Президентът на киноакадемията с 3 обвинения за секс тормоз

Джон Бейли е известен холивудски оператор и режисьор
17 мар 2018 14:30,
14
Президентът на киноакадемията с 3 обвинения за секс тормоз
Снимка: Reuters

Още един известен холивудски кинаджия беше обинен в сексуално посегатество. Операторът и режисьор Джон Бейли, който е и президентът на Академията за кинематографично изкуство и наука, която връчва "Оскар"-ите, стана поредният, който ще отговря за деянията си, съобщават световните агенции.

Засега са три постъпилите обвинения срещу Бейли. "Академията разглежда всички жалби конфиденциално, за да могат да бъдат защитени всички страни в спора. Ние няма да коментираме свързаните с тях въпроси, докато процедурата по разглеждането на сигналите не бъде завършена окончателно", се казва в съобщение на филмовата академия, предава БТА.

Разглеждането на обвиненията е започнало в сряда от специален подкомитет на академията, оглавен от Дейвид Рубин. Самият Бейли отказа да коментира ситуацията.

Седемдесет и пет годишният Джон Бейли от години е член на Академията за кинематографично изкуство и наука, но от миналия август е избран за неин президент.

Холивуският кинаджия е известен с операторската си работа над филми, които обикновено получават "Оскар" - като "Омагьосан ден", "Американско жиголо" и "Обикновени хора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи от сега нататък всеки кастинг ще бъде подкрепен с писмен отковор на въпроса: "ако правя секс с тебе по твое съгласие ли е?" Очевадно е, че или качеството на актрисите ще се вдигне рязко, или ще спрат оплакванията от сорта на #metoo
11
0
 
3
 
! Отговори
scott преди 6 години
ясно. Операция на фбр за трапанация на холивуд кат защитник на демократите и хиларито. Тръмп ше ви избеси и обезцени сичките.....Харвито и стриип вече окапаха. жалко за миналото величие и хубавите филми от миналиа век.
10
2
 
12
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Като мацки са си предлагали прелестите за роли, като са станали с отпуснати меса търсят пари.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно скоро холивудски филм няма да се гледа - нямам никакво намерение да потдържам социопатичните феминистки амбиции на банда социопатки с претенции, продавали си задниците за роли. Особено Натали Портман, която беше продадена от родителите си, а сега напада съвсем други хора.
8
1
 
9
 
! Отговори
Сакън! преди 6 години
Да не се усмихнеш на някоя кино-кикимора и веднага-гийв ми манеее...за секс-тормоза!
7
1
 
13
 
! Отговори
случайно прочел преди 6 години
Да им се неначудиш на тези в Холивуд!? А като се женят и развеждат на 2 години дали непада тормозене.
6
1
 
15
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Ловът на вещици никога не е спирал в западния свят.Женските леви активистки ще прецакат жените с тези глупости.Добре ли ще се чувства една жена, ако е заобиколена от гейове и никой не я поглежда.Мъжката настъпателност и женското кокетничене са природно определени.Западната цивилизация напълно игнорира природните закони.Ще живеят на Марс, мъже ще опъват мъже, ще осиновяват малко афганчета.
5
2
 
6
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Кво стана ся? Западняците били Е.Б.ачи, а ние тук сме били мухлъовци!?!? Така ли ?
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте ни занимавали с този лицемерен Холивуд.Всички там са от един дол дренки.Сменят си партньорите като носни кърпички,разголват се душевно и телесно по медии,фестивали.Звезделеят се къпейки се в милиони получавани за холивудски бози.Слуги на парите и разврата.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе тия дженджъри на средна възраст нещо много похотливи!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно си е намистил слиповете, докато е говорл с някоя тъмнокожа актриса от левия тротоар и вече е сексуален насилник, социопат, пристрастен към букакеПреди, ако кажеш на жена, че я желаеш, беше комплимент, сега си за затвора
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лов на вещици. :-) Уж католиците бяха надживели инквизицията, но маргиналите алчни за власт изпълзяха отново на общественият хоризонт. Гнусна история.