Бременната Ева Лонгория със звезда на "Алеята на славата"

Актрисата сподели радостния миг в социалните мрежи
17 апр 2018 11:07, Петя Славова
2

Снимка: БТА

Виж други галерии »

Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория получи звезда и на Алеята на славата. Щастливата новина бременната актриса сподели на страницата си в Instagram, като публикува снимки.

"Каква мечта се сбъдна! Собствена звезда на "Алеята на славата" – това е чест за мен и до този момент не мога да повярвам! Нямам търпение да дойде момента, когато  ще се присъединя към легендите. И също така нямам търпение да дочакам мига, кога вие ще посетите моята звезда."

На щастливото за Ева събитие присъствали Рики Мартин, Виктория Бекъм, Анна Фарис и други звезди. Останалите колеги поздравиха Лонгория в социалния сайт.
 
Ева Лонгория съвсем скоро ще стане майка за първи път. Тя е съпруга на Хосе Антонио Бастон. За бизнесмена това ще бъде четвърто дете. Останалите му трима наследници са от предишен негов брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Славчо преди 5 години
Преди пишеха все за Мелания Тръмп - откак гръмна, че Тръмп й е изневерявал - нищо. Ето как медиите яко ни манипулират. Което искат - и както искат - някои хора - това пишат и казват на хората. Отдавна информацията е идеология.