Виктория на 44: От Пош Спайс до съпруга на Бекъм

Ето най-любопитното за британската поп певица
17 апр 2018 07:50, Красимир Ангелов
7

Снимка: Reuters

На 17 април своя 44-ти рожден ден празнува английската поп певица, танцьорка и моден дизайнер Виктория Бекъм. Родена през 1974 година в Харлоу, Великобритания, тя добива световна популярност като член на популярната в края на 1990-те група "Spice Girls", където е наречена Пош Спайс.

Съпруга е на популярният футболист от близкото минало Дейвид Бекъм.

Ето най-любопитното за британската певица:

Виктория е първо дете в семейството на Жаклин и Антъни Адамс. Тя има още един брат и една сестра.

Когато е на 7 Виктория е решена да се превърне в звезда, силно повлияна от филма “Слава”. Така момичето попада в известното театрално училище Джейсън.

На 17 години Виктория завършва театралното училище и продължава да учи в колеж за изкуства и театър, където изучава танци и мода.

Явява се на кастинг, където се търсят бъдещи музикални звезди. В крайна сметка, от над 400 кандидатки, продуцентите избират само 5 момичета, които да направят група. Това са Виктория Адамс (Пош), Мелани Браун (Мел Би), Ема Бънтън (Ема), Мелани Чизхолм (Мел Си) и Гери Халиуел (Джинджър).

Петорката се превръща в най-успешната женска група на столетието – Спайс Гърлс.

След първото разпадане на групата, Виктория поема по пътя на соловата кариера. Тя обаче е засенчена от брака й с Дейвид Бекъм.

От 1999 г. е съпруга на английския футболист Дейвид Бекъм, от когото има трима сина и една дъщеря.

На 13 септември 2001 г. тя издава първата си, автобиографична книга, озаглавена „Да се научиш да летиш”. В нея тя описва детските си години, любовните си истории и живота си с момичетата от Spice Girls. Четивото се превръща в бестселър на американския пазар.

Състоянието й се оценява за близо 300 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този пък наистина самоотвержен мазохист като Брад Пит да живеят с тези грозни проклети жени
4
1
 
9
 
! Отговори
90'S преди 5 години
Едно време беше най-мързеливата на клиповете на Спайските и най-малко взимаше вокалните песнопения за разлика от другите.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези се превърнаха в най-усрешния маркетингов продукт на столетието. Единствено засенчени от Великолепната четворка- Малката перука, николетка и другите двама.
2
6
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Имаше една новина та и видео, как излиза от некво светско парти с мъжа си, ама фиркана до козирката и напикала се... тъй че ич не ни я фалете, баба Гецка от съседния вход не се напикава още :D
1
3
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Злобичка Бекъм...