Гадже и съпруга – къде се крият разликите?

Доста неща се променят, след като си кажете: "Да"
18 мар 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
50
Гадже и съпруга – къде се крият разликите?
Източник: Pexels.com

Животът след брака се променя, това е закон. При някои хора се настанява чувството на комфорт, обич и дори зависимост към другия, при други, за съжаление, се наблюдава едно отчуждаване и просто първичен навик и удобство.

Без значение в коя категория спадате, ще забележите, че отношението към половинката ви се променя. Тя самата неминуемо се променя и в един момент констатирате със смесени чувства, че до вас не е същата жена, с която се запознахте преди еди-колко си години. Какви са разликите?

1. Виждате я всяка сутрин без грим

Преди имаше месеци, в които се чудехте как успява всеки път да изглежда толкова добре. Дори рано сутрин тя винаги беше будна преди вас – гримирана, с прическа... Сега понякога дори се питате как малко сенки и молив могат буквално да сложат ново лице на половинката ви. И тя все по-често иска да е „натурална“, което може и да не ви допада.

2. Голотата ѝ вече не е секси

Когато бяхте по-млади, нямахте търпение да свалите дрехите ѝ и да се насладите на голото ѝ тяло. Сега вече толкова сте свикнали с него, че дори не се вълнувате, когато тя легне до вас вечерта по бикини. Освен това вече се чувствате доста комфортно един с друг и дори не се стараете (и вие в това число) да пазите форми и да поддържате стегнато тяло.

Вижте кои са останалите разлики на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: браксъпругапромени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да! Ще го остави. Защото едва ли ще иска тя той да и върти номера. Той ако иска да остане с нея трябва да внимава в постъпките си спрямо нея, думите, действията.
45
0
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До С Просто това , което съм описал беше един период от живота на едно момче,което даже и родителите му го смятаха за срамежливо,"смотано",стеснително и когато имаше някакви успехи ,то те бяха или недостатъчни или резултат на обстояталствата , но никога не и на него.Може пък и да са били прави.На него и затова в казармата не му беше и тежко ,защото просто не беше емоционално обвързано.Можеше да служи до края на вечността.Нямаше драми,а физическите натоварвания не го плашеха,а напротив
44
1
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Ако един мъж се държи с една умна и интелигентна жена честно ,откровено и почтено ,била тя съпруга ,дъщеря или приятелка ,то тя ще направи всичко за него.Ако се държи,постъпва или "играе" като същество от "другия бряг" ,то той може да очаква всякакви беди ".Извода е или играй често или изобщо не се захващай..Никой мъж не трябва да си въобразява ,че със сила може да сломи духа на една умна и интелигентна жена ,шансовете са минимални./Нямам предвид пластмасовите същества/
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който те обича те обича. Вечно не може да подтиска чувства. В един момент чувствата се разкриват,защото липсва жената не издържа мъжа купнее.
42
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исках я за гадже! Стана ми,! Исках я за любовница, беше ми! Размисли направих я моя жена. И Да! С гаджето..., любовницата.... жената прявя един и същи чувствен секс. Всъщност! Аз секс с нея не правя.., правим с нея чувствена и страстна любов!
41
0
 
26
 
! Отговори
С преди 6 години
до 33,35,39Допада ми написаното от Вас , има дълбок смисъл и нежна душевна чувствителност.С лека преработка става чудесен къс разказ , който е и граматически издържан.Явно четворката Ви е незаслужена.Приятно за четене.Позамислих се........понякога интелекта е препятсвие за емоциите , понякога губиш момента.., но в живота е така..губиш , за да намериш друго.
40
0
 
19
 
! Отговори
с житейски опит преди 6 години
Ех , момчета , да се смее ли човек с вас , да плаче ли ? Ако мъжете можеха без жените и обратно , нямаше да е весело , интересно и забавно.Уважавайте човека до себе си , за да сте щастливи.Не щадете усмивката и ласката за любимия човек , защото той не е вечен.
39
0
 
25
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
До стара момаАз съм мъж и да ти кажа съм на същия акъл. Хич не ми трябва жена в къщи, ходиш си, излизаш си, отиваш й на гости, идва ти на гости, после си взема чантата и да си ходи където си иска. Щото иначе я е влязла с единия крак и дошла с джапанките, после ще се намърда цялата, почват се едни чупки, стойки, мрънкане, претенции, накрая ако се объркаш да си се оженил и като си тръгне - дошла с джапанките, тръгнала си с цялата къща. Няма нужда, нали! В тая тенджУра параход да плува? :)
38
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да ми чисти, готви и пере. Като се прибераа след работния изморителен ден да ми е изчистено изпрано, сготвено. Домашния уют, кой мъж не го предпочита. Удоволствието и любовните страсти си ги получавам от гаджето. Роден съм мъж за две жени!!!
37
0
 
