Семейството на Авичи: Той не можеше да продължава така!

Изявлението подсказва, че диджеят е отнел сам живота си
Обновена: 27 апр 2018 08:32 | 27 апр 2018 07:56,
21
Семейството на Авичи: Той не можеше да продължава така!
Снимка: БТА

Семейството на диджей Авичи разпространи второ изявление за смъртта му, в което казва, че той "не можеше да продължава повече" и "искаше да намери покой", съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Той наистина се тормозеше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Искаше да намери покой" - заяви семейството.

Думите сякаш подсказват, че музикантът е отнел живота си, пише Ройтерс, цитирана от БТА.

Говорителят му в САЩ обаче отказа коментар.

Музикантът с рожденото име Тим Берглинг беше намерен мъртъв в Маскат, Оман, миналата седмица. Подробности за смъртта му не бяха разкрити. Той беше едва на 28 години.

Диджей Авичи беше една от най-големите звезди на електронната денс музика. Той ще бъде запомнен с хитове като "Wake Me Up" и "Hey Brother".

През 2016 г. Авичи обяви, че спира турнетата заради натоварването и здравословни проблеми. Той е страдал от остър панкреатит, дължащ се отчасти на злоупотреба с алкохол. През 2014 г. му е отстранена жлъчката.

"Нашият обичан Тим беше... крехка артистична душа, търсеща отговори на екзистенциални въпроси. Перфекционист, постигнал твърде много, който работеше и пътуваше упорито в ритъм, довел до краен стрес - гласи изявлението. - Когато спря турнетата, искаше да постигне баланс в живота, за да бъде щастлив и да може да се занимава с това, което обича най-много - музиката".

В началото на седмицата семейството на Авичи благодари на феновете му за подкрепата в дните след внезапната му смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Смисъла, Живота, Щастието - кръчмичката, риболова, Москвич 412...
15
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Бог да го прости. Според мен е страдал отчасти и заради заболяването си. За разлика от много други звезди,не ми изглеждаше суетен, нито пък алчен. Текстовете на песните му и музиката наистина бяха добри. Добрите хора си отиват млади.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не всеки може да проумее постъпката му, защото той е бил изключително чувствителен човек и парите и славата едва ли са го интересували толкова. Вълнувал се е от по-стойностни неща и не е могъл да се приспособи към едно толкова лицемерно, бездушно и комерсиално общество като днешното. Като всеки истински талантлив човек е бил с много уязвима и лабилна психика, неразбран, самотен и вероятно затова е посегнал към алкохола. Но никой няма право да го съди, след като приживе никой не му е помогнал.
13
7
 
0
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, това наинстина не го разбирам... Млад, направил пари, и се тормози с екзистенциални въпроси, вместо да си живее живота с удоволствие!
12
0
 
7
 
! Отговори
Тъжен преди 5 години
Такъв готин диджей да си замине много трогващо. Сигурно да си богат и да имаш всичко и да се чувстваш нещастен е нещо необяснимо. Затова по добре да си леко платен диджей да имаш свободно време да се забавляваш с приятели и да вършиш друго хоби да спортуваш а ти обикаляш света без да си виждаш роднините за много време лошо е да носиш титлата световно известен не е лесна тази титла. Хората да те мислят за бог а ти искаш да те мислят за обикновен човек като тях ужас много трогващо.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2И Робин Уилиамс беше наркоман.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "Нека и ти да боледуваш от панкреатит"Пий чай от мента, яж киви, пий минерална вода и безалкохолна бира. Никакво прясно мляко. Направи си за всеки случей изследване - квантоферонов тест (безплатен е в ТУБ диспансера).Пий чат пат след храна, особенно вечер ензими. Купи си различни ензими. Ими едни много добри панкратити 1000.Няма да го излекуваш, но ще живееш без болки и дори в един момент може така с диетки и чай да живееш и до 100 години. Няма се оставяш.
9
1
 
0
 
! Отговори
МЕНТА преди 5 години
Пий чай от мента и ензими всеки ден. Макар, че ако тобурколозата е унищожила панкреаса... ужас.Алкохола съдържа много захар... също действа смъртоносно... пак ужас.Абе, пий мента до откат!!! Това е спасението ако Ви боли горе в ляво под ребрата.
8
7
 
24
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Като им е толкова тежко не тези артисти, да се оттеглят - да идат да живеят някъде сред природата, да садят домати да косят тревата, някое домашно животно да отгледат. Много по-добре ще се почустват, от колкото само да друсат и да пият.
7
0
 
18
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Ами не е заради алкохол и наркотици.Имал е панкреатит заради запушване на жлъчните пътища .Не случайно са му извадили жлъчката.При панкреатит дори една чаша алкохол може да е фатална.Ако е пиел щял е да умре тогава.Значи изобщо не е близвал алкохол щом се е самоубил
6
1
 
44
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Нека и ти да боледуваш от панкреатит и ще те видя дали няма да си депресиран.Аз имам хроничен панкреатит и това е болест, която променя целият ти живот .Болките понякога са ужасни.Трябва да се рази много строга диета.И на мен ми е идвало да се самоубия.Ама отстрани е лесно да се говорят глупости.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депресия. Сигурно всички около него са замелязвали само $$$ които могат да вядят и затова не са забеязали, че човека има проблем. А от този проблем през малко алкохол/химия, крачката към необратимото не е голяма.Много жалко, харесваше ми музиката му. Последните 1-2 десетилетия не са чак толкова много творците.
4
13
 
33
 
! Отговори
Трол Горянин преди 5 години
Аз затова от години не си взимам отпуска, така нямам време да ида в Оман за такива дълбоки размисли.
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 2В интерес на истината Робин Уилямс взе Оскар във филма Добрият Уил Хънтинг, защото Той там играеше себе си, особено когато си пиеше сам уискито една вечер пред мивка пълна с чинии и чаши замислен, а след това монологът на пейката до езерото с Мат Деймън.
2
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ПРИЕМЕШ ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ВЛИЗАТ В АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ПОКАЗВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ И НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ТОЯ КРЪГ, А АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ИЗТОЩАВАТ БЪРЗО И НЕ ПРОЩАВАТ НИКОМУ- ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО И С НЕГО, КАКТО С МНОГО ДРУГИ- СВЕТЛА МУ ПАМЕТ.
1
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той един велик Робин Уилямс не можа да намери смисъла на живота и се самоуби на 63 години, та какво остава за 28 годишен с лабилна психика чрез наркотици.