Не е библейско: Джизъса се развежда с Есмер, ще се кае в Атон!

Футболистът щял да остави всичко на съпругата си Есмер
15 мар 2018 21:55, Александър Попов
57
Не е библейско: Джизъса се развежда с Есмер, ще се кае в Атон!
Снимка: Иван Ерменков/клуб The 1 Exclusive

Най-нашареният с религиозни татуси футболист - Благо Георгиев, готви пътуване до Атон, където да се покае. Джизъса се развежда с Есмер, въпреки че не искал да се разделя с жена си заради своята дълбока набожност.

Според неговия мироглед разбиването на църковен брак е много близко до голям грях. В крайна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със съпругата си, но трябва да потърси опрощение за това, пише "България днес".

Ето защо ходещият Иконостас планира на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да си излее душата и да потърси опрощение на постъпките си от светите монаси.

Иначе Благой ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята, с която ще се разведат по взаимно съгласие. Придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва. Той е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия.

"Наистина Благо ще се развежда. Той ще осигури и Есмер, и сина им Елай", заяви неговият PR Атанас Лазаров.

Конфликтите между Благой и Есмер бяха нещо обичайно в бурната им връзка, като най-често те бяха свързани с посещенията му у нас и турнетата в столичните чалготеки. Където бръмчалките не пропускаха шанса да се възползват от "слабите му ангели".

Есмер е много ревнива и дебнеше из социалните мрежи и българските медии какво прави благоверният й и с ужас откри, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на чужди жени. Точно това стана и причина Джизъса да спре временно своя Instagram, за да не бъде допълнително шпиониран.

След взетото решение за развод той отново се завърна в социалните мрежи.

Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им приключва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев потвърди, че нещата отиват в тази посока, след като на въпрос защо жена му е изтрила всичките им общи снимки, отговори, че явно вече не й е симпатичен.

Напоследък футболистът е забелязван все по-често в компанията на дизайнерката Миглена Каканашева. Дали обаче имат връзка или само излизат заедно засега не става ясно.

Есмер от своя страна също вече е преодоляла развода и се хвали с букети от таен обожател в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
ад преди 6 години
джиизаси *** кифли батки здравей българия без лора крумова или обществото е затъпело и се интересува от личния живот на псевдо звезди и секви гупости или аз съм циклофреник
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ходи да го запише на Колизеума в Рим.
40
0
 
13
 
! Отговори
Мисионерска програма преди 6 години
"бръмчалките не пропускаха шанса да се възползват от "слабите му ангели"" - Джизъса ги правил набож(да)ни.
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** го държите цяла вечер и цяла сутрин на първа страница, а не отделихте време за гения Меси който разката Челси в Шампионската лига????Смешници!
38
1
 
11
 
! Отговори
Любо преди 6 години
- О, Джизъс!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той бил лошия , че ходел по чуждо , а тя на другия ден взе да се поевава , амо то не се брои.
36
2
 
8
 
! Отговори
ss преди 6 години
само да вметна като стана въпрос за територии незнам за тракия но територията на Румъния е блио българско много повече и много по отдавна от колкото я има официално държавата Румъния, поне официални данни има преди освобождение около 3 милиона българи живеещи в Румъния аз бих казал че са доста повече, после някак си изчезват(стават си Румънци) а до 1920 година офицялния им език е старобългарски и азбуката им е старобългарска измислят си нова и масово си заличават историята теса изкуствена страна
35
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
Кукличка и футболер. "Неочаквана комбинация" няма що. И двамата не ми мязат да са стока. Но трябва да и призная на тази има доста приятно празен поглед.
34
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво момиче ама Благо не е стока - изпозаряза сума жени все бременни от него. Не знам жените що все с такива се хващат - колкото по-не е стока един мъж, повече му се лепят жените. Много странен феномен.
33
1
 
34
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Поредният набеден за спортист. Хаха.
32
1
 
27
 
! Отговори
бабаба преди 6 години
реално медиите ги промиха и им създадоха вкуса за звездите. стана между 2007 и 2012. не беше лесно но стана. сега сме в тази реалност. едно време книгите ни влияеха и оформяха, сега са сайтовете. гадно но е така
31
2
 
58
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Докато такива изтърсаци са ви идоли никога няма да се оправите. Защо не пишете за младите ни надежди, които печелят награди по олимпиади, а вместо това ни заливате с еманацията на човешката глупост и откровена простотия?С такива идоли - напред към джендърска Европа.
30
4
 
16
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
Попе, май нещо иронията не хваща дикиш??Ердоган си иска Родопите...понял олигoфрен!? И това не е майтап! Иска си ги заради МЮСЮЛМАНИТЕ живеещи там.Разбра ли, бе, ***?
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попе, а ако наистина си българин и си тръгнал да ме провокираш, то си два пъти по-голям *** от потурчените българи в тоя сайт.Понял, Попче?
28
1
 
10
 
! Отговори
Попа преди 6 години
До 36, Много ясно че няма такива. Няма и да има. Турчина си е турчин, българина си е българин навсякъде по света. От ирония не разбираш ли??Много си т*ъп, честно ти казвам хаха..
27
4
 
8
 
! Отговори
Попа преди 6 години
До 31, Гения хахаА ако след 10 години излезе един американец и почне да твърди че "побългарените" вече американци искат америка да стане България. Тогава какво правим. По твоята логика сегашните българи в Испания са побългарени испанци, българите в англия са побългарени англичани и така нататък... Това че са отскоро там от историческа гледна точка нищо не променя, по твоята УНИКАЛНА логика Хаха
26
9
 
7
 
! Отговори
Николай преди 6 години
Да не говорим че по тракийско Турците са живели повече време като години от самите българи. Ако се погледне историята сегаишните тракийските части стават Български в много късен етап от създаването на България. Тракийско е била под византийска, римска, османска империя през повечето време след Христа..
25
2
 
11
 
! Отговори
Попа преди 6 години
До Умника 27По твоята логика и българите, които живеят в Америка, Канада, Испания, Англия, имат български имена и се смятат за граждани на съответната държава защото имат гражданство, не трябва да имат НИКАКВИ ПРАВА.. Така ли??Уникален ум, Уникална логика..
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе то и не е библейско да има лика НА ИСУС ХРИСТОС НА ТЯЛОТО СИ ТАКЪВ *** КАТО ДЖИЗЪСА, *** КО ДА ПРАЙШ!
23
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На благо религиозността е като на Пищова гладната стачка.