Друса ли Жана Бергендорф? Тя: Евровизия ме спаси!

Тя твърди, че участието в конкурса е внесло баланс в живота ѝ
27 мар 2018 21:51, Александър Попов
36
Друса ли Жана Бергендорф? Тя: Евровизия ме спаси!
Източник: БНТ

Жана Бергендорф определи участието си с групата Equinox на тазгодишната Евровизия като основополагащ фактор в борбата ѝ със зависимостта към наркотичните вещества.

"Благодарна съм за възможността да започна тази нова глава в живота си. Евровизия внесе необходим баланс в живота ми. Участието ни идва след две ужасно трудни години за мен и сега съм наистина мотивирана. Определено не бях подготвена за това да съм в устата на всички. Това се отрази на личния ми живот, на семейството ми, на всичко. И то не по добър начин. Загубих дома си и ми се наложи да спя в колата си. Дори се пристрастих към наркотиците", откровена е Жана пред британското издание Metro.

Съвсем друга версия обаче изложи наскоро нейният бивш приятел – танцьорът Лео. Според него тя отново се е отдала на пороците си.

"Дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила. А и наистина ми изглеждаше различна. Говореше ми, че е видяла грешките си, разбрала е какво е загубила след раздялата ни. В момента, в който ѝ се обадиха да участва в Евровизия, тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие", обясни той.

Междувременно песента, с която България ще се представи на Евровизия спечели симпатиите на близо 10% от феновете, залагащи за Евровизия. Така, страната ни се нарежда на трето място в букмейкърските сайтове. Пред нас са единствено Португалия и Италия. Не толкова оптимистични са прогнозите според коефициента ни сред онлайн залаганията.

Преди премиерата на Bones България бе сочена като основен фаворит заедно с Израел. Дни по-късно се наредихме на четвърто място, а към настоящия момент букмейкърите дават по-голям шанс за триумф на Евровизия на шест други страни – Израел, Естония, Чехия, Белгия, Австралия и Швеция.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Sunny Side преди 5 години
До Кондьо, Anonimen ,Anonimen ...Виссотски също почина от пороците си, но овен Марина, която го е търпяла и продуцента, който треперил дали ще дойде на концерта си публиката в какво я засяга личните проблеми на певеца ??? Много моралисти и в БГ, не се чудете, че най- талантливите ( и автентични може би ?) не смеят да се покажат или напускат БГ.( А и в чужбина е така и ето затова за Евровизиа само комерсиални се представят ( с няколко изключения, ката Франзия, Англия ...)
36
1
 
1
 
! Отговори
Sunny Side преди 5 години
Ха много интересно ! Хм смешно,че прочетох по-долу сравнаявате Жана с Ейми !?! Аз лично ( ако ще съдим артистите по грешките им в личния им живот ?!?) бих сравнила Еими Уайнхаус с Уитни Хюстън ( но грешка ли е да сечувстваш самотен или нещастен ?) И двете си отидоха заради слабоста им да давят болката си с каквото им попадне ... Но и двете са певици , впечетлиха и напълниха сърцата на феновете си, но и на много музиканти не само с пеенето , но и създаването на ново течение...
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох много вулгарно и грубо звучи заглавието !!! Една певица дрогирана или не - не съм сигурна, че заслужава такова пренебрежително отношение.
34
0
 
4
 
! Отговори
,.,., преди 6 години
Имаше си хубаво семейство.Съпруг,дете,но наркоманията си я влече.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая няма да се откаже никога, докато не я намерат изстинала.Тя след брадъра уж се беше отказала, после като напусна Армутлиева, сега Ввровизия.Тя през два три месеца ги отказва.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Певица е нормално е да се променя.
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е шумен нормално е да мени визията си.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неграмотно заглавие. Какво друса Жана? Крушата? Пише се "Друса ли се ....."
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това момиче не му трябва никаква Евровизия, най-добре ще е веднага да потърси клиника, където да лекува зависимостта си, защото наркотиците са страшно нещо. Даже факта, че непрекъснато мени визията си и е от скандална, по-скандална, означава, че има психологически проблеми, които не е в състояние да реши, съответно избиват на някъде. Без професионална помощ от психолог и специалист по зависимости няма да се справи. Дано предприеме нещо, още е млада и има шанс да остави дрогата .
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България всеки иска да участва на Евровизия, защото ще получи голям хонорар. От музика се печели малко в България, защото главно се пее по дискотеките и радко има големи концерти.Така, че хората биха участвали в Евровизия, в разните му реалити шоута и др подобни, защото там хонорарите са големи.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако си смени пола 5-6 пъти ще предизвика интерес.
26
8
 
18
 
! Отговори
Кондьо преди 6 години
То на лицето и е изписано - професионален наркоман.
25
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все такива ТИПАЖИ пращаме на Евровизия..... нито един не може да пее, само викат и на това БНТ му вика пеене? Аз бях фен на Евровизия и забелязах че откакто България започна да участва в конкурса, той съвсем западна... Тази последната Bones си е откровена осъвременена чалга с поп елементи, толкова ориенталска, а ни натрапват, че имало бълг. етно звучене - е да де - чалга! На моменти имам усещането че ей сега ще запее Азис. Тази песен е писана точно като за него:)Тъмна, депресираща и ориенталска и певците по 200 кг, облечени в черно...Жана пък с перука на Сиа. Ама Евровизия ли е това или фести
24
1
 
18
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Абе не беше ли участието и в ББ дето я спаси? Или тя има нужда всеки ден нещо да я спасява?
23
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма ли нормални певци и певици, ами само ненормалници ...
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не разбирам каква е връзката на тази песен с България....Композиторът се казва Борислав Миланов и в цялата песен има български народен напев, който се пее от Жана. Даже ония португалец с шантавата коса от Ютюб, дето живее в САЩ, веднага като я чу каза това е българска народна песен, а българите не си я чуват." Абе , заради теб се прецаках и я пуснах пак. Нищо българско
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бнт ще плаща разноските,тоест народа !Добре че са такива КОНкурси ДА СЕ ПОРАЗХОДЯТ нашите самонаричащи се таланти .Казвам го като факт ,не като злобеене.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАз съм чувал за Еймиту. Тая дето викаше, че искали да я пращат в комуната, ама тя не искала и ... ами погледнато от днешна гледна точка, май беше грешка за нея.
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"В България явно има много хора, които никога не са чували за Ейми Уайнхаус."Добре ! И ?
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Пич, като не ти харесва, намери си кандидат, представи го и спечели ...