Златна игла: Dessy изневери на дизайнерските рокли!

Първата дама уважи наградите на Академията за мода
15 мар 2018 11:45, Александър Попов
34

Снимка: Булфото

Откакто влезе в ролята си на Първа дама, модата и Десислава Радева вървят ръка за ръка. А нейните тоалети предизвикват дебати, които са по-сериозни и от политическите.

Съпругата на президента Румен Радев уважи снощи традиционните годишни награди "Златна игла 2018". Тя изгледа ревютата и аплодира отличниците през последните 12 месеца. Този път президентшата изневери на дизайнерските рокли и заложи на панталон със сако.

Престижната награда "Най-добър моден дизайнер" грабна Иван Донев, статуетката на Анжело Красини за "Модна къща на годината" пък отиде при "Кнапп" на Антония Йорданова и Кристина Бъчварова.

"Най-добър млад дизайнер" стана Елена Златева, като "Най-добър фотограф" отличиха Дилян Марков, а наградата за "Най-добър моден гримьор" взе Марина Младенова. За първи път тази година се връчи приз в нова категория - "Булчинска мода". Статуетката грабна Христо Чучев.

Преди връчването на наградите колекции представиха модна къща "Мезон Сант-Ерем" и нейния създател Габриела Колева, а лице на колекцията е актрисата Саня Борисова-Илиева. Своите актуални модни предложения показаха също дизайнерите Есил Дюран и Мерлин Арно, модна къща "Бандерол", "Аксел Харди", "Ла фоа", "Златарна Целье", както и младите дизайнерки, които направиха своя дебют на "Златна игла 2018" - Християна Мутафчиева, Таня Ян и Елена Христова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Да се чуди човек какво прави на модни събития, при положение,че не рязбира от модa.
27
0
 
5
 
! Отговори
До Нищо лично преди 6 години
Херцогиня Кейт също е много висока за жена (178 см) и винаги е на много висок ток, но съпругът й се извисява почти с цяла глава над нея и са хармонична двойка.Освен това, изражението й винаги е миловидно или пък е усмихната.Нашата президентша щеше да стои добре до мъжа си, ако той беше минимум с 15-18 см по-висок.Затова не бива тя да е с много високи токчета, така както принцеса Даяна никога не слагаше много високи обувки в случаите, когато придружава мъжа си, защото двамата бяха еднакво високи
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деса Радева влиза в роля която съществува само във фантазията и.
25
0
 
14
 
! Отговори
нищо лично. преди 6 години
Каквото и да облече- все тая. Структурата на тялото ѝ е такава, че нищо не ѝ стои добре. Може дрехата да е хубава, да е скъпа, но не стои добре (Радева е много висока, като обуе обувки с токчета става още по-висока, много широки рамене за жена, гърдите издадени напред, сурово изражение на лицето... и още, и още).
24
0
 
6
 
! Отговори
Лазо преди 6 години
Първата дама,ама защо ли си мисля за друго-последната дупка на кавала!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не смея да се обаждам по адрес на Деситу, че ще ми се скара във фейса и ще ме пита що я оценям!
22
0
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
Като гледам снимките...абе сигурни ли сте, че тая не е мъж?
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
модата и Десислава Радева вървят ръка за ръка.вървят, *** що се е барнала по тениска под сакото?
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ден без наш'та Пръва дРама
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази наистина почва да ни излиза златна. НСО е пази, да изгладят бръчките са и били ботокси, нови дрешки - минимум 5 хиляди държавата е дала да се яви един кро... дил като човек на това модно събитие без парите за парфюми, все пак не съм я мирисал и за НСО. Да си имаме и социалният президент
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !И мартениците ли са по световния протокол? Само питам, не ми се карай... моля.
17
7
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
До АнонименНеграмотността на българите няма горна граница. тя е по всички точки.- наука, изкуство, магистрали, здравеопазване, а сега и мода! Уважаеми, това е световният протокол на женско облекло- никога дълги ръкави, за да не се преплитат с тези на човека, който те поздравява. Вземете прочетете малко протокол.
16
2
 
13
 
! Отговори
танто за кукуриго преди 6 години
Вече разбирам защо професор Стайков единствен се възхити на дантелите на Деси - за да си осигури още едно ВИП присъствие на измислените му награди.
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава е жената, а всички които я плюят имат проблеми.
14
1
 
12
 
! Отговори
Само минавам преди 6 години
Боли ме *** за измислините награди и измислените хора...
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам, всички на тези събития как изглеждат и на какво приличат ... измислен хайлайф, измислени награди, всичко е ерзац. Поне да се поогледат по света какво правят, ама и да го правят, то като нямаш вроден усет, няма как да го купиш с пари или с власт. За тях е важно да ги пишат по медиите, ама не се усещат че така остават в бъдещето, което най-точно ще ги оцени.
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кви са тия измислени събития с измислени хора с измислени награди. А пък тоя Стойков е най-по-измисленият.
11
3
 
24
 
! Отговори
Ма много сте прости! преди 6 години
Защо й били къси ръкавите?Ами сигурно е прала наръка жената до последния момент и после е хукнала да не закъснее! *** като не можете да се сетите, питайте бе!
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво казва Лорд Е. Минчев по въпроса?
9
6
 
36
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
КОЛКО ПЪТИ да казваме, че в България първа дама НЯМА! Има втора съпруга.