Николета се изгаври с новите плеймейтки

Настоящата на Ники Михайлов ги сравни с тайландски травестити
30 мар 2018 21:10,
17
Николета се изгаври с новите плеймейтки

Николета Лозанова за пореден път показа отношението си към тези, които са след нея.

Става въпрос за новите плеймейтки. Ни Ло публикува снимка-колаж и коментар по темата на личната си страница във Facebook.

"Наясно съм, че моето мнение, изразено чрез тази публикация, е като трамплин за слава на тези "момичета", но нали съм с благородно сърце - нека имат своите 3 минути популярност... от мен да мине".

Колажът е направен от два фотоса - на единия са актуалната плеймейтка Нора Недкова и подгласничките ѝ, а на другия – тайландски травестити.

Всъщност това не е първото мнение на бившата на Валери Божинов и настояща на Николай Михайлов към колежките ѝ. Тя и друг път е демонстрирала "надмощие" над борещите се за нейната слава момичета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Вече не си фактор! преди 6 години
Тази госпожа не мога да и отрека,че преди беше симпатична докато уж имаше някакво семейство с Божинов и че набра голяма популярност и се възползва правилно от целия,,скандал" тогава.Но тя отдавна се е ,,пенсионирала" като някакъв еталон за секс символ.За бога смехотворно и да си на 30 и 80% от снимките ти да са на задните ти части и гърдите,не го казвам с лошо,а напротив тъжното,е че няма кой да и го каже в очите явно.Не пишете каквито и да било статии за нея,обществото я е забравило и отписало.
15
0
 
9
 
! Отговори
Кккк преди 6 години
Злобно, дребно, грозно ***!!
14
1
 
11
 
! Отговори
Xristina Ilieva преди 6 години
Ama kakvo ni zanimavate vseki den s tazi Nikoleta?
13
0
 
19
 
! Отговори
бееее преди 6 години
Изгаврил се ....Хърбел на Щърбел.
12
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тя, природата се е изгаврила с Николета, но добре че е много "умна", та не го съзнава!
11
2
 
16
 
! Отговори
буба преди 6 години
Ми тя Николета винаги е приличала на зле направен тайландски ***. Вижте нейни снимки като по-млада- руса, къдрава, дебела, с розово червило и китайски дрешки.
10
1
 
12
 
! Отговори
65 преди 6 години
Много е гнусна тая,ама тук е права.Нашите ,,убавици са много зле.Тайландците са супер
9
0
 
10
 
! Отговори
От Кухнята на Баба преди 6 години
На първото и излизане на морето,кирията беше 15 000 лв. А второто беше в Италия,лека кола/не помня марката/. Ееехх години,кога отлетяхте.А и какви времена бяха, а?
8
2
 
9
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Никито ако иска деца, да си търси нещо младо и екологично чисто. Вече се съмнявам че николетка може да има деца, с тия дроги по цял ден, а и годинките са множко вече, рисковано е, освен ако Ники не иска да си има дете с Даун синдром.
7
1
 
17
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Злоба, злобаааОдъртя мацката и почна да злобее.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено Нили, нямат класно патладжанено черно дупе,изскочило от чаршафите на супер лукс хотели.*** ти какво се набра, споко,на Ники и Божинката им се зави свят да си го подават като футболна топка,няма нужда от халосни патрони
5
0
 
42
 
! Отговори
Майтап, Уили! преди 6 години
Николетка няма ли си вкъщи огледало, за да се види тя самата на какво мяза?После да си направи извода, дали има ли основание да бъде хаплива спрямо девойчета, които са горе-долу на половината от нейната възраст?
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво става с психиката на хубава известна и популярна в интернет и фейсбук жена когато започне да остарява и повяхва? Може ли да ми кажете как се променя мисленето и?
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тя когато беше млада надуваше кларинетите на разни богати и не толкова богати мутри в не една столична чалготека.Даже май познавах няколко които се хвалеха и разказваха.Между другото била доста добра нищо,че била млада и тъмно зелена.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огледала се е във фотошопнатите си снимки, онези с удължените крака..
1
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Настоящата на Ники Михайлов ги сравни с тайландски травестити"Николета да не се е гледала в огледалото?