Звездите, които са красиви, секси, но и отровни!

Кои от тях са злобни, капризни, а и са лоша компания?
31 мар 2018 16:07, Екип на Tialoto.bg
6
Звездите, които са красиви, секси, но и отровни!
Снимка: Facebook

Те са красиви, сексапилни, с ангелски лица, но когато някой застане на пътя им не се церемонят и газят. Някои от най-известните хубавици в света на шоубизнеса са с души на демони, а кризите им на гняв и раздвоеният им език поставят нащрек околните, пише сп. Story. 

Дженифър Лопес - зла с обслужващия персонал

Казват, че латинодивата се държи не само надменно, а направо обидно с хората, които счита за по-низшестоящи от нея. Певицата обиждала домашните си помощници и се отнасяла с тях буквално като с роби. Продавачките в магазините правели всичко възможно, за да й угодят, но старанието им никога не било достатъчно – нищо не й харесвало, тя се цупела и настоявала да се извадят всички дрехи от склада в нейна чест. Наглостта й стигала дотам, че в хотелите Джей Ло изисквала смяна на интериора в стаята, ако той не й харесва. Всичко това обаче остава в сферата на слуховете, тъй като звездата отказва да признае греховете си и твърди, че всички тези истории са измислени от хора, които й завиждат заради красотата и славата.

Кристен Стюарт - хейтърка

Откакто стана звезда от вампирската поредица „Здрач“ до ден днешен Кристен не е спряла да се оплаква колко е гадно да си известен. А подобни мрънкания за тежкото й битие на знаменитост и как дори понякога се срамува от работата си, са дразнещи, дори за феновете й. Актрисата мрази журналистите и папараците. Кристен признава, че има труден характер и рядко допуска хора до себе си: „Майка ми често натяква, че не се разбирам с колежките и страня от тях. Но не мога да се държа така, все едно се познаваме от 100 години. Ако ме кефят, говоря, ако не – просто не им обръщам внимание.“ Почитателите на звездата вече свикнаха с нацупената й муцунка и не се изненадват от честите й хейтърски откровения, като например това  за високите токчета: „Като се заговори, че ще трябва да дефилирам по червения килим на някое събитие, направо ми се повдига заради този гаден атрибут от дамското облекло. Просто е кошмар!“

Вижте още звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Джей ло - красота? От кога *** като трикрилен гардероб е красив?"Не баце, задникът и е като цяла ИКЕА.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Джей Ло е вярно.Наше момче-българин работещ като акробат в Цирка на Слънцето във Вегас и поискал автограф,а тя не само му отказала ,а го нарекла и ***.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма оправдание да си невъзпитан!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джей ло - красота? От кога *** като трикрилен гардероб е красив? А защо не пишат как като се направи на отворена в грешния хотел и теглят шута на улицата като *** мачка като първо я накарват да гълта на управителя?
2
0
 
14
 
! Отговори
Moni преди 6 години
Tazi bezdarnica e tolkova protivna. kade e obarzovanieto i??? Nyama takova a e napravila kariera blagodarenie na zadnika si! Znae na kogo das go predlaga...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро PR-овете им налагат някакъв продаваем образ, а те не издържат на напрежението. Всеки човек е различен в различни ситуации.