Обама ще се размине с кралската сватба на Хари и Меган

Президентското семейство няма да получи покана
11 апр 2018 21:21, Екип на Tialoto.bg
16
Обама ще се размине с кралската сватба на Хари и Меган
Източник: Reuters

Принц Хари винаги е бил по-големият бунтар от двамата сина на лейди Даяна и ето че дори на сватбата си потвърждава това, отказвайки да покани световни лидери като Барак и Мишел Обама, с които го свързва дори лично приятелство.

Младият принц и половинката му Меган Маркъл ще се венчаят на 19 май тази година в замъка Уиндзор и противно на сватбата на брат му Уилям, той възнамерява да покани основно близки приятели.

"Беше решено, че официални политически лидери – както британски, така и международни – не се налага да присъстват на венчавката. Правителството на Нейно Височество участва в решението, което бе взето от кралското семейство", коментира говорителят на кралската фамилия пред Fox News.

Говори се, че списъкът с лични гости на бъдещите младоженци включва около 200 души и ще се състои само от хора, които са им близки и с които поддържат контакт и към настоящия момент.

Хари се сприятели с Мишел Обама преди няколко години покрай общата им работа в подкрепа на ветераните. Бившият президент на Америка Барак Обама също бе част от инициативата им, освен това подкрепи и игрите Invictus Games през септември 2017, в които активно участва и Хари.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
12
 
! Отговори
к0нсерва преди 6 години
във Великобритания няма достатъчно слънце, облачно е през по-голяма част от времето, не е здравословно за Обанана, ще вземе да изсветлее!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мен няма да покани май.
6
5
 
17
 
! Отговори
Бъкингам преди 6 години
Кой е Обама, за да го кани? Неговата Хилъри по негово време разсипа света, Обама - с нея, разсипаха с Арабска пролет и Украински фашизъм света, няма как да получи покана на цивилизовани хора. Обама не е президент, не го титлувайте. Сложиха го за параван на демократите да обере гласа на цветнокожите и да си прави реклами по света. Какво свърши Обама освен дрънкане и поразии. Няма покана за Кралска сватба.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете на мира момчето. За какво да кани тия *** само да му развалят купона?
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До преди няколко десетилетрия черните хора им бяха собственост, стока, ***. Сега да ги канят на кралска сватба и да ядат с тях на една маса? Едва ли. Британците са шовинисти и расисти до мозъка на костите си. А и Барак подари на кралицата айфон ;)))
3
1
 
18
 
! Отговори
:) преди 6 години
Сигурно е заради тена? Баба краличка няма как да седне с тъмнокож на една маса! Демокрация та дрънка!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво обамката бе, принца даже терезката мей НЯМА ДА ПОКАНИ.............ха-ха-ха.......след всичко, което стори тази кукувица, за да вкара ингилизията в най-отвратителната провокация и те така да и се "отплащат"!!!! Що, кралицата не е доволна от изпълнението на "номера"? Явно не.........сега ще разрушат и дома на тоя ***, и закусвалната..........значи ВМЕСТО ДА ТЪРСЯТ СЛЕДИ - ТЕ ГИ ПРЕМАХВАТ!!! Мале...мале....горкия Шерлок!!!! Горката кралица!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!