Приказката свърши: Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се развеждат

Двамата бяха заедно 9 години и изглеждаха идеални...
3 апр 2018 12:30, Петя Славова
9
Приказката свърши: Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се развеждат
Източник: Reuters

Макар и да изглеждаха щастливи заедно, Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън обявиха, че се развеждат. Двамата имаха 9 години брачен живот, но неочаквано за феновете си тръгват в различни посоки. За своето крайно решение те съобщиха в социалните мрежи.

"Привет, свят! Така, ние имаме нещо, което искаме да ви споделим. Започваме с това, че ни се струва странно, че сме длъжни да разказваме за подобни неща на целия свят, но това е резултат от живота, който сме си избрали и на който сме признателни.

Живеем в невероятно време, когато нещата лесно се казват. Та искаме вие да знаете истината. Решихме да се разделим. Ние така дълго се обичахме и преживяхме вълшебно пътешествие заедно. Нищо не се променя.

Ние се обичаме по същия начин, но тази любов ни води в различни посоки. В основата на нашето решение не е заложена тайна и неприятни събития – просто двама приятели разбраха, че е дошло време да си помогнат един на друг да бъдат щастливи. Ние все още сме семейство и ще останем предани и любящи родители на Евърли".

Новината за раздялата им се оказва шок за мнозина, тъй като двамата неведнъж са признавали любовта си един към друг в социалните мрежи, показвали са трогателни кадри и са разказвали колко са топли отношенията им.

Чанинг и Джена се запознават през 2006 г. на снимките на "В ритъма на танца". Актьорите започват връзка и три години по-късно се женят.

През май 2013 г. се ражда дъщеря им Евърли. През септември се появиха слухове, че съпрузите чакат второ дете, но бяха опровергани от актрисата.

В скорошно интервю за Health брюнетката сподели, че има моменти, когато не се обичат така силно.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тея силиконови динозаври ?
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ще прочета тази новина в клозета защото много ми се ходи до клозета и ако не отида до клозета после ще е късно.
4
2
 
5
 
! Отговори
Shark преди 6 години
А ТЕЗИ ПЪК КОИ СА? С КАКВО СА ИЗВЕСТНИ. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ ИМЕНАТА ИМ, ЧЕСТНО, НЕ СЕ МАТЙАПЯ, НЕ ГИ ЗНАМ. ЗАЩО СА В НОВИНИТЕ??
3
1
 
14
 
! Отговори
11 преди 6 години
Брееей, всеки ден си мислех кво става с тез ...
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми ... галяма работа!
1
4
 
18
 
! Отговори
Един преди 6 години
Кви са тея, ве?