След дуета със Слави, Криско е готов да застане зад него... партийно!

Рапърът не мисли за сватба с гаджето си Цвети
Обновена: 18 апр 2018 09:41 | 18 апр 2018 09:30,
136
След дуета със Слави, Криско е готов да застане зад него... партийно!
Снимка: Love style

Рапърът Криско разкрива тайната за хита си със Слави Трифонов: "Гледай как се прави", както и как се работи с шоумена.

"Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче, в което се пее: "Както те обичам, ще те открадна".

Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: "Правим го!"

"За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес", разказва Криско пред списание Love style.

На въпроса дали рапърът би се включил в партията на Слави, той отговори: "Бих го подкрепил!"

Криско разказа, че прословутото "Джан-Джун" в припева на хита, е израз, който знае от Любо Киров: "Той постоянно го употребява. В някои краища означава "няма никой" - демек, че няма никой като нас и гледай как се прави".

Снимките на клипа продължили два дни, а в екипа участват 70 човека. Целият декор бил построен специално за видеото. Сградата, в която снимали, имало много тесен вход и се наложило да разрушат предната фасада, за да влезнат ролс-ройса и златното бентли.

"По време на снимките седем пъти заби камерата в първия ден, а втория започна с това, че изгоря генераторът за ток. С всички тези красиви момичета нещата вървят бавно… докато станат косите, грима, не знам си к’во…", обяснява още Криско.

Той признава, че с приятелката си Цвети са заедно отдавна, но не мислят за сватба, защото за него бракът е демоде. А дали вече иска наследник?

"Обичам децата, те ни учат и ъпгрейдват. Всички трябва да правим деца", завършва ръпърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако обещаят ,че ще ни ОПРААТ за по-малко от 800 дни, ще гласувам за тях, ъо корс...Обединение на чалгата и криско.... откога обществото ни го желае..
58
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само Слави може дда ни оттърве от крадливите суджуци борисоф/цветанов
57
3
 
3
 
! Отговори
Анета преди 6 години
До ПитърВръщат се защото са с овче мислене, и кое им е противно на британците от 7 години живея в Англия, нищо противно не виждам, навсякъде по света има кофти хора.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тита антилопата няма и тя да става политик ?
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Порно звезда като цяло има повече морал от комунист
54
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да поканят и Азис в новата партия,таман ще партията на тримата ***!ПТДж.
53
2
 
13
 
! Отговори
Скънка до Питар преди 6 години
Пешо,С или без тази песен не виждам кой трезвомислещ човек ще гласува за Слави?Само като се замисля , че всичките му парички дойдоха от СИК и по- малко от ВИС, за да лансира и лобира по твто за дадени политически единици, ми става смешно.
52
2
 
14
 
! Отговори
TT преди 6 години
Чух че и Митю Пищова застава зад политическия проект на Славчо...
51
3
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Много зле, пълна душевна, мисловна и емоционална катастрофа показва тази "песен". Трудно дори бихме могли, да наречем нещото "песен". Това е някакъв много нескопосан опит да се музицира индийски сапунен сериал или да се озвучи по нашенски "Великолепният век";))) и всичко с привкус на Кама Сутра;)))
50
1
 
11
 
! Отговори
2018 преди 6 години
Преди 30г се чудехме, как и защо една порно звезда може да е в италианския парламент!Е, сега вече не се чудим нито как , нито защо!За съжаление не си вземаме поука от думите на Апелес:Не по-високо от обувките, обущарю!
49
1
 
5
 
! Отговори
Skunka преди 6 години
Реално погледнато какво общо има тази песен с политическите амбиции на Слави? Който иска да ди я слуша. За мен си е нормална чалгица.Само не разбирам за кво викат този ТАЙСЪН хахахахаха
48
4
 
13
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Следващия министър на културата в Борисов 4- Криско!
47
3
 
9
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До ДаниНе така, Дани. Трябва да се изучиш, да събереш опит, да видиш колко пък противни са британците и да решиш, че всъщност ти (и хора като теб) можеш да се пребориш с простотията, която ни е заляла вече до уши именно защото доста читави хора вдигнаха ръце. 80 процента от студентите, учили в Англия, се връщат в България. И това е правилният път - иначе Криско и Славчо ще ни поробят окончателно
46
1
 
18
 
! Отговори
Гундю преди 6 години
За селянията граници няма. Всичко това цели продажби и печалба. За това много години Азис го раздаваше обратняк
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"НА ЛЕГЛОТО МИ ГЪРНЕ КАТО ГРАНАТА" !!!!!!Малиййййй, това май е конкурс за съвременна поезия. Криско тоя път е надминал всичко най-некадърно в себе си!П.П. Криско, ако имаш проблеми с червата - вземи си направление за лекар. Струва само 2.90. Лекарствата и те няма да са кой знае колко скъпи, а ще махнеш гранатата от кревата.
44
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партията на Слави и Криско определено е партия, за която няма да гласувам. То пък не мога да си представя човек толкова да не си обича родината, че да гласува за партията на тези двамата!
43
3
 
19
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Не мога да си представя, че Славчо е толкова нагъл, че в един и същи ден може да избаца тази гнусотия, а вечерта да говори в предаването си за патриотизъм и непреходни ценности и да прави песни като "Йовано, Йованке". Слави е (почти) всичко, което е сгрешено в България. Останалата част са почитателите му.
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичният фен на слави: ограничен провинциалист (независимо къде живее), леко нечистоплътен, със позахабена тениска, сандали, 3/4 шушлякови *** и диагоналка. Такива са стотици хиляди!
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгата среща порното.Дайте кофата, не мога да спра да драйфам!
40
18
 
6
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
Неблагодарни овце сте всички! Стойте си при Бойко да ви бърка в скъсаните джобчета. Днес гласувате за Бойко, утре ревете и протестирате. Нещастници!