Меган преди киното и короната: Рекламира чипс!

Брюнетката е била и момиче на късмета в тв шоу
Обновена: 8 апр 2018 18:36 | 8 апр 2018 18:19, Петя Славова
14
Меган преди киното и короната: Рекламира чипс!
Източник: Кадър от YouTube

Малко преди да стане част от кралското семейство на Великобритания, изявите на Меган Маркъл като актриса не спират да привличат внимание.

Звездата от сериала "Костюмари" се отказа от кариерата си в името на любовта си към принц Хари, но наяве излизат стари нейни участия в телевизията.

В едното се вижда, че Меган е била асистентка в американската версия на телевизионното шоу "Сделка или не".

Брюнетката е отваряла куфарчета, в които са се криели различни суми за участниците. И това е правила по няколко часа на ден.

Между участията си в това предаване, Маркъл е ходила и на различни кастинги за роли. Друго нейно участие се оказа в реклама на чипс Tostitos. 

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще се състои на 19-и май. На тържеството са поканени 600 гости, сред които са семейство Обама, две бивши гаджета на Хари, Крис Мартин и други звезди. 

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Винету преди 6 години
сега ще рекламира боб с наденица ... от нея боба,а от принца - наденицата
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Това колко нигрско е в нея е същото като израза за ланото в кацата мед.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кралицата е 25% индийка по баба. С времето ще избелеят не ги мислете. след 7 поколения може да не остане нищо негърско в тях, тъй като всеки човек може да получи генетичен материал от максимум 120 прародители, всичко се размесва. Виж ако вземат примерно африканска Y хромозома тогава ще си я влачат, но ако е жена няма такава опасност. И какво като е златотърсачка, всеки си търси. Принца пък е залатотърсач по отношение на определено женско тяло.
8
2
 
2
 
! Отговори
Мануш Романов преди 6 години
Като ще се излагат като бозаджии поне да бяха взели някоя от семейство Халваджиян. Или от пазара в Димитровград. А те кокаларка джипс....пардон, чипсаджийка. Пишман ергени са тия принцове.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, не латинос! Косата и е черна и къдрава, майка и е чистокръвни не-гър-ка. А Меган е АА - АфроАмериканка! Детето им ще е ***. Кралицата наистина е бясна, но времената вече са други. Хари е чаак шести в реда за унаследяване, а и кралицата е вече твърде стара, за да води битки. Освен това е гузна заради смъртта на майка му, Даяна.
6
8
 
23
 
! Отговори
ЛАТИНОС ЛИ Е ТАЯ? преди 6 години
ТАЗИ ЛАТИНОС Е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНА. НИКАКВА КЛАСА, НИКАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ НА ДВОРЦОВИТЕ ПРАВИЛА, ЕТИКЕТ И ПОЛИТИКА. ПРОСТО УЖАС. САМО ЕДНА ОБИКНОВЕНА ЗЛАТОТЪРСАЧКА. ДОРИ ФИЗИОНОМИЯТА Й ИЗДАВА НЯКАКВО ДВУЛИЧИЕ И Е ТВЪРДЕ ИЗКУСТВЕНА. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХАРИ...
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И наща Гала така - и до днес дои телевизията с нелепото си присъствие
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гОЛЯМА КРАСАВИЦА и аз бих я взел,ама не съм дворянин.
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е класическа златотърсачка...
2
6
 
14
 
! Отговори
ama преди 6 години
ама тя църна ***!?В деня ба сватбата ще каже не и кариерата и ще тръгне нагоре
1
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата принца ги излъгаха отявлени интересчийки, търсещи някой да ги издърпа в живота. Майката на едната разказа как я е набутала в същото училище , как случайно даму се натресе и да не го пуска.... Тази и тя същата. Баща им поне за Камила се ожени- от стар дворянски род. Пък тези живи позьорки, навремето такива са ги взимали за гувернантки и после са си заработвали в кревата на домакина.