Елен Колева прозря: Новите мъже плашат, мъже ли са или?

Социалните мрежи ни правят самотни, смята актрисата
13 апр 2018 11:30, Александър Попов
60
Елен Колева прозря: Новите мъже плашат, мъже ли са или?
Снимка: Instagram

Актрисата Елен Колева навърши наскоро 34 години. Зад гърба си има десетки роли в театъра и киното, но често насочва погледите към себе си с личния си живот. Нейната връзка с бизнесмена Александър Найденов (известен с прякора Майонезата) се превърна в медиен цирк с взаимни обвинения, после неочаквано тя пристана на писателя Калин Терзийски, но и там всичко приключи.

Те вече са в историята и Елен не вижда смисъл да се връща към миналото, но е наясно, че често общественото мнение хвърля вината на жените.

"Това е така заради манталитета и заради възпитанието, защото в крайна сметка така е по-лесно, но това е нелепо и смешно – мъжете да са жертва, при положение, че в повечето случаи те преследват жените и влизат в живота им. Обикновено мъжете ме ухажват, все пак аз съм жена и на 100 процента се чувствам такава. Ако мъжът също е мъж в истинския смисъл на думата, той ще каже – аз съм отговорен за това и това, но нещата в днешно време вече са обърнати", казва Елен в интервю пред "Труд". И допълва, че не би искала връзка и като тази с Терзийски.

В момента тя няма мъж до себе си.

"Нова муза няма, а ме вдъхновяват истински смелите мъже, но не външно смели – а истински смелите, които според мен вече са на изчезване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, защото не е ясно мъже ли са, или…", пита се още актрисата.

Колева върви по пътя на духовното от много години.

"Минала съм през източните духовни учения, преди посещавах две протестантски църкви, защото като тръгна в една посока и искам да я разнищя – така направих и с религията. В момента не посещавам нито една от тези църкви, защото съм се разочаровала. Опознах толкова различни неща и мога да кажа, че има много манипулация чрез религиозността, както и много неща, които служат като инструмент за контрол и не дават свободата, за която аз копнеех. В момента търся сама връзката с Бога, но искам да уточня, че аз не съм вярваща, аз съм знаеща. Хиляди пъти съм се убеждавала в силата на Бога и знам, че има свръхсила, висше същество, или Бог", категорична е Елен.

Тя наблегна и на раздвоението на хората, най-вече свързано със социалните мрежи.

"Прави ми впечатление, че напоследък всички хора вече водят паралелен живот в интернет. Промяната, която лично направих беше да се лиша от Facebook за една година, защото ние вече сме пристрастени към това, но установих, че като те няма там и по някакъв начин спираш да съществуваш. Чувствах се добре, когато не ползвах социалните мрежи, защото като сме там и половината ни време отива в това да следим другите хора – как са облечени, какво пропагандират, а повечето от тях обикновено нямат здрава ценностна система… Човекът, когото следваш, би било хубаво да те провокира към смислено развитие, надскачащо елементарните инстинкти!

С днешна дата пак съм част от Facebook, защото това все пак може да ти донесе някакви доходи, като имаш повече последователи и се появяват хора, които искат да рекламират чрез теб. Осъзнавам необходимостта от мрежата, но това което се случва глобално ме плаши – ставаме все по-самотни, объркани и се затваряме все повече за реалните и съдбовни срещи. Едно е да срещнеш някого на пътя на живота си, друго – да се влюбваме през Facebook, където всяка една снимка може да се обработи до неузнаваемост и има много фалш!", смята брюнетката.

Елен Колева не планира създаването на семейство и деца, смята, че то ще се случи, когато дойде момента. Но пък не би допуснала отново грешки в живота и любовта.

"Като цяло не бих повторила грешката да правя компромис със себе си, за да бъда с даден човек. Разбрах, че компромисите в една връзка имат граници и трябва да бъдат премерени. Също така не трябва да вървиш срещу собствената си природа, за да се харесаш на някого, или за да бъдеш с даден човек. Като по-млада съм правила това, но сега – не бих. Моя грешка е било и това да изпитвам неблагодарност към живота за дадени неща, докато сега вече приемам всяко нещо със страхотна благодарност и не пропилявам шансовете си. Като по-млад, човек пилее време и ресурси и си казва – всичко е пред мен, а сега ценя хората и събитията, които ми се случват. Днес, за да вложа енергията си в една връзка, трябва да се убедя, че си заслужава, вече не мога да се пилея за щяло и нещяло", казва още Колева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ленче, ти си много объркана жена. Първо беше с чичо майонеза, той те претапицира,купи ти нов бюст, мини - купър, разведе се между другото ииии нещо спря да бъде интересен,последва раздяла, след това ново майонезено начало. Явно не си хитра като викито терзийска,която си опитоми дядо ОМВ и не и се налага да мисли за сметки. Чудно ми е като няма образование и нормална професия,с която да се издържа за къде е тръгнала да има претенции?
46
1
 
2
 
! Отговори
Аха преди 6 години
Зависи и от двата пола,ако не среща точна жена за него нормално да не иска да се жени.Това не го прави калпав мъж.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аха (32)Ами същото важи и за жените. Запознае се с хубаво момче, излезе няколко пъти с него, но като прецени, че той е несериозен развейпрах, или е мамино детенце, или е лицемерен използвач, как да се омъжи за него?
44
4
 
