Две деца с двама татковци! Рики Мартин иска още отрочета!

46-годишният певец мечтае да стане отново родител
16 апр 2018 09:00,
45
Две деца с двама татковци! Рики Мартин иска още отрочета!
Снимка: Reuters

Рики Мартин копнее да стане родител отново. 46-годишният изпълнител на Livin' La Vida Loca вече отглежда двама близнаци – 9 годишните Матео и Валентино, които бяха износени от сурогатна майка.

Още по темата

В началото на тази година Мартин каза заветното "Да" с половинката си – шведския художник концептуалист от сирийски произход Джуан Йосеф. До олтара те се разходиха след близо 2-годишна връзка.

"Доскоро бяхме две деца с един татко. Вече сме две деца с двама татковци. И това е само началото - искаме по-голямо семейство с повече "бебчета", каза сега Мартин, цитиран от TMZ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
tania.uzunova.9 преди 5 години
До анонимен Матео и Валентино вече знаят всичко. Недей ги мисли.
34
1
 
0
 
! Отговори
tania.uzunova.9 преди 5 години
До анонименМатео и Валентино вече знаят всичко, недей ги мисли.
33
0
 
0
 
! Отговори
tania.uzunova.9 преди 5 години
Само глупости чета от коментарите ви. Рики е най-добрият баща, който децата могат да имат- грижи се за тях, обичани са, навсякъде са с него. И напротив децата му са щастливи,, който следи Рики и на живо в инстаграм е виждал децата му колко са щастливи и обичани. Ако можеха всички да са като Рики, да бяхте го видели колко много обича децата си. Дори и да нямат майка, колко семейства имат майка и баща и какво- живеят без любов, и са малтретирани, или изоставени. Ама това не сте се замисляли май.
32
0
 
0
 
! Отговори
48 преди 6 години
Турчин те е опраеил твбе голяма болка имаш
31
0
 
1
 
! Отговори
Любо преди 6 години
*** !!!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво хубаво семейство.
29
5
 
4
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
До Аз То пък в православното християнство няма позор и извратеност. не ме карай да се смея. Ако не ви мързеше да четете библията, щяхте да знаете, че Бог, на който вие твърдите че служите, мрази идолопоклонничеството и щяхте да спрете да рисувате и целувате икони. И гей оргии по манастири щяхте да спрете да организирате. Ааа и педофилия нямаше да има. И в събота щяхте да почивате. И между другото Бог нарича гробищата нечисто място а вие църквите си се в гробища позиционирате и ги наричате свети
28
0
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Това са част от ценностите,които бай Дончо Тромпета защитава.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо по-тъжно от деца без майка,дори и с богат баща.Вижда се по лицата им.Богатите търгуват с детски съдби-върха на цинизма.Анатема за такива.
26
1
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
що пък не в Тангра.
25
2
 
23
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Позор и извратеност! До там я докарахме с евроатлантическите ценности! Плюя на такъв цивилизационен избор. Явно многото пари водят до презадоволеност и търсене на извратени удоволствия!Само опората в православното християнство ще спаси човечеството!
24
5
 
23
 
! Отговори
Айде нема нужда! преди 6 години
Вместо да се лекуват тия двамата, тръгнали деца да отглеждат!? Хем са майки, хем бащи! Пълна боза и простотия!
23
1
 
1
 
! Отговори
ШматкофонХамбурски преди 6 години
Ако зависеше от Иван Костов вече да има детска градина тоя *** ! Радио Ереван попитало радио София защо Рики Мартин не идва в България ? Радио София отговорило : - За да не създава катаклизми между Апостол Апостолов ( Кметът на Симитли ) и Бойко Борисов който се мъчел с помоща на медицината да зачене и сега бил в процес на задържане ! Няма да ви е приятно да ви управлява самотна майка нали ?
22
2
 
23
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Горките деца.Лошото е ,че гаварата е за тяхна сметка.
21
9
 
8
 
! Отговори
Y преди 6 години
Do "извратено": Извратени работи има не само в живота на хомотата, но се наблюдават и при хетеротата. Само да отвориш пресата, тв - то, уебстраниците и си вътре. Педофили няма сред семейните хетерота? Безбройни връзки на сляпо? Колко от нас не се наслаждават на порнография, поне 1 път в месеца? Колко не са ползвали никога услугата на някоя дама от горещия телефон? итн. 25 Мрд са приходите от проституция в Европа, официално. Мерси
20
2
 
12
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Без християнски ценности /които са комплексни т.е. Семейство, възпитание на деца, взаимоотношения и др. добродетели/ няма на какво да се учудваме. Ако до преди 30г. беше срамна думата развод сега не е срамно да се венчаят еднополови, а и деца да "отглеждат". Замислете се братя християни, не говоря за църковна деноминация, а за жива връзка с Бога създадена от четене на словото Му т.е. Библията. Това променя човека към добро.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, това пък ако е нормално, здраве му кажи! Побъркан свят. Близнаците какъв ли пол ще придобият?
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според обратните децата нямат права. Жалки сте изначално.
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А някой питал ли е децата, дали искат да живеят така? Законът трябва да задължава безкомпромисно да се питат тези деца всяка година докато навършат пълнолетие.Въпросът е много сериозен!!!
16
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ujas... gorkite deca.. Tova praviat parite..