Дъщерята на Джако впи устни в Кара Делевин

Има ли връзка между двете или е забавление?
27 мар 2018 22:50, Екип на Tialoto.bg
9
Дъщерята на Джако впи устни в Кара Делевин
Източник: Twitter

Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис, определено е наследила таланта на баща си да приковава погледите върху себе си и да е постоянно в хорските уста.

Красивият модел, която наскоро се изяви и като актриса в премиерната лента "Гринго", беше засечена да целува страстно друг модел – Кара Делевин. Също известна със скандалните си изцепки, които й гарантират място не само в модните, но и в клюкарските рубрики.

Тяхна снимка в Twitter бързо се превърна в сензация, а феновете си задават въпроса – задава ли се нова звездна връзка или всичко е забава и невинен флирт.

19-годишната наследница на Джако и 25-годишният модел се запознаха на наградите MTV Movie Awards преди година и оттогава са неразделни.

Близки приятели на момичетата обаче се опитват да посеят съмненията за връзка, като споделят, че двете просто се забавляват и флиртуват невинно.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото се харчи в момента- това и се продава. И отваря врати за кариера.Нищо чудно ако Тръмп смени тренда скоро(а това ще стане), тия двете да излязат с послание че са си правили подигравка и майтап с днешните "ценности".
3
4
 
11
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Докъде я докарахме : Реклама на лесбийки. Бах ти и откачения свят !
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жените им отива да са *** еластични. Не че ще си взема такава за жена де, но за 1 - 2 вечери става. Виж, за мъжете *** еластичността си е ... Много ми е интересно коя ще си хване *** разтеглив за приятел. Освен ако не е паричко де ;))) Да си купуват заедно червила, да си споделят любовника... ;)))
1
14
 
22
 
! Отговори
:( преди 6 години
Не ми пробутвайте ***-реклами!В България обратните не се ползват с популярност и симпатии.Нито пък е сигурно, че тези две жени са си разменили този вид целувка.