Дуейн Джонсън показа на света Тиана Джиа

За трети път Скалата стана татко на момиченце
24 апр 2018 16:07,
8
Дуейн Джонсън показа на света Тиана Джиа
Снимка: Instagram

Скалата оповести раждането на третата си дъщеря, предадоха световните информационни агенции.

45-годишният Дуейн Джонсън, както е името на кечиста и актьор, лично се е похвалил в Instagram, че отново е станал татко.

Той публикувал снимка на новороденото бебе, положено върху атрактивно татуираната си снага, предава БТА. А към кадъра е добавил, че се чувства "благословен и горд" да приветства на този свят дъщеря си Тиана Джиа Джонсън.

Скалата хвали и дългогодишната си партньорка Лорън Хашиян, за която пише, че родила бебето "като истинска рок звезда".

Освен това щастливецът отправя призив към всички татковци да подкрепят активно партньорките и съпругите си по време на родилния процес:

"Ако искате да разбере кой е най-силният и най-важен момент в човешкия живот, гледайте как се ражда детето ви!"

Още по темата

Малката Тиана Джиа е второто дете на Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян – първото отново е момиченце на 2 години, което се казва Джасмин Лиа. А от бившата си съпруга Дани Гарсия той има 17-годишна дъщеря - Симон Александра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Предполагам всички от вас са чували сайта bet365, дори и да не са залагали на спортни събития.Във въпросния сайт има раздел "Специални" залози.След като кликнете там и дадете на Северна Америка ще забележете че в момента тече залагане за Президентските избори в САЩ ,2020г..Интересното в Случая е, че коефициента Скалата да стане следващия президент на САЩ е точно толкова колкото на Хилъри Клинтън. А той е 51.Искам да знаете, че преди години коефициента Тръмп да стане президент беше 101!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Пебълс, по идея от Флинстоун. Така ще запазят "каменната ера" в семейството.Можел е да пита Василев, който е генератор за класически американски имена. Само дето Скалата е от едни недалечни от Америка острови.
6
0
 
0
 
! Отговори
до муспи преди 5 години
аз не знам на скалата къде му е тавана, ама твоя го удряш всеки път като напишеш "татУировка" с "О"... кофти да си глуповат, но ако си и неграмотен още повече пречи...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката е трогателна и много красива. Да са живи и здрави!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един от най-очарователните комедийни актьори- без претенции да е велик, но със сигурност обичан от всички. Да е жив и здрав и да се радва на бебока и заслужения си успех.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му е жива и здрава и накрая един добронамерен майтап как се казва дъщерята на скалата Чакълче
2
3
 
2
 
! Отговори
anon преди 5 години
аз съм гледал как са се родили всичките ми деца. няма по-велико нещо в природата. всеки бъдещ баща го съвествам да присъства и да гледа.... и света ще бъде по-добро място.
1
5
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Ако искате да разберете кой е най силния и няй важния момент в живота, гледайте раждането на детето ви! - казва ди$ака. Това е неговия таван, а не татоировките. Този таван му гарантира и вечно дива$?$?во.