Делничен бис: Плеймейтката Джулиана Гани залага имидж срещу IQ

Мис Силикон пред дъската на Bulgaria ON AIR
Обновена: 18 апр 2018 11:19 | 18 апр 2018 11:10, Александър Попов
50

Известни личности ще заложат имиджа си и ще отговарят на въпроси от обща култура в столичен клуб на 28 април.

"Няма да станат за резил, защото това са въпроси от обща култура. Това е и опасно да има въпроси от обща култура", каза организаторът на събитието Борислав Борисов пред Bulgaria ON AIR и гарантира, че въпросите няма да бъдат давани предварително на участниците.

Част от участниците в предизвикателството са Даниел Петканов, Даниел Златков, Мариана Маринова, Благой Георгиев, Евгени Минчев. В студиото пък гостува Джулиана Гани, която също ще отговаря на въпроси в клуба.

Тя се прочу в Big Brother, след като отговори на 5 от 6 въпроса за четвъртокласници. А медиите така я вдигнаха във въздуха сякаш аха да надскочи IQ-то на Айнщайн. Самата Гани пък се похвали, че има три дипломи и знанията й не са случайни. Остава въпросът дали образованието ни е случайно, но това е друга тема.

Джулиана, която е горда носителка на титлата Мис Силикон, бе изправена пред видеостената с импровизирани въпроси, зададени от водещия на "България сутрин" Златимир Йочев, на които отговори с променлив успех.

Кой беше любимият ти предмет в училище? "Аз музика съм завършила иначе", изстреля Гани преди появата на първата питанка.

Първият въпрос беше на политическа тематика - Кой е първият демократично избран български президент на България след 1989 г.? Възможните отговори - Петър Стоянов, Георги Първанов, Желю Желев и Росен Плевнелиев

Борислав Борисов влезе в ролята на ученик-зубър и започна да подсказва тихичко: "Жельо Желев". Гани се направи, че мисли и отговори правилно.

Следващата питанка бе кой е треньор номер едно по футбол за 20 век, като силиконката чистосърдечно си призна, че е далеч от футбола. Другият гост този път дори на глас каза верния отговор - Димитър Пенев, но тя не го чу и заложи на Христо Стоичков.

Коя от чуждиците обозначава човек, който наскоро е забогатял и се е издигнал в обществото? Възможните отговори - чорбаджия, плейбой, парвеню и олигарх. Последният отговор е особено популярен сред плеймейтките, дори бе разигран от Русата Златка в реклама, нали се сещате - като закъсат, звънят на олигарх 1, олигарх 2 и т.н.

"Със сигурност не е плейбой, защото щях да го знам. По пътя на логиката - парвеню", закова отговора Джулиана.

Следващият въпрос от викторината отново бе политически - Коя партия уби "синята идея" в България - СДС, НДСВ, ГЕРБ или всички.

"Въпросът е, че не знам коя е "синята идея", оттук идва проблемът", започна разсъжденията си Гани.

Водещият попита родената през 1991 г. моделка дали знае за промените, коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята, музиката, но явно трябва да наблегна на политика и футбол".

Как историята не е свързана с политическите процеси не стана ясно, защото водещият реши да прекъсне викторината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
От цялата работа разбрах едно нещо, че френската любов е най-сложното нещо въобще и щом го владее някоя, значи е капацитет и по всичко останало. И трябва да слушаме в захлас мъдростите и.
19
0
 
27
 
! Отговори
Дечо Пора преди 5 години
Тая руса млада жена само за едно става - цял ден да рине тор в свинарника на бившето ТКЗС.
18
1
 
29
 
! Отговори
Що е то? преди 5 години
Плеймейтка??? Какво ще рече това? Я някой да даде определение за тази купешка дума? И откога на прости сливи се казва-плеймейтка? Ако на прости сливи се казва плеймейтка-много плеймейтки има у нас. Ако на грозотии се казва пак така-пак много плеймейтки има у нас...
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно от обща култура е и въпросът Как се поставя кондом?. Там ще е отличничка и за време.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даниел Златков българския Роналдо но Ром или да продължаваме да лъжем че не е Ром , а какъв е?
15
3
 
8
 
! Отговори
866 г. преди 5 години
Голямо Рекламиране на българизираните/побългарени Роми те всъщност са Християнизирани но у нас се крие за да нама Конфликти на Етносите , дали преди 866 г. по Византия са имали точно тези Роми български имена , едвали , абе прчетете за Борис I да ви стане ясно кой какъв е бил ТОГАВА и какъв е сега по Народност и Религия
14
3
 
22
 
! Отговори
... преди 5 години
Не знам ама знам, че по бай Тошово време децата се учеха! Не знам дал изаради времето или поради това, че телевизия имаше по 5-6 часа на ден! Или понеже учителите се уважаваха и на училището се гледаше с друго око, но сега като гледам тия родени след 1990 и едно 70-80% от тях не могат да кажат дори кой е основал България да не говорим за това кога! Географията пък им е нещо като ахилесова пета ама на 10-та степен! Ми доно това да се дължи на ДСМ-мите щото инак мноооооооооооого зле!!!!
13
0
 
21
 
! Отговори
това, преди 5 години
Даниел Петканов, Даниел Златков, Мариана Маринова, Благой Георгиев,албанската ромка Джулка изобщо никого не интересуват.Медийте които ги натрапват са антибългарски.
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз *** не го показвайте дори в профил. Отврат е!
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гани е галено от ***, така ли ?
10
1
 
15
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Гани IQ - чист оксиморон. Не се хабете.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Азис е по висок и умен от Путин
8
3
 
27
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Само дето IQ -то няма нищо общо с общата култура. IQ-то е възможността да решаваме логичешки проблеми без да сме запознати с условието, като това е фиксирано на генетично ниво и не се променя без значение от образованието, освен че след 24-тата година почва да се понижава. Ако имаш IQ 120 дори да учиш 20 години и да станеш професор в Харвард, IQ -то ти ще остане 120... но общата култура ще е вече 100 пъти по висока, но IQ-то ще си е същото.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ей, с тоз младеж сме учили в едно училище :) браво на него
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я една проба Сега е 11 30 редакторчето да одговори кой е основателя на харватско то кралство до 11 33 въпрос за 12 годишни
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Иво Хридтов отговори само на 3 от 5 въпроса за четвърто класници *** ко да ги правиш *** ...
4
0
 
26
 
! Отговори
ВЪРХОВНА !!!!!!!!!!! преди 5 години
коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята,
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Планетата на маймуните 2
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз е толкова грозна, че няма значение колко големи гърди си направи....
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда да се изпитват пред камерите. Достатъчно е да се проведат 2-3 разговора с даскалите на въпросните персони в прогимназиалния и гимназиалния курс. Също да се прегледат 1-2 контролни работи пак от тогава и правописът също няма да е загадка. Това малко прилича на Кристиано Роналдо, който непрекъснато се опитва да докаже, че е по-добър от Меси.