7
 
! Отговори
:) :) :) преди 6 години
До Анонимен 30Такива мечти имат само два типа жени.Или подрастващи наивни момиченца, които попадат на такъв и после дълго *** раните си - изоставени, подиграни, разочаровани, със стъпкано самочувствие.Или изкукали стари моми, които си въобразяват, че безценните им качества могат да бъдат забелязани само от плейбой, който е бил със стотици жени, разочаровал се е от тях и най-после, в нейно лице е намерил съвършената жена - но си остават завинаги девствени и "неоценени".
43
6
 
1
 
! Отговори
Рая преди 6 години
До 45 Не те разбирам, пропагандира се хомосексуализмът и това води до хомосексуалност на хетеросексуални ли?! Никой не избира какъв да е! Пропаганда не може да промени начина, по който възприемаме себе си. Абсурд! Високият процент на самоубийства се дължи на стигмата, която обществото налага на тези хора, а не на ориентацията им. Просто и ясно. Другото е ..айде ще се въздържа от квалификации.
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуалната пропаганда е УМИЛШЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН! 80% от хомосексуалистите правят опит за самоубийство, 40% повтарят! За да стигнат до там тези хора, жертви на феминизна, минават през много емоционални и личностни страдания! Хомосексуалната пропаганда трябва да се наказва минимум с доживотен затвор!
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите мъже плашели... Ами вижте какво се случва с тях в обраователната ни система и в детството им - гейски анимации, гейски филми... Гейското поведение се поощрява в учебните заведения и институции. Това е резултата от *** политиката на държавата и от феминистките организации и закони. СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ СВЕСТНИ МЪЖЕ, НА КОИТО ДА РАЗЧИТАТЕ. Трябва в България да се вземат спешни законови мерки за защита на децата от мъжки пол от хомосексуалната пропаганда.
40
4
 
15
 
! Отговори
асен преди 6 години
Ами как няма да се плашат от вещица в приятна опаковка !
39
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлага стока n- та употреба. И прикачена мърморилня.
38
3
 
58
 
! Отговори
Днешен мъж преди 6 години
... но за сметка на това днешните жени ... са страхотни. Искат приключения, искат екскурзии / задължително да е екзотична дестинация/, не желаят да раждат деца, не могат да готвят, да чистят (това не е "женска" работа - явно е мъжка), не искат да работят, искат мол-че, маникюрче, причесчица, искат да са "бизнес-дами" - списъка е бекраен... А какво дават насреща ли... ? Искания!
37
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох бабо, ти си с единият крак в критическата, ще правиш компормиси и още как.
36
6
 
22
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Тази е една *** фитка а тръгнала да лепи етикети на мъжете като цяло, я се виж и се осъзнай малко за тебе само такива като пропадналата пияница.
35
3
 
30
 
! Отговори
"обърнати" преди 6 години
Що за жена е тази да се жени за този и да заключава за всички мъже.Истинските мъже са при истинските жени.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
заглавието ме подведе че е казала нещо смислено .... :) овен колева ...
33
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
доколкото разбирам тя не желае да ходи на работа да изкарва макар и скромна заплата и да я споделя с мъжът до нея и той да прави същото за нея и да си се обичкат ,да си правят дечица да си купят къщичка или апартаментче и всички останали обикновени неща които би трябвало да радват нас обикновените бедни охлюви. тя иска приключения,вълнения загадки удоволствия ама и комфорт и лукс. еех после нямало истински мъже
32
2
 
46
 
! Отговори
Гледащ преди 6 години
Ако това елементарно момиче вместо с Майонезата или пияницата Калин Терзийски се беше събрало с неизвестно, но почтено момче, сега животът и щеше да е нормален. Ама нали все на голямо хвърчи, ето го резултата. Няма безплатен обяд!
31
2
 
21
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Озарило я прОзрение! По-скоро - ударило я прЕзрение, след като сама си плаща публикациите."Десетки роли" е силно преувеличено, няколко второстепенни, като ролята на шивачка е най-"драматичната", а най-известна е с житейската си мисия на стопаджийка из чужди постели.
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минах годините, когато съм планирал смейство и деца, но ако сега трябваше да планирам семейство и деца, тази Елен никога няма да влезе в плановете ми.
29
1
 
19
 
! Отговори
Аха преди 6 години
Не става въпрос за претенции от страна на младите мъже, а чисто и просто не срещат жени с, които могат да си представят, че ще заживеят заедно, това е много различно от секс срещи и не е достатъчно само това привличане Все пак как един млад мъж да заживее с една жена, като не иска да живее с нея? Насила или?
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Елен Колева не планира създаването на семейство и деца, смята, че то ще се случи, когато дойде момента. Но пък не би допуснала отново грешки в живота и любовта"Сега е на 34 години, а не планира деца. Браво, да ги планира когато стане на 60-70 години. Грешките в живота и любовта никога не спират и за да не допусне нови грешки, трябва да спре да живее. Не я знам тази коя е, но това важи за всички жени, които чакат принца на бял кон и непрекъснато правят грешен избор след грешен избор на мъж.