30
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До +++,Е,значи сме изкарали еднакви оценки ,но за разлика от Вас ,аз си останах все така,срамежлив и стеснителен с жените.Някои го смятат за поза ,но вътре в себе си винаги съм бил смутен и срамежлив.
36
2
 
20
 
! Отговори
+++ преди 6 години
До Анонимен 32...По долу четох за някакъв дето жена му само спяла, а той чистел!?...Драги, не си вникнал достатъчно в написаното - Сега аз спя, почивам си и мързелувам!!!Преди години, когато жена ми се върнеше от при тъщата ми казваше: - Скъпи, всички мислят, че съм разведена! А аз й отвръщах: - Поддържай версията - няма да дойда!!! (и така повече от 10 год.) На моменти й казвам СКЪПА - причината, не е защото много я обичам, а защото ми излиза финансово много скъпо!!!(семейни задявки)
35
1
 
24
 
! Отговори
+++ преди 6 години
До FallschirmspringerАз също имах 4 по литература. На матурата: писмен - 4, а на устен - 6. На устния чисто и просто нямах химикалка и се наложи да говоря. Учителката ми бе във възторг и ми го каза!!! После, като студент, така омайвах и момичетата - но иначе си бях скромничък и малко тиха вода!!!
34
8
 
25
 
! Отговори
стара мома преди 6 години
Аз затова не си взимам някой мъж в нас - защо да им пера, готвя и чистя като може просто да си ходя с някого когато ми е кеф и той да си живее в тях аз в нас. Много по-добре е за жената да си има свободно пространство без някой да и виси на главата нон стоп.
33
1
 
28
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Браво! Не мога ,аз съм само един инженер по електроника със степен , а в гимназията повече от 4/четворка /на класно по литература не съм изкарвал и затова ме изпратиха на матура,за което не се сърдя, и нямам претенции.Учителката ми беше много права и точна в своята преценка
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30А кой ще ви храни бре, докато създавате по 5-6 деца? Сега сте на гърба на работещите българи и турци, половината от които са от женски пол.И на всичко отгоре намирате кусур точно на тези работещи жени!Задачата е да бъдат изкарани на полето или вкарани в цеховете всички малограмотни хитруши и техните осеменители, за да работят, а не да вегетират на соц.помощи и детски надбавки. И същевременно да бъдат поощрени образованите и отговорните, да раждат поне по 2 или 3 деца!
31
5
 
33
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Без жени този свят ще е кошмално сив и студен ,похлупен от опушено тъмно червено -черно небе,без слънце и светлина ,моята най.-близка представа за ад.Поздравявам всички истински ,умни и интелигентни жени с песента на Реднекс - Прегърни ме за малко (BG subs, lyrics) ---**има го you tube**
30
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господа Мрънкачи! Вие сте допуснали съпругите ви да ви се качат на главите. По долу четох за някакъв дето жена му само спяла, а той чистел!? А защо се е стигнало до там? Оправдано е, ако ТЯ вади 100% от прехраната за семейството, мъжа да се грижи за домакинството. Обаче жената само да мързелува, да не работи? Ами напуснете я тази жена бе или я пратете да ходи на майната си при майка си. Кви мъже сте? После що жените ви ви правели на маймуни... ами защото го позволявате!
29
1
 
27
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
До FallschirmspringerТи трябва да създаваш художествена литература.
28
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GENATA E GENA SAMO,KOGATO E POD MAG V LEGLOTO.NAUCIHA SE DA SKITAT I NERAGDAT I TE VSE KAM EVROPATA,A TUK KOI SHTE RAGDA,RAGDAI MARI GENO NALI TOVA TI E ZADALGENIETO OT GOSPOD.5,6-10 DA SE PLODI BALGARIA.
27
0
 
30
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
да демонстрира ръкопашен бой,било изплашено.Когато всичко свършило ,някак си се почувствал неловко от изненадата и констатацията на Ели ,че му било за първи път.Така тя станала неговата първа любов, въпреки ,че била 18 години по-възрастна от него.Това не можело да продължи дълго ,Ели трябвало да си устройва живота ,трябвал и стабилен мъж, а не момче зависимо финансово от родителите си.Вечерта ,когато се разделяли ,момчето за първи път ,някак си се разплакало,нещо дълбоко в него се счупило