Ето кой ще е кум на принц Хари и Меган!

И ергенско парти ще има... начело с Уилям
26 апр 2018 16:52,
3
Ето кой ще е кум на принц Хари и Меган!
Снимка: Rеuters

Новините около британското кралско семейство следват една след друга напоследък. След раждането на третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, отново вниманието е насочено към предстоящата сватбата на висшите особи на Острова.

Принц Хари е поканил именно по-големия си брат - принц Уилям да бъде кум на обвързването му с американската актриса Меган Маркъл, предадоха световните информационни агенции, позововавайки на двореца Кенсингтън.

В съобщението от официалната резиденция на принцовете, публикувано в Twitter, се посочва: "За херцога на Кембридж отправената покана е чест и той е готов да подкрепи брат си в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор на 19 май".

На сватбената церемония се очакват около 600 гости, припомнят агенциите, цитирани от БТА. По-рано в. "Дейли екпрес" съобщи, че 33-годишният принц Хари най-сетне е поканил брат си принц Уилям за кум на предстоящата му сватба с 36-годишната Меган Маркъл.

Още по темата

Макар около събитието да се знаят малко подробности, вътрешен източник е потвърдил ексклузивно за изданието, че една от ключовите роли вече е "заета".

Запитан в какво ще се изрази участието на принц Уилям в сватбената церемония, източникът е отговорил: "Той ще бъде кум на принц Хари. И макар обсъждането да беше съпътствано от доста шеги и закачки, е сигурно 100%, че херцогът на Кембридж ще кумува на брат си".

Кралските наблюдатели очакваха по-големият брат да "върне жеста" на по-малкия, след като принц Хари беше кум на принц Уилям на сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г.

Въз основа на личния си опит бъдещият младоженец принц може да даде някой и друг съвет на по-големия си брат за ролята му на кум. Да припомним, че по-рано през годината все още не беше сигурно кой ще бъде кум, тъй като принц Уилям беше отговорил на въпроса, "че все още не е поканен".

След време се появиха намеци, че херцогът на Кембридж ще "получи ролята". На въпрос за ергенското парти, организацията на което също се полага на кума, принц Хари отговори: "Сигурен съм, че Уилям ще измисли нещо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И язе мога да им стана кум ако сакат. Даже съм приготвил едно ягне за армаган.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рептилите