
0
 
15
 
! Отговори
рИвЪ преди 6 години
Никой холивудски мъж не иска Анистън.
11
0
 
7
 
! Отговори
до Хм преди 6 години
Пиши му,та му разясни на Брад Пит новите технологии в размножаването.Като толкова се драматизираш.Но насила хубост не става.Ако е искал деца от нея да са се възползвали от технологийте,те са известни в Холивуд много преди на теб да са ти станали ясни.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5, освен да ти завижда човек ... открил си съкровище, повечето просто ти висят на врата и се озъртат за чуждо
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е ГЕЙ обществото към което ни тласкат политиците. Това ли искате?
8
5
 
5
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ако Брад Пит беше наясно с новите технологии в размножаването,тея драми нямаше да ги има.И двамата са нещастни по своему.Дори да се съберат отново-все тая.
7
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично съжителство с геймър!
6
7
 
18
 
! Отговори
Г. Сомов преди 6 години
Видях Я на едно Gun Show в Ventura Ca. преди шест години. Разглеждаше пистолети. Оня беше с нея. Тя нямаше грим и се опитваше да се прикрие с една скиорска шапка. Тогава още я биваше. Добро момиче.
5
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мойта не може без члена!,"ът" бие се като мъж люби се като жена която обича с душа и сърце. Много е тежко да обичате такава жена. Да, обичам я влюбен съм в нея искам в дните си, нощите, да заспива с мен и да се буди. Искам тази жена да възпита и образова нашите деца! Тя е моя живот, пътя, истината!!!!
4
2
 
24
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 6 години
Ето на това се вика "простаци".
3
4
 
30
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 6 години
Не знам деца ли сте или старчета на преклонна възраст! 21-ви век сме, да, малко е късно за жена да роди дете, но всичко е възможно, работещите медици са измислили нови методи, докато вие сте маструбирали пред компютъра и сте разхищавали (или не?) генетичен материал...
2
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека някой да достигне и част от кариерата на Анистън, та тогава да говори за или срещу нея!
1
7
 
43
 
! Отговори
Spiro Агню преди 6 години
до двата сополиви пубера 1 и 2 !Продължавайте да се пипате и гледайте да не изгубите образа !