Мартин Лорънс на 53: Ченгето на комедията

Вижте най-любопитното за популярния комедиен актьор
16 апр 2018 07:50, Красимир Ангелов
6

Снимка: Reuters

На 16 април своя 53-ти рожден ден празнува американският комедиен актьор и продуцент Мартин Лорънс. Той е роден през 1965 година във Франкфурт на Майн, Германия и е четвъртото от общо 6 деца в семейството.

В своята филмова кариера досега той има участие в над 25 филма, като най-голям успех постига с ролите си в лентите "Лоши момчета", "Ченгета без значки", "Нищо за губене", "Ченгето в мен".

Вижте любопитни факти от живота на Мартин Лорънс:

Пълното му име е Мартин Фицджералд Лорънс. Родителите му го кръщават Мартин в чест на Мартин Лутър Кинг, а второто му име е взето от второто име на американският президент Джон Кенеди.

Бащата на актьора е военен и служи известно време във военна база в Германия, където се ражда и синът му.

Като ученик толкова е разсмивал съучениците си, че един от учителите му е давал последните 5 минути от часа си за изява, само и само да стои тих през останалото време.

Като юноша се занимава с бокс, но след сериозна травма в окото се отказва от мечтата си да стане професионален боксьор.

Има два брака зад гърба си, които завършват с бързи разводи. Първият продължава малко повече от година, а вторият – около две. Актьорът има и три дъщери.

Актьорът в миналото често е имал проблеми с полицията и е арестуван няколко пъти – за притежание на оръжие, за сбиване в нощен клуб и други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
1948 преди 6 години
Прекрасен актьор.А вие,, деца долуподписани" от 1 до 4 не мислете че киното е започнало след 2000ната година. Творци като Грифит,Сенет,Чаплин,УейнКубрик,Хичкок,Спилбърг,Копола,Скорсезе Сторарои т.н. са признати от филмовите гилдии на цял свят,но не и от Льоля от Симитли.В световната класация за най велики филми в първите 50,няма нито един филм длед 2000г.За да имаш мнение ,трябва да имаш и познанияНе всичко са холивудски бози.Иначе като шопа,,Такова животно нема"
5
2
 
7
 
! Отговори
нищо лично преди 6 години
Не харесвам англоамериканския хумор!Опитвам се,но не става!Дори и Джим Кери не ми е смешен,по-скоро ме учудва!Може вината да е в мен,не знам!Но не се получава!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Древния Рим е имало "хляб и зрелище". И какво друго да стане от нига освен комедиант. Баща му е бил войник, т.е. по-високо от роб. Толкова за световното глобално село. Интересно ако беше се развил в Африка, колко ли щеше да заработва като шут.
3
7
 
6
 
! Отговори
Льоля преди 6 години
Говедарите правят само посредствен и лош хумор.Най-свежия хумор на света го правят руснаците-справка Юрий Никулин,Евгений Леонов,Андрей Миронов,филмите на Леонид Гайдай-Диамантената ръка,Кавказка пленница,операция ы,това е класика американите са просто жалки аматьори,панимаете ли друзя
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посредствен актьор! Гледах негово шоу-ръси само цинизми и си мисли, че са смешни. Комплексар!
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крис Тъкър и Еди Мърфи са кралете. Този е жалък ***!