Ашли Джъд: Жертви сме на насилие не по наша вина!

Изцеляването е наше законно право, заяви актрисата
Обновена: 29 апр 2018 20:06 | 29 апр 2018 20:00, Петя Славова
9
Ашли Джъд: Жертви сме на насилие не по наша вина!
Снимка: Facebook

Ашли Джъд изпрати лично послание до жертвите на сексуално насилие, като ги увери, че изцеляването им не само е възможно, но е тяхно законно право, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Актрисата бе сред първите жени, обвинили влиятелния холивудски продуцент Харви Уайнстийн в сексуални посегателства, като допринесе за лансиране на движението #Аз също. Ашли се изказа в рамките на целодневно събитие в Ню Йорк, зад което стояха филмовият фестивал "Трайбека" и движението # Me too (Аз също).

Към нея се присъединиха други актриси, сред които Джулиан Мур, Мира Сорвино, Сиена Милър, Маришка Харгитай и Лупита Нионго, както и основателката на движението "Аз също" Тарана Бърк, пише БТА.

.Джъд прочете на висок глас емоционално писмо, което е написала до преживелите сексуално насилие, като им казва, че е възможно да намерят покой дори след подобна травма и че всеки трябва сам да намери своя път към възстановяването.

"Изцеляването е наше законно право - каза тя. - Не е наше законно право да станем жертви на сексуално насилие. Наше законно право обаче е да знаем, че това е станало не по наша вина".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Наше законно право обаче е да знаем, че това е станало не по наша вина".-----------Айде бе, ама верно ли??? А знаете ли по чия "вина" след това взимахте главни роли, статуетки и натрупахте астрономически банкови авоари?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори американците търсят втора пенсия - факт!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз съм жертва на ментално санилие - някаква дърта баба се опита да се омъжи за мен, после се опита да ме ожени за дъщеря си и всичко това въпреки, че и казах десетина пъти, че съм щастливо семеен. Като не стана нейната започна да ме тормози. Това е лошата страна на фемионизма. То хубава няма де. Само социопатки и претенциозни шматки с капацитет на полуумряла ***. И със същата миризма. те това са феминистките.
4
4
 
16
 
! Отговори
ф преди 5 години
До Анонименпромит мозък !!!!!!!!!!!!!!цялата дъндания беше за да му всемат фирмата на Харви Уайнстийн !!!защото Харви Уайнстийн правеше филми който протоворечат на "глобализма" и на западните "ценности"тези евтини холивъдски пачвар_ри се еб__ за тройка с гарнитура и бира - едеята че подобна пачав_ра може да бъде изнасилена е смешна - та те пускат на всеки от който може да получат пари !
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де ако имате дъщеря и някакъв гнусен тип я опипва манипулира и принуждава да му задоволява извратените желания пак ли ще казвате,че всичко е измислица?
2
5
 
5
 
! Отговори
scott преди 5 години
това гадно движение" сложете го и на мен псъщо" вече реве за член на висок глас. дажи им се полагал по право. отврат.-
1
4
 
7
 
! Отговори
Mmmmmm преди 5 години
Уфффффф.....