Делничен бис: Плеймейтката Джулиана Гани залага имидж срещу IQ

Мис Силикон пред дъската на Bulgaria ON AIR
Обновена: 18 апр 2018 11:19 | 18 апр 2018 11:10, Александър Попов
50

10438 гледания   |  Още видео

Известни личности ще заложат имиджа си и ще отговарят на въпроси от обща култура в столичен клуб на 28 април.

"Няма да станат за резил, защото това са въпроси от обща култура. Това е и опасно да има въпроси от обща култура", каза организаторът на събитието Борислав Борисов пред Bulgaria ON AIR и гарантира, че въпросите няма да бъдат давани предварително на участниците.

Част от участниците в предизвикателството са Даниел Петканов, Даниел Златков, Мариана Маринова, Благой Георгиев, Евгени Минчев. В студиото пък гостува Джулиана Гани, която също ще отговаря на въпроси в клуба.

Тя се прочу в Big Brother, след като отговори на 5 от 6 въпроса за четвъртокласници. А медиите така я вдигнаха във въздуха сякаш аха да надскочи IQ-то на Айнщайн. Самата Гани пък се похвали, че има три дипломи и знанията й не са случайни. Остава въпросът дали образованието ни е случайно, но това е друга тема.

Джулиана, която е горда носителка на титлата Мис Силикон, бе изправена пред видеостената с импровизирани въпроси, зададени от водещия на "България сутрин" Златимир Йочев, на които отговори с променлив успех.

Кой беше любимият ти предмет в училище? "Аз музика съм завършила иначе", изстреля Гани преди появата на първата питанка.

Първият въпрос беше на политическа тематика - Кой е първият демократично избран български президент на България след 1989 г.? Възможните отговори - Петър Стоянов, Георги Първанов, Желю Желев и Росен Плевнелиев

Борислав Борисов влезе в ролята на ученик-зубър и започна да подсказва тихичко: "Жельо Желев". Гани се направи, че мисли и отговори правилно.

Следващата питанка бе кой е треньор номер едно по футбол за 20 век, като силиконката чистосърдечно си призна, че е далеч от футбола. Другият гост този път дори на глас каза верния отговор - Димитър Пенев, но тя не го чу и заложи на Христо Стоичков.

Коя от чуждиците обозначава човек, който наскоро е забогатял и се е издигнал в обществото? Възможните отговори - чорбаджия, плейбой, парвеню и олигарх. Последният отговор е особено популярен сред плеймейтките, дори бе разигран от Русата Златка в реклама, нали се сещате - като закъсат, звънят на олигарх 1, олигарх 2 и т.н.

"Със сигурност не е плейбой, защото щях да го знам. По пътя на логиката - парвеню", закова отговора Джулиана.

Следващият въпрос от викторината отново бе политически - Коя партия уби "синята идея" в България - СДС, НДСВ, ГЕРБ или всички.

"Въпросът е, че не знам коя е "синята идея", оттук идва проблемът", започна разсъжденията си Гани.

Водещият попита родената през 1991 г. моделка дали знае за промените, коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята, музиката, но явно трябва да наблегна на политика и футбол".

Как историята не е свързана с политическите процеси не стана ясно, защото водещият реши да прекъсне викторината.


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
От цялата работа разбрах едно нещо, че френската любов е най-сложното нещо въобще и щом го владее някоя, значи е капацитет и по всичко останало. И трябва да слушаме в захлас мъдростите и.
19
0
 
27
 
! Отговори
Дечо Пора преди 10 месеца
Тая руса млада жена само за едно става - цял ден да рине тор в свинарника на бившето ТКЗС.
18
1
 
29
 
! Отговори
Що е то? преди 10 месеца
Плеймейтка??? Какво ще рече това? Я някой да даде определение за тази купешка дума? И откога на прости сливи се казва-плеймейтка? Ако на прости сливи се казва плеймейтка-много плеймейтки има у нас. Ако на грозотии се казва пак така-пак много плеймейтки има у нас...
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вероятно от обща култура е и въпросът „Как се поставя кондом?”. Там ще е отличничка и за време.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Даниел Златков българския Роналдо но Ром или да продължаваме да лъжем че не е Ром , а какъв е?
15
3
 
8
 
! Отговори
866 г. преди 10 месеца
Голямо Рекламиране на българизираните/побългарени Роми те всъщност са Християнизирани но у нас се крие за да нама Конфликти на Етносите , дали преди 866 г. по Византия са имали точно тези Роми български имена , едвали , абе прчетете за Борис I да ви стане ясно кой какъв е бил ТОГАВА и какъв е сега по Народност и Религия
14
3
 
22
 
! Отговори
... преди 10 месеца
Не знам ама знам, че по бай Тошово време децата се учеха! Не знам дал изаради времето или поради това, че телевизия имаше по 5-6 часа на ден! Или понеже учителите се уважаваха и на училището се гледаше с друго око, но сега като гледам тия родени след 1990 и едно 70-80% от тях не могат да кажат дори кой е основал България да не говорим за това кога! Географията пък им е нещо като ахилесова пета ама на 10-та степен! Ми доно това да се дължи на ДСМ-мите щото инак мноооооооооооого зле!!!!
13
0
 
21
 
! Отговори
това, преди 10 месеца
Даниел Петканов, Даниел Златков, Мариана Маринова, Благой Георгиев,албанската ромка Джулка изобщо никого не интересуват.Медийте които ги натрапват са антибългарски.
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоз джендър не го показвайте дори в профил. Отврат е!
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гани е галено от Ганьо, така ли ?
10
1
 
15
 
! Отговори
Krom преди 10 месеца
Гани IQ - чист оксиморон. Не се хабете.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То и Азис е по висок и умен от Путин
8
3
 
27
 
! Отговори
Димитров преди 10 месеца
Само дето IQ -то няма нищо общо с общата култура. IQ-то е възможността да решаваме логичешки проблеми без да сме запознати с условието, като това е фиксирано на генетично ниво и не се променя без значение от образованието, освен че след 24-тата година почва да се понижава. Ако имаш IQ 120 дори да учиш 20 години и да станеш професор в Харвард, IQ -то ти ще остане 120... но общата култура ще е вече 100 пъти по висока, но IQ-то ще си е същото.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ей, с тоз младеж сме учили в едно училище :) браво на него
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я една проба
Сега е 11 30 редакторчето да одговори кой е основателя на харватско то кралство до 11 33 въпрос за 12 годишни
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Той и Иво Хридтов отговори само на 3 от 5 въпроса за четвърто класници ма ко да ги правиш *** ...
4
0
 
26
 
! Отговори
ВЪРХОВНА !!!!!!!!!!! преди 10 месеца
коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята,
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Планетата на маймуните 2
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Таз е толкова грозна, че няма значение колко големи гърди си направи....
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма нужда да се изпитват пред камерите. Достатъчно е да се проведат 2-3 разговора с даскалите на въпросните персони в прогимназиалния и гимназиалния курс. Също да се прегледат 1-2 контролни работи пак от тогава и правописът също няма да е загадка. Това малко прилича на Кристиано Роналдо, който непрекъснато се опитва да докаже, че е по-добър от Меси.

Сутрешното шоу Стартер става на 17 години
Сутрешното шоу Стартер става на 17 години

Сутрешното шоу Стартер става на 17 години

Любопитни факти за бебетата, родени през февруари
Любопитни факти за бебетата, родени през февруари

Любопитни факти за бебетата, родени през февруари