Ди Каприо се поти: Сваля кила за филм на Тарантино

43-годишният актьор ще си партнира с Брад Пит
7 апр 2018 21:45, Петя Славова
12
Ди Каприо се поти: Сваля кила за филм на Тарантино
Снимка: Facebook

Плейбоят Леонардо Ди Каприо ще се подложи на тежка диета. За ролята си в новия филм на Куентин Тарантино, завоевателят на блондинки ще трябва доста да се поизпоти в стортната зала.

43-годишният актьор вече е наел най-добрите фитнес инструктори и е започнал да спазва строг хранителен режим, съобщава OK Magazine.

Източник, приближен до Лео, потвърждава, че той гладува и всеки ден прави сутрешна тренировка и то толкова тежка, все едно е в армията.

Самият Ди Каприо доста тежко е приел идеята, че не може да яде торти и десерти, а също и да откаже любимите си електронни цигари. Според източника, ако Лео бъде оставен на спокойствие, той не би излязъл от Макдоналдс.

Промяната в ежедневието на звездата е свързана с участието на новия проект на Тарантино "Once Upon a Time in Hollywood".. Действието се развива в Лос Анджелис през 1969 г.,когато хипитата са на почит.

В основата на сюжета са взаимоотношенията на двама приятели - Леонардо Ди Каприо играе бивша звезда от западен сериал, а  неговият дубльор, с който той работи от дълго време е Брад Пит.

Вижте повече по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте препоръчвам ви да гледате испанският сериал Шест сестриВсеки следобед без Съботите и неделите от 15 до 16 часа И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 1 до 2 и 25 и 30 по бТВСериалът разказва за Шест сестри1 е Адела2 Бланка3 Диана4 Франсиска 5 Селия6 Елиса Благодаря ви
7
0
 
9
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Супер. Двама големи актьори с гениален режисьор.
6
16
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Няма да му бъде лесно на това бездаено прасе, когото американците ни наложиха като велик актьор.
5
5
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 6 години
Нещо против Лео ли имате, завистници? Имам чувството, че всички дето пишат статии си измислят от оная си работа.... *** ***!!! Заглавие на статията: Ди Каприо се поти:...! А виене се ли потите ве просяци?;?!?
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе онези от Академиято не му дават Оскар, не му дават, ама що добри роли направи...А и изглежда земен човек, не като някой дето се чудят каква самореклама да си направят. И е симпатяга също..
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякак си е готин
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-яките в един филм. Супер. Само мистър Брус липсва
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брад Пит дубльор на Ди Каприо.... АААХАХАХАХАХАХАХАХааа