Талантът Златка: Гола, танцува, шие, крои, пее и... годеж в ефир!

От телевизията "родена", от телевизията сгодена
Обновена: 20 мар 2018 15:02 | 20 мар 2018 13:15, Александър Попов
70

Всичко започна без дрехи и задръжки на конкурса Мис Плеймейт през 2007 г. Снимка: Булфото

През първото полугодие на 2018-та ставаме свидетели на безпрецедентно налагане на Русата Златка. Като някаква неземна певица, нещо невиждано по нашите ширини. Дивят се дори и звезди като Хилда Казасян, което още повече засилва ефекта.

Всъщност, плеймейтката има доста таланти, които разкрива през годините.

Започна да пее във формацията "Фатално 3", но мечтаният пробив в чалгата така и не се състоя. Независимо, че на сцената с още две нейни колежки се стараеха да изглеждат секси, песента им беше закачлива - формула, която по това време носеше дивиденти в най-масовия жанр.

После дойде конкурса Мис Плеймейт през юли 2007 г., където Златка показа, че няма задръжки и демонстрира прелести в киноцентъра "Бояна". Нейните форми и чупки на сцената й донесоха първото място, като тя наследи на трона на зайчетата Николета Лозанова. 

Последва и логичното участие в риалитито "Островът на изкушението", което тръгна в края на 2007 година. Златка отново попадна в медийния вихър след няколко минутно пъшкане зад вратата с друг участник - Филип. И към името си прикачи не само титлата плеймейтка, а и Изкусителката. Заедно с Черната Златка пък станаха кръстници на определението "Държавата на Златките". Олицетворение на всички момичета, които са известни с известността си.

От този момент Русата стана част от светските събития, на които отново парадираше предимно с форми. Неволно разголена гърда или тоалети, които повече разкриват й гарантираха място в жълтите хроники.

Последваха и танците, пак в риалити. А Златка вече беше ВИП. Не победи, но пък затвърди мисленето на продуцентите, че шоу без плеймейтка не е пълно. И заедно с Николета и Черната Златка проправяха път към телевизионния ефир на свои колежки. Конкурсите се множаха, появиха се и силиконовите надпревари. А участничките кипреха и продължават да кипрят във визитките си победи на безсмислени гаражни дефилета. Но пък взимаха корони с Мис отпред. За да стигнем до тъпотията Джулиана Гани да е най-титулованата. 

Но да се върнем на Златка. Нейните връзки се коментираха постоянно, като може би най-скандална бе с плевенския бос Камен Балбузанов-Куката. От 2013 г. пък започна връзка с ММА боеца Георги Валентинов и мнозина предричаха, че няма да издържат като двойка дълго.

В този момент някъде Златка осъзна, че е готова за дизайнер. Дадоха й възможност за изява дори на Sofia Fashion Week, но това не означава, че висшата мода я зове. Имаше доста критики към нейните модели, някои дори твърдяха, че са евтини китайски артикули. Така или иначе едно е сигурно - Златка не е новата Вивиан Уестуд, нито Жени Живкова. Но българската публика свикна с факта, че всяка плейметка или носителка на съмнителна корона за красота е модел и на "ти" с модата.

2018-та идва дюшеш за Райкова. Участието й в "Като две капки вода" предизвика някаква истерия след имитацията й на Ваня Костова. Имало е далеч по-добри имитации, но възторгът е невъобразим. И дори самата Златка заяви, че шоуто може да възроди мераците й за музикалната сцена.

Риалитито пък обърка прогнозите на критиците от 2013-та. Златка се сгоди за Георги Валентинов. Както се полага - в национален ефир, възклицания: "Леле", "Не е истина" и т.н. Както се казва - от телевизията "родена", от телевизията сгодена. Да ни е жив и здрав шоубизнеса. Горчиво!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
19
 
! Отговори
Тия диви преди 6 години
Не може ли 2018-та да пеят от кръста надолу голи? - щото другото вече сме го виждали.
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това предаване вече не се прави за българския зрител.Чалгаризира се, а Халваджян има претенции за интелегентност.
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рачков е пълен отврат !Досаден безинтересен мало.умник!
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Халваджянови много изпростяха и опорочиха това предаване.Падна нивото на участниците.Подбора на певци за имитиране е ужасен.Фънки изобщо не е за там.С гОлема мъка си изкарва хонорара.Рачков преиграва до забрава по сценарии.Едни безктрайни самохваления и саморекламиране граничещи с досада.Деца под 12 години не трябва да се допускат в публиката.Само балета ръководен от снаха им и Хилда ми допадат.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светлана Василева е Гонзовица, сега гущеровица.
28
4
 
6
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Не беше ли тая т.нар. Гонзовица?
27
1
 
18
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Мъжа и колко ли баджанаци има
26
5
 
14
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Момето е убаво,да се жени и да миряса...
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси в интернет има толкова много порнография, кой ще ти гледа тая леличка... тя вече критическата наближава.
24
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навсякъде има човешки същества които са на ниско еволюционно ниво, това че си от бялата раса не ти гарантира автоматично позиция в еволюционното развитие. Самото същество Златка не ви е виновно, толкова са му възможностите, щом средатата на опростачените и омаймунчени българи му позволява да профитира от това - защо не, нека се радва на успехите.
23
0
 
17
 
! Отговори
Соня преди 6 години
Тя от малка си падаше по мъже с пари и обезателно да бъдат женени и с пари. Първият и направи цици още на 17-18 сигурно. Но като цяло съм я виждала на живо , няма такав сексапил. Много сексапил лъха от нея.
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американците измислиха и ни дадоха Интернет, а при руснаците нямахме интернет!
21
0
 
15
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Е, па пее по-добре отколкото вие пишете!
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако го нямаше Интернет и ти щеше да си без работа. За годежа ...смешна работа .. излизаш в шоуу и си глътнал бастуна . Защо бе хора ?Това си е личен момент. Грозно беше.
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ги нямаше талавизорите, Златка щеше да остане без работа.
18
0
 
16
 
! Отговори
ха ха хО преди 6 години
....Гола, танцува, шие, крои, пее и...само книга още не е написала като вИнетка Райкова.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Талант ли??! Думата относно такива е съвсем друга.....
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер, да са живи,здрави и щастливи младоженците и не ни занимавайте повече с тях
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЖоркатаРазчупването са го направили много от вас буквално до счупване. Я ми кажи, ти можеш ли да обичаш или си просто любител на секса? Ако е второто, не ти завиждам, човече! С безумие се стига само до зарази, болести, нещастия, наркомании, убийства, изстъпления, смърт. Това е развратът, който се толерира така небрежно! А така наречените ПИСАНИЦИ изобщо не ти са ясни, защото това са законите, по които света съществува! Дори починалият тези дни С. Хокинг най-после узря за Бог!
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Празна лейка и кух бидон.Това са тези двамата.Баща и е хубав мъж.