Кобилкина тропна: Не склонявам към платени сексуслуги!

Всички искат богати мъже и красиви жени, оправда се тя
29 мар 2018 11:15, Александър Попов
82

Сексоложката Наталия Кобилкина е подложена на сериозни нападки в социалните мрежи заради свои видеа и лекции. Някои дори я обвиниха в склоняване към платени сексуслуги след публикуван от нея видеоклип, в който момиче дава съвети.

В студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR тя не се съгласи с обвиненията и подчерта, че хората имат различни интереси, но "за да сме честни, всички искат богати мъже и красиви жени".

Сексоложката обясни, че под "богат" се има предвид успешен. И това, че една жена избира успешен партньор, не означава, че в тази връзка не присъства любов.

"Нормално е, ако ти си успешна жена, да искаш и твоят партньор да е такъв, вместо да стои вкъщи на дивана и да гледа сериали. Богатият човек е някой, който живее по свой стандарт", разясни Кобилкина.

Според сексоложката, една жена може да извърви пътя си по 4 начина:

Първият е сама да работи, да се образова и все така сама да се грижи за себе си. Вторият е да има богат баща, който да ѝ оказва подкрепа, третият - да бъде с мъж, с който да извървят стъпките и след 20 години да са успешни заедно, и четвъртият вид - красивите жени, които искат успешни мъже.

"Когато мъжете избират красиви жени, никой не ги осъжда, но когато жените предпочитат успешни мъже - идва проблем", подчерта още Наталия Кобилкина.

Тя допълни, че в нейната бизнес академия обучава хората как да имат успешна професия, както и самотни майки как да се издържат сами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Неделя, прехвърлям каналите и попадам на тв, показваща за.старели жени, дебели, не особено добре гримирани разперили ръце към тавана и крещящи, че искат мъж, или пари или и двете, пред групичката тетя Кобилина. Всичко си обясних. Не рязбирам тези дами толкова ли са отчаяни и как и се хващат на глупостите. Тя, ако поне малко беше откровена с тях щеше да им връчи карта за фитнеса и щеше да ги научи да се гримират поне малко. Отчаяние и самота,но и от тях се изкарват пари,явно.
45
0
 
2
 
! Отговори
baihui преди 6 години
не склонявала.. .еми то кой ще бъде с нея за без пари....ше плати...няма къде да ходи....ю
44
1
 
16
 
! Отговори
Докога преди 6 години
Докога ще ни я натрапвате тази? Тя добре се нагуши от глупендерите дето й вярват на бръщолевенията, ама не чух някой да се е похвалил, че е много успял в резултат на нейните "съвети". Спрете да я навирате в очите ни, учи жените да са парцали...
43
1
 
6
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Е аз съм богат. Имам много деца и си гледаме сериал всяка вечер dr who. И секс си правим всяка вечер. Защо трябва да ходя по дискотеки и кафенета ?
42
0
 
7
 
! Отговори
HELL преди 6 години
Скоро няма да има такива като нея споко писачите!Света се "тераформира" и такива като Кубилата и феновете и няма да ги има на планетата!УРАААААА
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Кобилкин склонява към безплатни сексуслуги -аз съм ЗА ! Стига пазарна икономика в любовта1
40
0
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
По скоро Кобилкина рипна ;))) Как ли й е малкото йони хахаха
39
3
 
1
 
! Отговори
Българин Ердоганист преди 6 години
До Деница-Принцесата- Ти си богиня харесва ми как мислиш бъди жива и здрава!
38
4
 
4
 
! Отговори
Българин Ердоганист преди 6 години
Тази шл*ха не знае ли че в България мнозинство от мъжете не са богати като евреи значи те трябва да стоят без жени пълен *** е тази за това руските девочки в арабските държави ги ползват за секс робини!
37
5
 
5
 
! Отговори
Деница-Принцесата преди 6 години
Русия ако не беше комунизма,ако не беше Хитл*р и болшевишките масови убийства,ако не беше алкохолизма,масовата корупция,ако не бяха уличници като госпожата по-горе Русия щеше да е икономическо свръх супер чудо и с демография от порядака на 800 000 000 !
36
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 6 години
Тази *** е руския шпионин в България-изгонете я.Заради такива кат нея не мога да изтряскам някой модел-кат си плащам не ми става.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, за платени в никакъв случай, само за много добре платени.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Кобилкина тропна: Не склонявам към платени сексуслуги!.........Уф, олекна ми, какъвто съм си джентълмен ще ми е неприятно да й откажа като ми предложи пари.
33
1
 
19
 
! Отговори
Лошадкина преди 6 години
Кобилкина саматя тя е задръстенячка,съветваща други задръстени жени,как да си хванат или да задържат някой мъж.При това тя от секс не разбира,и не е сексоложка,а триколожка.Усвоила е някои трики-трак,и успешно ги пробутва тук и там.Защо се намират хора да и плащат,толкова ли няма други ,или някой я лансира,не знам...Във всеки случай никой не я харесва..
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На рускините силата им е в секса и алкохола. Нормално е Кобилкина да набляга на секса.Тия дето ще ги вземат на работа в туризма през лятото, да не мислите, че ще наблягат на нещо друго. Ама трябва да оставим пробно туристическият бранш да се оправя само с украинки и молдовки, без нито 1 българин в персонала и да видим колко ще прогресират.
31
1
 
21
 
! Отговори
боби преди 6 години
"бизнес академия".. кой средно интелигентен човек би платил за подобни услуги от нейната академия? Защо изобщо й се обръща внимание и се пише за нея в медиите?
30
0
 
0
 
! Отговори
До Кобилкина е Украи преди 6 години
Как разбра?
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как тропна, с копито?
28
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аудиторията на въпросната "сексоложка" се състои от задръстени жени, които са възпитани да възприемат секса като тема табу и златотърсачки, за които успеха се състои в това да си намерят мъж, който цял живот да ги издържа. Потресаващо е колко много жени има и от двата типа.
27
4
 
4
 
! Отговори
Кобилкина е Украинка преди 6 години
Тук се пита колко умни са някои демократи които е пращат в Русия незнайно защо ?