Апел, пропит с болка: Дивна, бъди до приятелката си Кристин!

Лелята на пострадалия модел с емоционално обръщение
29 мар 2018 13:15, Александър Попов
51
Апел, пропит с болка: Дивна, бъди до приятелката си Кристин!
Кристин Илиева. Снимка: Facebook

Лелята на модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа, причинена от Дивна, използва Facebook, за да пусне емоционално обръщение към певицата.

Преди да го публикува тя направила няколко опита да се свърже с Дивна.

Още по темата

Ето апелът на Изабела Господинова без редакторска намеса:

До едно момиче Дивна.

Дълго опитвах да задържа за себе си това което ще напиша! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята "приятелка" е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца!

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото ѝ тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел!

Ти трябва да си там до нея !".

По-късно Господинова допълва, че не заклеймява никого.

"Не я съдя и никой не иска да я съди, Кристин е кръв от кръвта ми! Опитвам се да бъда справедлива. Никой от нас няма да упрекне Дивна, никой от нас няма да ѝ каже нищо. И не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!".


51
Още по темата: ДивнаКристин Илиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Зя съжаление това е положението, доста млади хора познавам, страдащи от същата болест, като Дивна - безотговорността. Случило се е, а защо наистина не е там до пострадалото момиче, което явно е достя зле, всички разбираме страха, но има по - важни неща от него. Тъжно... И все пак... след като е решила да кара това разстояние, с тази скорост, на въпросното място... Все някъде трябвя да вземе правилното решение.
41
0
 
7
 
! Отговори
74 преди 1 година
..преде два -три месеца гледах тази Див на в сутрешен блок -весела,засмяна много щастлива и така се описваше самата тя.Тогава даже си помислих ,какъв ентусиазъм,какво позитивно момиче чак се зачудих дали е нормално това...е явно правилно съм преценил ,че е само поза..
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дупка до дупка, дупка до дупка и в дупката дупка и в мантинелата бумммм,оствете мометата на мира и пожелавайте само бързо възстановяване глупендери от вътре ще ви изяде животното от злоба.
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали знаете,има една приказка- Приятел в нужда се познава,така,че без коментар по нататък.То на маса всеки е хубав и всеки е ,,приятел,,,а тази Дивна е жалка, много много жалка.
38
0
 
7
 
! Отговори
r=u преди 1 година
Кристин, надяваме се да се съберат бързо паричките за операциите ти!Успех!смятаме, че много хора ще помогнат от сърце!
37
17
 
6
 
! Отговори
hm преди 1 година
АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ТАКА НАПАДАТ ДИВНА И СИЛНО МЕ СЪМНЯВА, ЧЕ ТЯ НЕ ТЪРСИ КОНТАКТ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ.ПО СКОРО ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ , НО НИКОЙ НЕ Я КАЗВА.ЗНАЯТ САМО ДА СИ ПРАВЯТ ИЗМИСЛЕН PR НА ГЪРБА НА МОМИЧЕТО.
36
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
българките станаха големи б.клуци к.рви изхитриха се само пари търсат и външен вид жалки са абе нищожества
35
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ексее а какво правиме ако това въпросното момиче Кристин и е казвало давай давай газ :Д всмисъл някой знае ли точно какво им е минавало през главата и на двете хаха а тая леля от де се пръкна we еее баси смеха всички стават псевдо моралисти като им опре яицито до гиза
34
8
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Тая Дивна е за затвора.
33
4
 
24
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Не мога да повярвам, че тази "дивна красавица" Дивна не е до "приятелката си"! Бе какъв човек трябва да си, за да не ти трепне за човека, на който си причинил огромни психически и физически страдания, защото си решил да караш със 120 км на участък, позволяващ 60 км?! Нон-стоп "дивна красавице" трябва да си до Кристин, да си съпричастна, да й държиш ръката за кураж,дори и сълзички на съжаление да пролееш. Да, ама не! И къде стигна като караше толкова бързо?! Безчувствена "звИзда", без човещина.
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"На всеки може да се случи" да се разболее от някоя нелечима болест, да му падне нещо върху главата, докато ходи по улицата, да го помете нещо, НО да ми казвате, че на всеки можело да се случи, това което на Дивна е смешно.Подобно нещо може да се случи само на безотговорни хора.
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо се покри, бе Дивна.Излезни и поеми отговорност.
30
3
 
23
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
Всички вие пишете, ама май не правите правилен разбор на събитията и последствията от тях. И с двете момичета е СВЪРШЕНО! Това е. Това за Дивното диване е край на кариерата, помните как всички боготворяха Ставийски и какво стана после, колко са му изявите преди и сега и дали изобщо е в БГ, не се знае. Другото момиче - Кристин е в същото положение, само че много, много по-тежко. Разкъсани крака, пластични операции, огромни белези. Край с манекенството, дано поне не куца като ходи
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 10: как да не е виновна като е карала с 120 в населено място?!?!??
28
22
 
5
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 1 година
И двете искам да ги любя
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овчата муцуна,имаща се за звезда,е само едно Lайно!
26
0
 
5
 
! Отговори
избирател преди 1 година
........имах предвид Шер
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хрис
Да, прав си, но закона е такъв, че дава възможност за измъкване. Най-вероятно и тая ще се отърве като Максим. А на горкото момиче това ще му струва не много, а всичко - кариера, здраве, психически шок... Дано е силна да се справи и дано лекарите успеят да я вдигнат на крака.
24
2
 
20
 
! Отговори
избирател преди 1 година
Никак не разбирам от музика и не мисля на 47 да се ограмотявам в тая насока.
Все пак от обща култура според мен Люси Дяковска е най известна на световната сцена и пак според мен най земна.
Та,ако днес наричаме Дивна звезда,как ще я наричаме,ако вземе да пропее наистина някой ден?!
Как да наричаме,Мадона,Щер и т.н,
23
0
 
24
 
! Отговори
избирател преди 1 година
Госпожо Господинова,моят апел,към Вас е,когато използвате думата''ПРИЯТЕЛ'',към днешна дата,да го правите с кавички,както мен.
Тая дума отдавна е загубила значението си по нашите ширини особено у поколението към,което Вие така горещо се обръщате.
''Приятел'',е нещо/как да кажа/,по някога свято и по-близко от брат,но.........
Многоточието ще оставя за размисъл.
Дано греша,но........искрено се надявам да греша,но Дивна е "ЗВЕЗДА'' все пак и едва ли ще се трогне от апела Ви.

Красива и спокойна бременност без стрии
Красива и спокойна бременност без стрии

Красива и спокойна бременност без стрии

5 научно подкрепени стратегии да печелите всеки спор
5 научно подкрепени стратегии да печелите всеки спор

5 научно подкрепени стратегии да печелите всеки спор